Δείτε Πώς θα Κάνετε τους Τοίχους σας να Καθαρίζονται Μόνοι τους!

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Δείτε Πώς θα Κάνετε τους Τοίχους σας να Καθαρίζονται Μόνοι τους!

Από τον Σπύρο Σούλη

Πόσο εύκολο είναι να βάφει κανείς συχνά τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού του; Επειδή η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι «πολύ δύσκολο», και επειδή οι εξωτερικοί τοίχοι λερώνονται πολύ εύκολα λόγω των απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών, δείτε με τι μπορείτε να τους περάσετε έτσι ώστε να καθαρίζονται μόνοι τους.

Ε αυτό δεν το περίμενα! Να υπάρχει υλικό που μπορεί να κάνει έναν τοίχο να καθαρίζεται μόνος του. Εκεί έχει φτάσει, όμως, η τεχνολογία της Kraft Paints.

Tα χρώματα 4 Seasons Waterproof είναι υψηλής ποιότητας σιλικονούχα ακρυλικά χρώματα για εξωτερική χρήση. Πρόκειται για αυτοκαθαριζόμενα χρώματα τα οποία αποτρέπουν τη συγκέντρωση σκόνης και ρύπων στην επιφάνεια των τοίχων και επιτρέπουν στη βροχή να τους παρασύρει. Έτσι η επιφάνεια διατηρείται καθαρή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

τοίχοι

Tα χρώματα 4 Seasons Waterproof είναι υψηλής ποιότητας σιλικονούχα ακρυλικά χρώματα για εξωτερική χρήση.

Πέρα από αυτό, όμως, τα χρώματα 4 Seasons Waterproof έχουν υψηλή υδατοαποθητικότητα πράγμα που σημαίνει πως εμποδίζουν την διείσδυση της εξωτερικής υγρασίας και του νερού της βροχής μέσα στον τοίχο. Έτσι, για άλλη μια φορά προστατεύεται η επιφάνεια για πολύ περισσότερο. Τα χρώματα αυτά αντέχουν ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες κι αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Επίσης δεν επηρεάζονται καθόλου από εναλλαγές θερμοκρασιών.

Λόγω της υψηλής διαπνοής που παρουσιάζουν, τα χρώματα αυτά επιτρέπουν στην υγρασία να διαφύγει με μεγάλη ευκολία στην ατμόσφαιρα. Έτσι οι τοίχοι παραμένουν στεγνοί και προστατεύονται από φουσκώματα, ξεφλουδίσματα, μούχλα και ρωγμές.

τοίχοι

Βάφοντας τους εξωτερικούς σας τοίχους με αυτά τα χρώματα θα βοηθήσετε στη μείωση της θερμοκρασίας των επιφανειών τους το καλοκαίρι και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα 4 Seasons Waterproof είναι πιστοποιημένα ψυχρά χρώματα που παρουσιάζουν υψηλή ανακλαστικότητα της ηλιακής ακτινοβολίας, έχουν υψηλό συντελεστή εκπομπής της υπέρυθρης ακτινοβολίας και υψηλό δείκτη ηλιακής ανακλαστικότητας. Όλα αυτά, με λίγα λόγια, σημαίνουν πως βάφοντας τους εξωτερικούς σας τοίχους με αυτά τα χρώματα θα βοηθήσετε στη μείωση της θερμοκρασίας των επιφανειών τους το καλοκαίρι και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Το σκέφτεστε ακόμα; Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά και τα χρώματα 4 Seasons Waterproof είναι ό,τι καλύτερο για τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού σας.

Φυσικά οι αποχρώσεις στις οποίες θα τα βρείτε είναι πάρα πολλές και σας δίνουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας σπίτι.

Πάρτε έμπνευση και βρείτε τις αποχρώσεις που σας ταιριάζουν εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Πανεύκολα Κόλπα για να Βάψετε το Σπίτι Μόνοι σας!

.

Προτού πιάσετε πινέλο, μάθετε ποια trick θα σας βοηθήσουν να γίνετε εξπέρ στο βάψιμο!

Οι 6 πιο Hot «Ουδέτερες» Αποχρώσεις του 2017!

.

Είναι 6 και δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε.

Αυτό Είναι το πιο Hot Χρώμα του Καλοκαιριού Σύμφωνα με το Pinterest! 

.

Βάλτε το πιο καυτό χρώμα του καλοκαιριού στο σπίτι σας!

Δώστε Αριστοκρατικό Αέρα και Πολυτέλεια στο Σπίτι σας με Αυτά τα Χρώματα!

.

Τα χρώματα των αποξηραμένων βοτάνων είναι φέτος must στη διακόσμηση και εμείς σας δείχνουμε πώς να διακοσμήσετε με αυτά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σπύρος Σούλης: Τα 8+1 Χρώματα της Ελλάδας που θα Ξεχωρίσουν Φέτος το Καλοκαίρι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ταράτσα
Μονώστε την Ταράτσα με Αυτό το ΥΛΙΚΟ. Tο Αποτέλεσμα θα σας Εκπλήξει!