Άσπρος Τοίχος; Διακοσμήστε τον και Κάντε τον να Ξεχωρίσει με Αυτούς τους Τρόπους

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Άσπρος Τοίχος; Διακοσμήστε τον και Κάντε τον να Ξεχωρίσει με Αυτούς τους Τρόπους

Μη σας τρομάζει ένας μεγάλος λευκός τοίχος. Με λίγη φαντασία  μπορείτε να κάνετε θαύματα και να μείνετε να κοιτάτε τον άλλοτε άδειο τοίχο σας με ανοιχτό στόμα. Δείτε μερικές πολύ δημιουργικές ιδέες.

Βάλτε μία όμορφη ταπετσαρία Η ταπετσαρία είναι όπως το τατουάζ. Καλό είναι να σκεφτείτε πολύ καλά το θέμα της πριν την επιλέξετε καθώς υπάρχει κίνδυνος να τη βαρεθείτε σύντομα. Διαλέξτε ένα σχέδιο που ταιριάζει όμορφα με τη διακόσμηση αλλά και τα χρώματα του χώρου.

thehomeissue_whitewall01

Ένας όμορφος πίνακας μπορεί να ομορφύνει πολύ έναν λευκό τοίχο.

Ένας καθρέφτης μπορεί να κάνει τη διαφορά Ένας όμορφος, vintage καθρέφτης μπορεί να ομορφύνει και να μεγαλώσει πολύ έναν χώρο και να γεμίσει έναν τοίχο. Μπορείτε, για αλλαγή, να βάλετε έναν καθρέφτη τον οποίο δε θα κρεμάσετε αλλά θα ακουμπήσετε απλά στον τοίχο. Μείνετε μακριά από χρυσοποίκιλτους καθρέφτες που σας έχουν μείνει από τη γιαγιά σας, εκτός κι αν αποφασίσετε να τον βάψετε σε ένα ποπ χρώμα που να σας αρέσει.

thehomeissue_walls03

Ένας καθρέφτης σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

9 Υπέροχοι Τρόποι να Διακοσμήσετε έναν Μεγάλο Τοίχο!

Βάλτε μία βιβλιοθήκη Ένας υπέροχος τρόπος να αξιοποιήσετε το χώρο που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τον τοίχο σας και ταυτόχρονα να τον γεμίσετε είναι να του βάλετε μία βιβλιοθήκη. Αυτό μπορεί να γίνει είτε βάζοντας κάποια ραφάκια σε διάφορα σημεία του τοίχου (εδώ χρειάζεται να βάλετε λίγο τη φαντασία σας να δουλέψει) είτε τοποθετώντας μία έτοιμη βιβλιοθήκη που καλύπτει σχεδόν ή ολόκληρο τον τοίχο.

Βάλτε έντονα χρώματα Μία λύση είναι να βάψετε έναν μικρό τοίχο κοντά σε αυτόν σε κάποιο πολύ έντονο χρώμα και έπειτα να κρεμάσετε σε αυτόν φωτογραφίες μόδας ή φωτογραφίες με κάποιο άλλο θέμα του ενδιαφέροντός σας, έτσι ώστε να δημιουργείται χρωματική αντίθεση και οπτική ένταση.

thehomeissue_leykostoixos001

Τοποθετήσετε ταπετσαρία μόνο σε έναν τοίχο και κρεμάστε φωτογραφίες σε ωραίες κορνίζες. Πέρα από τον τοίχο θα έχετε αλλάξει την εικόνα όλου του χώρου σας.

Κρεμάστε οικογενειακές φωτογραφίες Αντί για ένα μεγάλο έργο τέχνης που θα καλύπτει μεγάλο μέρος του τοίχου μπορείτε να βάλετε μικρές ομοιόμορφες κορνίζες με οικογενειακές φωτογραφίες. Έτσι και θα γεμίσετε τον τοίχο σας και θα δημιουργήσετε έναν χώρο ο οποίος θα εκπέμπει ζεστασιά. Εναλλακτικά μπορείτε να κρεμάσετε μία φωτογραφία κομμένη σε κομμάτια. Μπορεί να φαίνεται σαν να κρεμάτε μία απλή φωτογραφία αλλά στην ουσία δεν κάνετε ακριβώς αυτό. Πρόκειται για μία πρωτότυπη ιδέα την οποία δεν θα δείτε σε πολλά σπίτια.

thehomeissue_walls02

Βάλτε ραφάκια στον τοίχο σας και διακοσμήστε τα όπως θέλετε.

Βάλτε ραφάκια Μια πολύ ωραία ιδέα που δεν θα σας κοστίσει τίποτα είναι να βάλετε μερικά εξίσου λευκά ραφάκια στους τοίχους σας και να ακουμπήσετε πάνω σε αυτά είτε μικρά καδράκια είτε άλλου είδους διακοσμητικά.

Έξυπνες Ιδέες για να Διακοσμήσετε τους Τοίχους με Πολύ Λίγα Χρήματα!

Κρεμάστε ένα χαλί Αν θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο «σπιτικό» και πιο παραδοσιακό μπορείτε απλά να κρεμάσετε κάποιο χαλί στον τοίχο. Έτσι, θα φαίνεται και θα είναι πιο ζεστός ο χώρος σας. Προτιμήστε κάποιο μοντέρνο χαλί που να ταιριάζει με τα χρώματα του χώρου σας.

thehomeissue_wall

Είναι κι αυτό μια πάρα πολύ ωραία ιδέα.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάδρα: Οι Κανόνες που Πρέπει να Ακολουθήσετε

.

Κάδρα: Μη σας τρομοκρατεί η ιδέα να φτιάξετε ένα κολάζ με φωτογραφίες στον τοίχο. Δείτε μερικά παραδείγματα που θα σας ξεμπλοκάρουν την έμπνευση.

«Πώς να κάνω έναν τοίχο να έχει όψη τσιμέντου;»

.

Απαντήσαμε στην Ελευθερία Κυριακού που ενδιαφέρεται να μάθει με ποιον εύκολο τρόπο μπορεί να δώσει σε έναν τοίχο την όψη τσιμέντου.

Μεταμορφώστε τους Τοίχους σας με έναν Ιδιαίτερο και Διαφορετικό Τρόπο!

.

Δείτε διάφορες ιδέες για διακόσμηση τοίχων με ιδιαίτερες υφές.

«Ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να διακοσμήσω τον τοίχο που έχω την τηλεόραση;»

.

Δείτε πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τον τοίχο στον οποίο έχετε τοποθετήσει την τηλεόρασή σας.

Ντύστε τους τοίχους σας

.

Ένας τοίχος δεν χρειάζεται να περνάει απαρατήρητος αλλά μπορείτε να τον μετατρέψετε σε διακοσμητικό στοιχείο. Δείτε με ποια υλικά θα «ντύσετε» τους τοίχους σας για να επιτύχετε το κατάλληλο αποτέλεσμα για τον χώρο σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

βάσεις νιπτήρα
Βάσεις Νιπτήρα: Έτσι θα τις Κάνετε να Ξεχωρίσουν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μικρή κουζίνα
Μικρή Κουζίνα: Δείτε Μερικές Κουζίνες Απίστευτα Στιλάτες για Όλα τα Γούστα!