Ξεχάστε τους Λερωμένους Τοίχους μια για Πάντα

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ξεχάστε τους Λερωμένους Τοίχους μια για Πάντα

Από τον Σπύρο Σούλη

Κανείς δεν θέλει να βάφει συνεχώς τους τοίχους του ή να τους καθαρίζει κάθε λίγο και λιγάκι τρίβοντας με τις ώρες τους λεκέδες που υπάρχουν πάνω τους.

Τι θα λέγατε αν σας έλεγα πως υπάρχει ένα χρώμα το οποίο δεν εμποτίζεται από λεκέδες και καθαρίζεται πανεύκολα;

Κι όμως, το EasyClean χρώμα της KRAFT Paints είναι ένα υψηλής ποιότητας πλαστικό χρώμα για εσωτερικούς χώρους -τοίχους, ταβάνια, σοβάδες, τσιμέντα, ξύλα- και γυψοσανίδες το οποίο ακόμα κι αν λερωθεί καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα. Έχει, δηλαδή, με λίγα λόγια εκπληκτική αντοχή στους οικιακούς λεκέδες.

Χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση, δεν θα πιστεύετε πόσο εύκολα μπορούν να εξαφανιστούν οι λεκέδες από πάνω του. Και δεν απωθεί μόνο τους υδατοδιαλυτούς λεκέδες -από χυμούς, τσάι, αναψυκτικά, σοκολάτα, κέτσαπ κλπ- αλλά και άλλους συνήθεις οικιακούς λεκέδες - από μαρκαδόρο, στιλό, κραγιόν κλπ- αποτρέποντάς τους να εισέλθουν σε βάθος. Έτσι καθαρίζεται πανεύκολα η επιφάνεια.

Το EasyClean έχει διάρκεια στον χρόνο πράγμα που σημαίνει πως δεν κιτρινίζει όσο περνάει ο καιρός με αποτέλεσμα το χρώμα να παραμένει ζωντανό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εφαρμόζεται σε νέες ή βαμμένες αλλά καλά προετοιμασμένες επιφάνειες και προσφέρει υπέροχο velvet φινίρισμα.

Όλοι γνωρίζετε πως υπάρχουν κάποια δωμάτια μέσα στο σπίτι τα οποία από τη φύση τους λερώνονται πολύ εύκολα. Αυτό σίγουρα ισχύει για το παιδικό δωμάτιο όπου τα παιδικά δαχτυλάκια ακουμπάνε πολύ συχνά τους τοίχους, καθώς και για την κουζίνα και το σαλόνι που είναι δύο από τους πιο πολυσύχναστους χώρους του σπιτιού.

Γι’αυτούς τους χώρους, λοιπόν, καλό θα είναι να προτιμάτε χρώματα με μεγάλη αντοχή στο πλύσιμο και το συχνό καθάρισμα. Το EasyClean της KRAFT Paints είναι ένα σούπερ ανθεκτικό και με μεγάλη διάρκεια χρώμα που δεν χρειάζεται συχνό καθάρισμα καθώς οι λεκέδες δεν εμποτίζονται σε αυτό. Και αν χρειαστούν, όμως, καθάρισμα έχουν πολύ μεγάλη αντοχή στο τρίψιμο.

Το EasyClean είναι σχεδόν άοσμο.

Από την άλλη μεριά, ένα άλλο πρόβλημα που πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε είναι πως όταν πλένετε μια βαμμένη επιφάνεια διαπιστώνετε πως αφήνει χρώμα στο σφουγγάρι με την οποία την καθαρίζετε. Τι κάνετε σε αυτήν την περίπτωση; Βάφετε ξανά την επιφάνειά σας με πλαστικό χρώμα EasyClean το οποίο καθαρίζεται πανεύκολα και δεν πρόκειται ποτέ να σας δημιουργήσει παρόμοιο πρόβλημα.

Πάρτε έμπνευση και βρείτε τις αποχρώσεις που σας ταιριάζουν εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάλτε στο Σπίτι σας το Απόλυτο Χρώμα του 2017

.

Ποια είναι η πιο δημοφιλής απόχρωση για τη νέα χρονιά;

8 Έξυπνοι Τρόποι να Βάλετε Χρώμα στο Σπίτι σας

.

Το σπίτι σας σίγουρα δεν έχει αρκετό χρώμα. Ορίστε πως να γεμίσετε θετική ενέργεια βάζοντας του έντονα χρώματα.

Τα 5 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνετε Όταν Βάφετε το Σπίτι Μόνοι σας!

.

Αυτά είναι τα λάθη που κάνετε στο βάψιμο του σπιτιού σας.

Δύο Χρώματα στον Τοίχο: Πώς να τα Εφαρμόσετε Σωστά!

.

Ιδέες για να βάψετε τους τοίχους σας με δύο διαφορετικά χρώματα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Νιώθετε Μελαγχολικοί ή Χαρούμενοι στο Σπίτι σας; 7 Χρώματα Τοίχου και πώς Επηρεάζουν τη Διάθεσή σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δώστε Στιλ στο Σπίτι σας με Αυτές τις Αποχρώσεις!