8 Έξυπνοι Τρόποι να Βάλετε Χρώμα στο Σπίτι σας

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

8 Έξυπνοι Τρόποι να Βάλετε Χρώμα στο Σπίτι σας

Ένα από τα πιο οικονομικά και ταυτόχρονα όμορφα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας για να γίνει πιο χαρούμενο, είναι να του βάλετε χρώμα. Δείτε τους χώρους και τα αντικείμενα που σας προτείνουμε να βάψετε και φτιάξτε τη διάθεσή σας με μια κίνηση.

Έντονα βαμμένα αντικείμενα Θέλετε μία κουζίνα που θα σας φτιάχνει τη διάθεση; Και ποιος δεν θα ήθελε; Βάψτε τις καρέκλες σας. Μπορείτε να τις βάψετε όλες ένα έντονο χρώμα (σε συνδυασμό με τη διακόσμησή σας) ή να τολμήσετε ακόμα περισσότερο και να βάψετε την καθεμία σε διαφορετικό χρώμα.

Τολμηρή εξώπορτα Αν το σπίτι είναι δικό σας μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα της εξώπορτάς σας. Διαφορετικά δώσετε το χρώμα της επιλογής σας στις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού, οι οποίες συνήθως είναι λευκές ή κρεμ. Μπορείτε για παράδειγμα να βάψετε ροζ την πόρτα του δωματίου της κόρης σας, κίτρινη την πόρτα του δικού σας υπνοδωματίου ή κόκκινη την πόρτα του μπάνιου. Οι επιλογή είναι δική σας. Εμείς απλά σας δίνουμε το ερέθισμα!

Βαμμένες γλάστρες Βάλτε χρώμα στη βεράντα σας βάφοντας τις γλάστρες σας. Διαλέξτε έντονα χρώματα και φτιάξτε αμέσως τη διάθεσή σας. Διαβάστε εδώ πώς να βάψετε τις γλάστρες.

thehomeissue_xrwma01

Μπορείτε να βάψετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας σε έντονο χρώμα για να χαίρεστε κάθε φορά που μπαίνετε μέσα.

Πολύχρωμα ντουλάπια Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και στο πρωινό σας ξύπνημα (μιας και η κουζίνα είναι από τα δωμάτια που σίγουρα επισκέπτεστε κάθε πρωί) βάφοντας το κάθε ντουλαπάκι της κουζίνας σας με ένα διαφορετικό χρώμα. Μπορείτε είτε να διαλέξετε χρώματα που ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση της κουζίνας σας είτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να βάλετε ό,τι χρώμα σας έρθει.

Ομπρέ γραφείο Δώστε χαρακτήρα και προσωπικότητα στο γραφείο σας κάνοντάς το ομπρέ. Φτιάξτε με μία λευκή βαφή και μία άλλη της επιλογής σας (μπλε, ροζ, μοβ ή ό,τι άλλο θέλετε) συνδυασμούς χρωμάτων και διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Βάψτε κάθε ράφι του γραφείου σας σε διαφορετική απόχρωση και θα το δείτε με άλλο μάτι.

Βάψτε τον ένα τοίχο Ανανεώστε ένα δωμάτιό σας βάφοντας μόνο έναν από τους τοίχους του. Με αυτόν τον τρόπο θα φτιάξετε και τη διάθεσή σας. Αφού διαλέξετε ένα έντονο χρώμα και βάψετε με αυτό έναν τοίχο του δωματίου σας, βάλτε και μερικές διακοσμητικές λεπτομέρειες του ίδιου χρώματος στο δωμάτιο για να ταιριάξετε τον «άσχετο» τοίχο με τον υπόλοιπο χώρο.

Χρωματιστά ράφια Αν έχετε λευκή ή ουδέτερη βιβλιοθήκη μπορείτε να της δώσετε χρώμα βάφοντας το κάθε ράφι ένα διαφορετικό, έντονο χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε έμφαση στον τοίχο και το σημείο που βρίσκεται η συγκεκριμένη βιβλιοθήκη.

Παιδικό κρεβάτι Ένα έντονα βαμμένο παιδικό κρεβάτι σίγουρα θα ενθουσιάσει το παιδάκι σας (ειδικά αν είναι μικρό). Ρωτήστε τι χρώμα θα ήθελε να βάψει το κρεβάτι του και κάντε μαζί την αλλαγή. Μη φοβάστε ότι μπορεί να καταστρέψετε το κρεβάτι. Θα νιώσει τόση ικανοποίηση το παιδί σας που θα δημιουργήσει κάτι μόνο του που δε θα σας νοιάζει μία πιθανή «καταστροφή» του κρεβατιού (που ούτως ή άλλως διορθώνεται πανεύκολα).

«Ποια είναι η γνώμη σας για κόκκινα έπιπλα στο παιδικό δωμάτιο»;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα 5 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνετε Όταν Βάφετε το Σπίτι Μόνοι σας!

.

Αυτά είναι τα λάθη που κάνετε στο βάψιμο του σπιτιού σας.

7 Τρόποι Nα Οργανώσετε το Σπίτι με τη Βοήθεια των Χρωμάτων

.

Το χρώμα μπορεί να ενισχύσει την προσπάθειά σας για οργάνωση. Πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο; Δείτε παρακάτω τους καλύτερους.

Αυτό Είναι το Μοναδικό Οικολογικό Χρώμα που Πρέπει να Βάλετε στο Σπίτι σας

.

Το οικολογικό χρώμα που είναι ιδανικό για κάθε χώρο του σπιτιού!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πολυτέλεια με 6 Ιδέες για Χρυσό!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Διαλέξετε το Ιδανικό Χρώμα για το Σπίτι σας