4 Μοναδικοί Τρόποι για να Διακοσμήσετε τον Τοίχο του Καθιστικού σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

4 Μοναδικοί Τρόποι για να Διακοσμήσετε τον Τοίχο του Καθιστικού σας

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, λένε, και θα συμφωνήσουμε! Ειδικότερα όταν αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να αλλάξει την αισθητική του καθιστικού με την τοποθέτηση ενός φυσικού υλικού, όπως το ξύλο, στους τοίχους του. Δείτε 4 τρόπους που επιλέξαμε για εσάς και διαλέξτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας αισθητική. 

Βάλτε τον πήχη ψηλά Αλλάξτε την εικόνα του καθιστικού σας με τον πιο εύκολο τρόπο προσθέτοντας στον κεντρικό του τοίχο μερικά ξύλινα πηχάκια. Τα πηχάκια πωλούνται με το μέτρο σε καταστήματα με ξυλουργικό υλικό και διατίθενται ορθογώνια ή και τετράγωνα σε διάφορες διαστάσεις. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα αισθητικά και δημιουργήστε με αυτά ακανόνιστα τετράγωνα και ορθογώνια σχήματα στον τοίχο σας. Για την εφαρμογή τους θα βιδώσετε πρώτα κάθετα τους πήχες προσαρμόζοντας τις διαστάσεις τους στο ύψος ολόκληρου του τοίχου, σε ίση οριζόντια απόσταση τον έναν από τον άλλο και στη συνέχεια θα τους ενώσετε μεταξύ τους με τα μικρότερα κομμάτια πήχη σε οριζόντια θέση. Πριν την τοποθέτηση βάψτε τα σε μια απόχρωση διαφορετική από αυτή του τοίχου σας και κάντε να ξεχωρίζουν. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Λευκός Τοίχος: Διακοσμήστε τον Τέλεια!

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, λένε, και θα συμφωνήσουμε! Ειδικότερα όταν αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να αλλάξει την αισθητική του καθιστικού με την τοποθέτηση ενός φυσικού υλικού, όπως το ξύλο, στους τοίχους του καθιστικού. Δείτε 3 τρόπους που επιλέξαμε για εσάς και διαλέξτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας αισθητική. Αλλάξτε την εικόνα του καθιστικού σας με τον πιο εύκολο τρόπο προσθέτοντας στον κεντρικό του τοίχο μερικά ξύλινα πηχάκια. Τα πηχάκια πωλούνται με το μέτρο σε καταστήματα με ξυλουργικό υλικό και διατίθενται ορθογώνια ή και τετράγωνα σε διάφορες διαστάσεις. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα αισθητικά και δημιουργήστε με αυτά ακανόνιστα τετράγωνα και ορθογώνια σχήματα στον τοίχο σας. Για την εφαρμογή τους θα βιδώστε πρώτα κάθετα τους πήχες προσαρμόζοντας τις διαστάσεις τους στο ύψος ολόκληρου του τοίχου, σε ίση οριζόντια απόσταση τον έναν από τον άλλο και στη συνέχεια θα τους ενώνεται μεταξύ τους με τα μικρότερα κομμάτια πήχη σε οριζόντια θέση. Πριν την τοποθέτηση βάψτε τα σε μια απόχρωση διαφορετική από αυτή του τοίχου σας και κάντε να ξεχωρίζουν. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Η πιο ασφαλής επιλογή για το χρώμα της κατασκευής είναι το λευκό στην περίπτωση που ο τοίχος σας έχει κάποιο άλλο χρώμα. Διαφορετικά αν ο τοίχος σας είναι λευκός βάψτε τους πήχες στην επικρατέστερη απόχρωση των υπόλοιπων διακοσμητικών στοιχείων του καθιστικού σας.

Επιλέξτε μοτίβο Σε μια άλλη περίπτωση μπορείτε να φτιάξετε ένα πιο περίτεχνο μοτίβο για τον τοίχο του καθιστικού σας χρησιμοποιώντας απλώς έτοιμα ξύλινα καφασωτά αναρρίχησης κήπου που μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα με είδη ξυλείας και κήπου. Για την επίτοιχη εφαρμογή τους θα χρειαστεί να τα προσαρμόσετε στις διαστάσεις του τοίχου σας κόβοντάς τα και στη συνέχεια να τα τοποθετήσετε το ένα δίπλα στο άλλο. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε επίσης να διαλέξετε και το σχηματισμό τους έτσι ώστε να έχουν φορά πέραν της κλασικής που θα σας αρέσει. Πριν την τοποθέτησή τους βάψτε τα και αφήστε τα να στεγνώσουν καλά για να αποφύγετε μετά λερώματα και καθαρίσματα. Το να τα βάψετε στην ίδια ακριβώς απόχρωση με αυτή του τοίχου σας θα δώσει ένα τέλειο στιλιστικά αποτέλεσμα.

9 Υπέροχοι Τρόποι να Διακοσμήσετε έναν Μεγάλο Τοίχο!

Πάνω στη νέα σας επίτοιχη κατασκευή μπορείτε να κρεμάσετε διακοσμητικούς πίνακες όπως θα κάνατε και σε έναν απλό τοίχο. Μια πιο μοντέρνα εκδοχή επιβάλει το χρώμα των κάδρων να είναι ίδιο με αυτό του τοίχου.

Πάνω στη νέα σας επίτοιχη κατασκευή μπορείτε να κρεμάσετε διακοσμητικούς πίνακες όπως θα κάνατε και σε έναν απλό τοίχο. Μια πιο μοντέρνα εκδοχή επιβάλει το χρώμα των κάδρων να είναι ίδιο με αυτό του τοίχου.

Πώς να Επιλέξετε Εύκολα τα Κατάλληλα Έπιπλα για το Καθιστικό σας

Βάλτε παραβάν Τα παραβάν έχουν από καιρό ξεχαστεί όμως για κάποιο περίεργο λόγο έρχονται ξανά επί σκηνής και λαμβάνουν θέση εκτός υπνοδωματίου και στο καθιστικό. Μια ιδιαίτερα έξυπνη και οικονομική κατασκευή παραβάν θα μπορούσατε να κάνετε με παλιά παντζουρόφυλλα που μπορείτε να βρείτε σε παλαιοπωλεία. Η αλλαγή χρήσης τους θα είναι μία εξαιρετική διακοσμητική πινελιά για το καθιστικό σας. Απλώς πάρτε τρία από αυτά και βάψτε τα σε ένα χρώμα της επιλογής σας. Στη συνέχεια ενώστε τα με μεντεσέδες ξύλου (θα βρείτε σε καταστήματα με εξαρτήματα ξυλουργικών εργασιών) στα μέσο άνω και μέσο κάτω άκρα τους και τοποθετήστε την κατασκευή σας σε μια περίοπτη θέση στο καθιστικό σας.

Η αίσθηση μυστήριου που θα δημιουργεί το παραβάν μέσα στο καθιστικό σας θα κεντρίζει όλα τα βλέμματα.

Η αίσθηση μυστήριου που θα δημιουργεί το παραβάν μέσα στο καθιστικό σας θα κεντρίζει όλα τα βλέμματα.

Οι 5 πιο Ροζ Αποχρώσεις του Γκρι στο Καθιστικό σας

Σκέτο ξύλο Σε πιο wild διαθέσεις μπορείτε να δώσετε στο καθιστικός σας έναν άλλο αέρα με το ξύλο να καταλαμβάνει όλη την επιφάνεια ενός τοίχου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε τάβλες ξύλου και να τις βιδώστε πάνω στον τοίχο την μια πάνω από την άλλη με ανοδική φορά αφήνοντας το κάτω σημείο της κάθε τάβλας να εξέχει. Το αποτέλεσμα θα είναι σαν κορμός δέντρου από άλλον αιώνα. Για μεγαλύτερη οικονομία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τάβλες από παλιές παλέτες που θα βρείτε σε μεγάλες αποθήκες πώλησης χρησιμοποιημένων παλετών.

Οικονομική Πολυτέλεια: Υπέροχη Διακόσμηση Τοίχου που Μπορείτε να Kάνετε Μόνοι σας

Η χρήση ξύλων από παλιές παλέτες θα σας έρθει όχι μόνο πιο οικονομικά αλλά αισθητικά και πιο ωραία. Φροντίστε μονάχα να τις καθαρίσετε καλά πριν τις τοποθετήσετε στον τοίχο.

Η χρήση ξύλων από παλιές παλέτες θα σας έρθει όχι μόνο πιο οικονομικά αλλά αισθητικά και πιο ωραία. Φροντίστε μονάχα να τις καθαρίσετε καλά πριν τις τοποθετήσετε στον τοίχο.

Δείτε ακόμα:

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σπίτι στο Ενοίκιο: 4 Φρέσκες Ιδέες για να Ανανεώσετε το Καθιστικό σας!

.

Μπορεί το σπίτι που μένετε να μη σας ανήκει, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να το κάνετε «δικό» σας. Ξεκινήστε σήμερα κιόλας από το καθιστικό!

4 Υπέροχοι Τρόποι για να Διακοσμήσετε το πιο Μικρό Χολ

.

Ακόμη και ο πιο μικρός χώρος του σπιτιού μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα μικρό αστέρι.

Δείτε 6 Πράγματα με τα Οποία Μπορείτε να Διακοσμήσετε τον Τοίχο σας!

.

Κάντε τους τοίχους του σπιτιού σας σούπερ καλοκαιρινούς με μερικές ιδιαίτερες διακοσμητικές προτάσεις!

Διακόσμηση για Τολμηρούς: 6 Ρίσκα που Αξίζει να Πάρετε!

.

Ξεγράψτε το βαρετό παρελθόν σας και ξεκινήστε να παίρνετε ρίσκα και στη διακόσμηση. Τα καλά νέα: ενέχουν μικρό κίνδυνο και μεγάλα κέρδη!

Μικρό Σπίτι: Αυτά Είναι τα Λάθη που Κάνετε και Δείχνει Μικρότερο

.

Αυτά τα λάθη συμβαίνουν ακόμα και στα... μεγαλύτερα σπίτια!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διακοσμήστε την Είσοδο και τον Διάδρομο του Σπιτιού με τους πιο Έξυπνους Τρόπους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Παλιά Περιοδικά: Να τι Μπορείτε να Κάνετε με Αυτά!