7 Τρόποι Nα Οργανώσετε το Σπίτι με τη Βοήθεια των Χρωμάτων

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

7 Τρόποι Nα Οργανώσετε το Σπίτι με τη Βοήθεια των Χρωμάτων

Η χρήση χρώματος μέσα στο σπίτι δεν χαρίζει μόνο ζωντάνια στον χώρο αλλά βοηθάει πολύ και στην καλύτερη οργάνωσή του. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το χρώμα μπορεί να ενισχύσει την προσπάθειά σας για οργάνωση. Πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο; Δείτε παρακάτω τους καλύτερους.

Παιδικό δωμάτιο Βάψτε κάποια σημεία την ντουλάπας του παιδιού σας με όμορφες αποχρώσεις ώστε να δώσετε ακόμα περισσότερη ζωντάνια στον χώρο αλλά και να μπορείτε να οργανώσετε τα ρούχα του καλύτερα. Βάψτε το κάθε συρτάρι σε άλλη απόχρωση για να μπορείτε να τα ξεχωρίζετε καλύτερα αλλά και για να είναι πιο εύκολο και για το παιδάκι σας να βρει αυτό που θέλει. Δοκιμάστε το και θα ενθουσιαστείτε τόσο που θα θέλετε να το εφαρμόσετε και στη δική σας ντουλάπα.

Δείτε πόσο οργανωμένη φαίνεται η ντουλάπα σε αυτό το παιδικό δωμάτιο με τη χρήση χρωμάτων;

Δείτε πόσο οργανωμένη φαίνεται η ντουλάπα σε αυτό το παιδικό δωμάτιο με τη χρήση χρωμάτων.

Έχετε σκεφτεί ποτέ να χωρίσετε τα ρούχα της ντουλάπας σας ανά χρώμα; Έτσι κάθε φορά που θα θέλετε για παράδειγμα να φορέσετε κάτι κόκκινο ή μαύρο θα ξέρετε ακριβώς πού να ψάξετε.

Οργανώστε τα παιχνίδια του παιδιού σας προσθέτοντας μια ραφιέρα στο παιδικό δωμάτιο στην οποία μπορείτε να βάψετε το κάθε ράφι σε διαφορετική απόχρωση. Έτσι θα είναι πιο εύκολη η οργάνωση των παιχνιδιών και επιπλέον το αποτέλεσμα θα φαίνεται πιο ωραίο.

Η οργάνωση είναι σημαντικό πράγμα και βοηθάει πολύ στη μείωση του άγχους.

Η οργάνωση είναι σημαντικό πράγμα και βοηθάει πολύ στη μείωση του άγχους.

Ακαταστασία Πολλές φορές στο σπίτι η ακαταστασία είναι αναμενόμενη. Δυστυχώς δεν γίνεται το σπίτι να δείχνει πάντα πεντακάθαρο και πλήρως οργανωμένο. Φτιάξτε μια γωνιά οργάνωσης διαφόρων πραγμάτων και δώστε της χρώμα ώστε να φαίνεται όμορφη. Χρησιμοποιήστε αυτή τη γωνιά για να βάζετε εκεί γρήγορα όλα όσα συσσωρεύονται πάνω σε τραπέζια, καρέκλες, πατώματα.

Βρείτε τρόπους να οργανώσετε την ακαταστασία σας χρησιμοποιώντας χρώματα. Δείτε αυτόν τον πίνακα και τα τραπεζάκια με τα ράφια πόσο βολικά και όμορφα δείχνουν.

Βρείτε τρόπους να οργανώσετε την ακαταστασία χρησιμοποιώντας χρώματα. Δείτε αυτόν τον πίνακα και τα τραπεζάκια με τα ράφια πόσο βολικά και όμορφα δείχνουν.

Γραφείο Οργανώστε τα έγγραφά σας βάζοντάς τα σε χρωματιστούς φακέλους. Χωρίστε τα πρώτα ανά κατηγορία και στη συνέχεια βάλτε τα στους φακέλους σας. Μόλις έρθει η ώρα που θα ψάχνετε για κάποιο χαρτί θα δείτε πόσο καλά κάνατε που τα οργανώσατε έτσι. Γιατί να μην μειώσετε το άγχος με εύκολα tips που μπορούν να γίνουν χωρίς πολλά χρήματα και κόπο;

Οργανώστε τα έγγραφά σας σε χρωματιστούς φακέλους.

Οργανώστε τα έγγραφά σας σε χρωματιστούς φακέλους και μειώστε τις έννοιες σας.

Συρτάρι κουζίνας Οι περισσότερες νοικοκυρές έχουν στην κουζίνα τους ένα συρτάρι ή ντουλάπι που έχει μέσα όλα τα σύνεργα ραπτικής, κορδέλες, ψαλίδια και άλλα χρήσιμα αντικείμενα. Οργανώστε καλύτερα αυτό το συρτάρι προσθέτοντας διαχωριστικά και βάψτε το σε μια όμορφη γλυκιά απόχρωση για να φαίνεται πιο όμορφο.

Δείτε πόσο οργανωμένο αλλά και όμορφο δείχνει αυτό το συρτάρι.

Δείτε πόσο οργανωμένο αλλά και όμορφο δείχνει αυτό το συρτάρι.

Μπάνιο Βάλτε τάξη στο μπάνιο σας χρησιμοποιώντας διαφορετικές αποχρώσεις. Ειδικά αν μένετε πολλά άτομα στο ίδιο σπίτι αυτό το κόλπο θα σας βοηθήσει πολύ. Επιλέξτε γαντζάκια διαφορετικού χρώματος για κάθε μέλος της οικογένειας ώστε να ξεχωρίζετε τις πετσέτες σας. Επιλέξτε ποτηράκια διαφορετικού χρώματος για τις οδοντόβουρτσές σας ώστε ο καθένας να έχει το δικό του.

Μπορείτε και μόνοι σας να φτιάξετε γαντζάκια για να τοποθετηθούν πάνω στις πετσέτες. Αγοράστε κορδέλες σε διάφορες αποχρώσεις και ράψτε τις πάνω στις πετσέτες σας.

Πάρτε κορδέλες και ράψτε τις στις πετσέτες σας ώστε να ξέρει το κάθε μέλος της οικογένειας ποιο χρώμα είναι το δικό του και να μπορεί να χρησιμοποιεί πάντα τις ίδιες πετσέτες.

Πάρτε κορδέλες και ράψτε τις στις πετσέτες σας ώστε να ξέρει το κάθε μέλος της οικογένειας ποιο χρώμα είναι το δικό του και να μπορεί να χρησιμοποιεί πάντα τις ίδιες.

Το να χρησιμοποιήσετε μια φορά την πετσέτα του συντρόφου σας δεν είναι και τόσο τραγικό αλλά για ποιο λόγο να μπερδεύετε τις πετσέτες των φιλοξενούμενών σας; Χρησιμοποιήστε διαφορετικά γαντζάκια και ακόμα καλύτερα επιλέξτε πετσέτες σε διαφορετικές αποχρώσεις. Ακόμα και μέσα στην ίδια οικογένεια καλό είναι να μην μπερδεύονται οι πετσέτες καθώς ειδικά τώρα το καλοκαίρι που κολλάμε πιο εύκολα μύκητες δεν υπάρχει λόγος να κολλήσει όλη η οικογένεια. Γι’ αυτό προσοχή!

Βιβλιοθήκη Προσθέστε χρώμα στη βιβλιοθήκη σας για να ζωντανέψει ο χώρος αλλά και για να την οργανώσετε καλύτερα. Βάλτε μερικά πολύχρωμα κουτάκια και τοποθετήστε τα βιβλία σας ανά χρώμα ώστε να δημιουργηθεί ένα χάρτινο ουράνιο τόξο. Είμαστε σίγουροι πως ακόμα και οι καλεσμένοι σας θα θαυμάσουν την νοικοκυροσύνη σας!

Η βιβλιοθήκη πολλές φορές καταλήγει να είναι πολύ ακατάσταστη και ανοργάνωτη. Βρείτε όμορφα χρωματιστά κουτιά και μπολ ώστε να οργανώσετε καλύτερα τη βιβλιοθήκη σας.

Η βιβλιοθήκη πολλές φορές καταλήγει να είναι πολύ ακατάσταστη και ανοργάνωτη. Βρείτε όμορφα χρωματιστά κουτιά και μπολ ώστε να οργανώσετε καλύτερα τη βιβλιοθήκη σας.

Το χρώμα πάντα βοηθάει στην καλύτερη οργάνωση του σπιτιού και μειώνει το καθημερινό άγχος κατά πολύ. Σκεφτείτε μόνο εσείς πώς νιώθετε όταν μπαίνετε σε έναν χώρο με μουντά χρώματα όπως μπεζ, καφέ, μαύρο και γκρι, και πώς νιώθετε όταν μπαίνετε σε έναν χώρο που υπάρχουν πολύχρωμες πινελιές. Η ψυχολογία φτιάχνει στο δευτερόλεπτο και επιπλέον μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε πολύ πιο εύκολα. Στην καθημερινότητά μας έχουμε πολύ άγχος για χίλιους διαφορετικούς λόγους γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιήσουμε το σπίτι μας με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να γίνει το ηρεμιστικό μας; Αξίζει η προσπάθεια!

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για το χρώμα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό Είναι το πιο Υπέροχο (και Τολμηρό) Χρώμα του 2018!

.

Το χρώμα αυτό θα το δούμε σε πολλά σπίτια μέσα στο 2018.

3 Μύθοι για το Χρώμα που Επιτέλους Καταρρίπτονται!

.

Τσεκάρετε τους τρεις διαδεδομένους μύθους που δεν πρέπει να πάρετε στα σοβαρά όταν επιλέγετε χρώμα για το σπίτι σας.

Τα 5 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνετε Όταν Βάφετε τους Τοίχους

.

Αυτά είναι τα λάθη που κάνουν πολλοί όταν βάφουν το σπίτι τους.

8 Έξυπνοι Τρόποι να Βάλετε Χρώμα στο Σπίτι σας

.

Το σπίτι σας σίγουρα δεν έχει αρκετό χρώμα. Ορίστε πως να γεμίσετε θετική ενέργεια βάζοντας του έντονα χρώματα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Σημάδια ότι Έχετε Διαλέξει το Λάθος Χρώμα στους Τοίχους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

To Πρώτο Πράγμα που Πρέπει να Κάνετε Πριν Βάψετε Οτιδήποτε