Τα 5 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνετε Όταν Βάφετε το Σπίτι Μόνοι σας!

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Τα 5 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνετε Όταν Βάφετε το Σπίτι Μόνοι σας!

Μπορεί ένας επαγγελματίας να είναι η καλύτερη λύση σε ό,τι αφορά το σωστό βάψιμο ενός σπιτιού αλλά το υψηλό κόστος που κάτι τέτοιο απαιτεί πολλές φορές μας οδηγεί στο να πάρουμε την κατάσταση και το πινέλο… στα χέρια μας.

Ποια είναι, όμως, τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνετε όσοι αποφασίζετε να βάψετε μόνοι σας κάποιον τοίχο του σπιτιού σας ή και ολόκληρο το σπίτι σας;

Ξεχνάτε να ανακατέψετε την μπογιά Είναι βασικό αλλά πολύ σημαντικό και πολλοί είναι αυτοί που ξεχνούν να το κάνουν. Αν έχετε μόλις πάρει τη μπογιά από το χρωματοπωλείο δεν χρειάζεται ανακάτεμα αλλά αν έχουν περάσει μερικές ώρες και δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα το βάψιμο τότε κάντε ένα καλό ανακάτεμα στην μπογιά σας.

Βάψιμο Επίπλων: Αυτά είναι τα 5 Μεγάλα Λάθη που Κάνουμε Όλοι

Δεν κάνετε καλή προετοιμασία Το 70% ενός σωστού βαψίματος είναι η σωστή προετοιμασία του χώρου. Απλώστε εφημερίδες περιμετρικά του πατώματος για να μην στάξει η μπογιά στο πάτωμα, καλύψτε τα έπιπλά σας και απομακρύνετέ τα από τον τοίχο. Το σίγουρο είναι ότι θα λερώσετε. Τουλάχιστον προστατέψτε τα αντικείμενα που θέλετε να διατηρήσετε καθαρά.

λάθη

Κάντε καλή προετοιμασία του τοίχου πριν τον βάψετε.

Δεν περνάτε όλο το δωμάτιο ένα χέρι Για να είστε σίγουροι ότι βάψατε όλο τον χώρο σωστά περάστε τον ένα χέρι πριν αφήσετε την μπογιά να στεγνώσει. Αν δεν το κάνετε μπορεί κάποια σημεία του τοίχου να καταλήξουν να είναι πιο έντονα βαμμένα από άλλα.

Ακολουθήστε την Τελευταία Λέξη της Μόδας στο Βάψιμο του Τοίχου σας!

Παίρνετε την πιο φτηνή μπογιά Μην το παρακάνετε με την οικονομία. Θα γλιτώσετε πολλά χρήματα βάφοντας το σπίτι σας μόνοι. Τουλάχιστον, όμως, δώστε κάτι παραπάνω για να πάρετε μια μπογιά καλής ποιότητας. Επιπλέον αφήνετε πριν από κάθε πέρασμα τον χώρο σας να στεγνώνει καλά και έπειτα προχωράτε σε επόμενο βάψιμο.

λάθη

Μην προτιμάτε την πιο οικονομική μπογιά.

Δεν βάζετε ταινία Μπορεί να θεωρείτε ότι έχετε πολύ σταθερό χέρι και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ταινία αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Βάλτε ταινία όπου χρειάζεται για να είστε σίγουροι για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για το χρώμα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Έξυπνοι Τρόποι να Βάλετε Χρώμα στο Σπίτι σας

.

Το σπίτι σας σίγουρα δεν έχει αρκετό χρώμα. Ορίστε πως να γεμίσετε θετική ενέργεια βάζοντας του έντονα χρώματα.

Αυτό Είναι το Μοναδικό Οικολογικό Χρώμα που Πρέπει να Βάλετε στο Σπίτι σας

.

Το οικολογικό χρώμα που είναι ιδανικό για κάθε χώρο του σπιτιού!

5 Πράγματα που Πρέπει να Ξέρετε πριν Βάψετε το Σπίτι σας

.

Εκτός από χρωματικά πειράματα που έχετε συνηθίσει να κάνετε στα μαλλιά σας ξεκινήστε τα πειράματα και στον προσωπικό σας χώρο!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πείτε μας Ποιο Χρώμα σας Αρέσει να σας Πούμε τι Χαρακτήρας Είστε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κόκκινο: Πώς να Βάλετε ένα Έντονο Χρώμα στη Διακόσμησή σας