Μονώστε την Ταράτσα με Αυτό το ΥΛΙΚΟ. Tο Αποτέλεσμα θα σας Εκπλήξει!

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μονώστε την Ταράτσα με Αυτό το ΥΛΙΚΟ. Tο Αποτέλεσμα θα σας Εκπλήξει!

Από τον Σπύρο Σούλη

Η υγρασία, η βροχή, ο πάγος αλλά και η πολλή ζέστη καλό είναι να μην υπάρχουν στην ταράτσα μας. Δείτε τον τρόπο για να τα απομακρύνετε από αυτήν. O τρόπος είναι πολύ απλός και μπορείτε να τον βάλετε σε εφαρμογή σήμερα κιόλας.

Το total proof pu hybrid είναι το ιδανικό χρώμα για κάθε ταράτσα. Πρόκειται για ένα «υβριδικό», πολυουρεθανικό χρώμα ταράτσας, 50% ακρυλικό και 50% πολυουρεθανικό που έχει ως βάση του το νερό. Μια συνδυαστική λύση συμπεριλαμβάνει τα πλεονεκτήματα των ακρυλικών και των πολυουρεθανικών στεγανωτικών σε ένα προϊόν.

Πρώτα από όλα διατηρεί καθαρή την βεράντα σας για πάρα πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα προσφέρει μια λευκότητα που διαρκεί. Αποτρέπει την συγκέντρωση σκόνης και ρύπων με αποτέλεσμα η επιφάνεια να διατηρείται λαμπερά λευκή και καθαρή για πάρα πολύ καιρό.

ταράτσα

Με το χρώμα total proof pu hybrid θα διατηρηθεί η ταράτσα σας καθαρή για πάρα πολλά χρόνια.

Το χρώμα αυτό προσφέρει στην ταράτσα σας εξαιρετική στεγάνωση και μόνωση καθώς δημιουργεί μια στεγανωτική υβριδική μεμβράνη, αδιαπέραστη από την υγρασία, τη βροχή, τον πάγο και την πολλή ζέστη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρείται η ταράτσα σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για πάρα πολλά χρόνια μιας και το συγκεκριμένο χρώμα έχει και μεγάλη διάρκεια στον χρόνο. Πιο συγκεκριμένα προσφέρει καλύτερη στεγανότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα υψηλή αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, την ηλιακή ακτινοβολία ειδικά σε εποχές όπως το ελληνικό καλοκαίρι.

Αν είστε από αυτούς που χρησιμοποιούν την ταράτσα τους είτε απλά για να απλώνουν τα ρούχα τους είτε για να κάνουν barbeque με τους φίλους τους και να χαλαρώνουν τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού τότε θέλετε η ταράτσα σας να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το χρώμα total proof pu hybrid έχει άριστη πρόσφυση και εξαιρετικές ιδιότητες, είναι ιδανική για μερεμέτια αλλά και για ολοκληρομένη στεγανοποίηση καθώς προσφέρει αντοχή σε οποιουδήποτε είδους καταπόνηση.

ταράτσα

Το χρώμα total proof pu hybrid έχει αντοχή σε οποιουδήποτε είδους καταπόνηση.

Πέρα από τα παραπάνω έχει υψηλή ελαστικότητα. Διατηρεί την ελαστικότητά του σε χαμηλές θερμοκρασίες και ακολουθεί τις συστολές και διαστολές λόγω των μεγάλων ή απότομων διαφορών θερμοκρασίας, αποτρέποντας την εμφάνιση ρωγμών.

Το χρώμα total proof pu hybrid εφαρμόζεται πάρα πολύ εύκολα με ένα ρολό ή βούρτσα σε κάθε είδους ταράτσα και είναι και σχεδόν άοσμο. Δεν περιέχει διαλύτες και επικίνδυνα χημικά. Αυτό σημαίνει πως είναι φιλικό προς τον χρήστη κατά την εφαρμογή αλλά και προς το περιβάλλον.

ταράτσα

Για να απολαμβάνετε την ταράτσα σας με τους φίλους σας για πολλά πολλά χρόνια!

Μην χάνετε περισσότερο χρόνο. Δείτε την ταράτσα σας να μεταμορφώνεται κάνοντας αυτήν την μικρή αλλά πολύ ουσιαστική αλλαγή. Μέσα σε μερικές μόνο ώρες θα έχετε έτοιμη μια όμορφη ταράτσα με εξαιρετική στεγάνωση.

Γνωρίστε την ολοκληρωμένη σειρά στεγανωτικών προιόντων TOTAL PROOF από την KRAFT Paints εδώ.

Πάρτε έμπνευση και βρείτε τις αποχρώσεις που σας ταιριάζουν εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μην Βάψετε Ποτέ Έτσι τους Τοίχους σας! Τα 5 Μεγαλύτερα Λάθη Είναι Αυτά

.

Αυτά είναι τα λάθη που κάνουν πολλοί όταν βάφουν το σπίτι τους.

Αυτές Είναι οι Νέες Τάσεις στα Χρώματα για το 2018!

.

Αν σκέφτεστε να κάνετε ανακαίνιση, εδώ θα βρείτε όλες τις τάσεις στα χρώματα για την χρονιά που έρχεται.

Καλύψτε Ρωγμές και Μούχλα στο Σπίτι σας με Αυτόν τον Απλό Τρόπο

.

Σκοπός είναι να διαλέξετε αυτήν την τεχνοτροπία γιατί οπτικά θα μοιάζει με τη ζημιά που έχει υποστεί ο τοίχος σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

τοίχοι
Δείτε Πώς θα Κάνετε τους Τοίχους σας να Καθαρίζονται Μόνοι τους!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βάλτε τα Χρώματα του Φθινοπωρινού Ουρανού στο Σπίτι σας!