Βάλτε τα Χρώματα του Φθινοπωρινού Ουρανού στο Σπίτι σας!

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

Βάλτε τα Χρώματα του Φθινοπωρινού Ουρανού στο Σπίτι σας!

Υπάρχουν δύο αποχρώσεις που θα τις δούμε φέτος να κυριαρχούν μέσα στο σπίτι μας και μας αρέσουν τόσο μα τόσο πολύ! Ποιες είναι αυτές οι αποχρώσεις; Πρόκειται για δύο τόνους της ίδιας απόχρωσης που εμπνευστήκαμε από τον φθινοπωρινό ουρανό!

Παλ γκρι Κάποιοι το αποκαλούν «το γκρι της ερήμου», εμείς απλά το λέμε medium pal grey, και αυτό επειδή πρόκειται για μια απόχρωση που είναι μεν απαλή αλλά όχι τόσο ώστε να πλησιάζει προς το λευκό χρώμα. Είναι μια καθαρή γκρι απαλή απόχρωση που θα τη δείτε να κυριαρχεί σε τοίχους, έπιπλα και διακοσμητικά.

Το παλ γκρι που είναι φέτος στη μόδα ταιριάζει υπέροχα με σκούρο γκρι αλλά και λευκό.

Το παλ γκρι -που είναι φέτος στη μόδα- ταιριάζει υπέροχα με σκούρο γκρι αλλά και λευκό.

Έντονο γκρι Αυτή η απόχρωση είναι γνωστή ως «το χρώμα πριν την καταιγίδα» και μας αρέσει γιατί έχει ένταση χωρίς να κουράζει το μάτι. Αυτό το χρώμα θα ολοκληρώσει τον χώρο σας και θα του δώσει πιο σοφιστικέ στιλ.

Γκρι στο υπνοδωμάτιο Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βάλετε το γκρι χρώμα στο υπνοδωμάτιό σας. Μπορείτε να βάψετε τους τοίχους σε μια παλ απόχρωση και να διακοσμήσετε το υπόλοιπο δωμάτιο με πιο έντονα γκρι διακοσμητικά. Μπορείτε να κάνετε ακριβώς το αντίθετο, βάφοντας τους τοίχους πιο σκούρα απόχρωση και επιλέγοντας πιο παλ αποχρώσεις του γκρι για το υπόλοιπο δωμάτιο.

Γκρι: 6 Τρόποι Διακόσμησης για να το Κάνετε ένα Χαρούμενο Χρώμα

Μπάνιο Μπορεί στο μπάνιο να ταιριάζουν συνήθως οι απαλές αποχρώσεις που είναι πιο χαλαρωτικές, αλλά το γκρι είναι ένα ουδέτερο χρώμα που επίσης ηρεμεί και χαλαρώνει. Βάψτε τους τοίχους σε μια έντονη γκρι απόχρωση και διακοσμήστε με πιο παλ χρώματα ή επιλέξτε διακοσμητικά σε έντονο χρώμα για να δώσετε περισσότερη ζωντάνια στον χώρο. Μην ξεχνάτε πως το σκούρο γκρι στο μπάνιο θα κάνει υπέροχη αντίθεση με τα λευκά είδη υγιεινής.

Στο μπάνιο το γκρι χρώμα συνδυάζεται πολύ ωραία με ένα βαθύ σκούρο κόκκινο χρώμα!

Στο μπάνιο το γκρι συνδυάζεται πολύ ωραία με ένα βαθύ σκούρο κόκκινο χρώμα!

Γκρι στο σαλόνι Ένας πίνακας με διάφορες αποχρώσεις του γκρι είναι μια καλή επιλογή σε ένα σαλόνι που κυριαρχεί αυτό το χρώμα. Στο σαλόνι είναι ωραίο να «παίξετε» με διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι προσθέτοντας και άλλους τόνους εκτός από τους δύο παραπάνω. Ταιριάξτε τις γκρι αποχρώσεις με μπεζ και λευκό και μην ξεχάσετε ένα-δύο διακοσμητικά αντικείμενα σε μαύρο χρώμα. Θα δώσουν την κατάλληλη ένταση στον χώρο σας χωρίς να τον «βαρύνουν».

Το γκρι στο σαλόνι μπορεί α χρησιμοποιηθεί σε διάφορες αποχρώσεις.

Στο σαλόνι σας συνδυάστε διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι και διαφορετικές υφές στα υφάσματα των επιπλώσεων.

Γκρι στην κουζίνα Μια αγαπημένη διακοσμητική επιλογή για την κουζίνα σας είναι να βάψετε τους τοίχους σε μια παλ γκρι απόχρωση, να επιλέξετε μια πιο σκούρα απόχρωση για τα ντουλάπια και να προσθέσετε industrial λεπτομέρειες (όπως έναν πάγκο με ρόδες, τούβλα στον τοίχο, μεταλλικές καρέκλες). Το γκρι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πάρα πολύ με τη βιομηχανική διακόσμηση.

Δείτε τι ωραία που συνδυάζεται το γκρι χρώμα με industrial διακόσμηση.

Δείτε τι ωραία που συνδυάζεται το γκρι χρώμα με industrial διακόσμηση.

Πίνακες Όπως σας είπαμε και προηγουμένως, οι γκρι πίνακες είναι ένας ωραίος αλλά και έξυπνος τρόπος για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας και να ισορροπήσετε μεταξύ τους τις διάφορες γκρι αποχρώσεις που έχετε επιλέξει για την διακόσμηση του χώρου σας. Προτιμήστε τους αφηρημένους πίνακες -που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα μόνοι σας με τα χρώματα της διακόσμησής σας- για ένα πιο σοφιστικέ και όμορφο αποτέλεσμα.

Ένας πίνακας με διάφορες αποχρώσεις του γκρι ταιριάζει φανταστικά σε υπνοδωμάτιο και σαλόνι.

Ένας πίνακας με διάφορες αποχρώσεις του γκρι ταιριάζει φανταστικά σε υπνοδωμάτιο και σαλόνι.

Τα μαξιλάρια προσθέτουν στιλ Αν θέλετε να κάνετε το γκρι χρώμα το επίκεντρο της διακόσμησής σας, τότε δεν θα πρέπει να μείνετε στο βάψιμο ενός τοίχου και σε έναν γκρι πίνακα. Προσθέστε μαξιλάρια σε παλ αποχρώσεις του γκρι αλλά και σε πιο σκούρες δημιουργώντας μια πανδαισία γκρι αποχρώσεων.

Προσθέστε μαξιλάρια σε γκρι χρώμα για περισσότερο στιλ και συνδυάστε τα με έναν βαμμένο τοίχο σε παλ γκρι απόχρωση για το υπνοδωμάτιο.

Προσθέστε μαξιλάρια σε γκρι χρώμα για περισσότερο στιλ και συνδυάστε τα με λευκά αντικείμενα για ένα όμορφο και χαλαρωτικό υπνοδωμάτιο.

Ενισχύστε με άλλα χρώματα Στον ουρανό το γκρι χρώμα των σύννεφων ή της καταιγίδας, γρήγορα διαδέχεται ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων, ο ήλιος και το γαλάζιο του καθαρού ουρανού. Εμπνευστείτε από τον καιρό που αλλάζει χρωματισμούς συνεχώς και μπλέξτε και άλλες αποχρώσεις στη διακόσμησή σας.

Προσθέστε και άλλες αποχρώσεις στον χώρο σας. Το γκρι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει με κάθε είδους απόχρωση.

Προσθέστε και άλλες αποχρώσεις στον χώρο σας. Το γκρι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει με όλα τα χρώματα.

Το γκρι είναι ένα χρώμα που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με πάρα πολλά άλλα χρώματα σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή. Αν και φαίνεται να είναι περισσότερο χειμερινό χρώμα μπορείτε εύκολα να το μετατρέψετε σε καλοκαιρινό αλλάζοντας κάποιες λεπτομέρειες στον χώρο σας και προσθέτοντας διακοσμητικά σε διάφορες αποχρώσεις (κίτρινο, κόκκινο. πορτοκαλί). Μην το φοβάστε καθόλου. Δοκιμάστε να το βάλετε στον χώρο σας και δείτε πόσο εύκολα θα μεταμορφωθεί το σπίτι σας σε έναν χώρο πιο σοφιστικέ και σικ.

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για το χρώμα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δώστε Αριστοκρατικό Αέρα και Πολυτέλεια στο Σπίτι σας με Αυτά τα Χρώματα!

.

Τα χρώματα των αποξηραμένων βοτάνων είναι φέτος must στη διακόσμηση και εμείς σας δείχνουμε πώς να διακοσμήσετε με αυτά.

Το Greek Blue Είναι το Χρώμα που έχει Γίνει Ανάρπαστο σε όλο τον Κόσμο!

.

Υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε με ένα από τα πιο δυνατά χρώματα της σεζόν, το Greek Blue.

Χρώματα που δεν Αγαπάτε αλλά Αποτελούν Μεγάλη Τάση!

.

Αυτά τα χρώματα μπορεί να τα θεωρείτε ξεπερασμένα αλλά διεκδικούν και πάλι μια θέση στην καρδιά και στο σπίτι σας!

Πράσινο της Ελιάς: Το Απόλυτο Χρώμα της Εποχής

.

Αυτό το χρώμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν για τη διακόσμηση του σπιτιού μας.

Το Χρώμα του Κρασιού Ήρθε για να Μείνει στη Διακόσμηση του Σπιτιού σας!

.

Αυτές οι αποχρώσεις του κρασιού είναι φανταστικές για τη διακόσμηση του σπιτιού σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ταράτσα
Μονώστε την Ταράτσα με Αυτό το ΥΛΙΚΟ. Tο Αποτέλεσμα θα σας Εκπλήξει!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Χρώμα και Τάσεις: Τα Ματ Κατακτούν τη Διακόσμηση