Οι 5 πιο Ροζ Αποχρώσεις του Γκρι στο Καθιστικό σας

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

Οι 5 πιο Ροζ Αποχρώσεις του Γκρι στο Καθιστικό σας

Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι αποχρώσεις που διαλέγουμε για τα υφάσματα του καθιστικού κινούνται πάνω-κάτω στα ίδια χρώματα. Πολλοί, όμως, διαλέγουν το γκρι και για αυτούς που το έχουν ήδη κάνει ετοιμάσαμε 5 τρόπους για να το συνδυάσουν με το ροζ. Με το ροζ, όμως, του χαλαρού και της δροσιάς!

Το ροζ συνηθίζεται να θεωρείται ένα κοριτσίστικο χρώμα ενώ το γκρι αντίστοιχα θεωρείται ένα χρώμα «κύρους» όπου η τοποθέτησή του σε κάποιο χώρο προσδίδει μια… κάποια… ας πούμε σοβαρότητα. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε την αντίληψη των περισσοτέρων και να σας δείξουμε πως ο συνδυασμός των δύο αυτών χρωμάτων μπορεί φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα! Να θυμάστε, όμως, πως το λευκό είναι εξίσου χρώμα και συγκεκριμένα είναι ο συνδετικός κρίκος όλων των χρωμάτων! Με βάσει, λοιπόν, το γκρι χρώμα στους καναπέδες ας δούμε πώς μπορεί το ροζ να εισβάλει και να καταρρίψει τη «σοβαρότητα» του γκρι.

Κάντε το καθιστικό σας μια νεανική γωνιά χρησιμοποιώντας το γκρι και το λευκό ως τα βασικά σας χρώματα ενώ βάλτε έξτρα πινελιές του ροζ, με διακοσμητικά στοιχεία, που θα κάνουν αμέσως τη διαφορά. Μπορείτε επίσης να κάνετε τεχνοτροπία στον γκρι σας τοίχο με τον πιο απλό τρόπο. Περάστε με ακανόστη φορά το πινέλο σας πάνω από τον τοίχο που έχετε βάψει γκρι λίγο πριν στεγνώσει καλά το χρώμα και κάντε τη διαφορά. Για μεγαλύτερη οικονομία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καφασωτά, αντί για επιδαπέδια ραφιέρα, βάφοντάς τα λευκά. Κρατώντας όλα τα έπιπλα και τα υφάσματα στους ίδιους τόνους θα επιτύχετε μεγαλύτερη ομοιομορφία και αρμονία στο χώρο.

Καφασωτά μπορείτε να βρείτε οικονομικά ή ακόμη και δωρεάν σε ένα μανάβικο.

Καφασωτά μπορείτε να βρείτε οικονομικά ή ακόμη και δωρεάν σε ένα μανάβικο.

Για μικρότερες επεμβάσεις επί του χώρου η πιο ασφαλής επιλογή είναι να δώσετε τα χρώματα αυτά σε μικρές, σε σχέση με τις υπόλοιπες του χώρου,  επιφάνειες. Για παράδειγμα, έχοντας έναν γκρι καναπέ κρατήστε το ροζ για τον τοίχο και το πάτωμα. Μπορείτε να βάλετε ένα ανοιχτό ροζ χαλί και να δημιουργήσετε μόνοι σας έναν πίνακα του ροζ! Πάρτε ένα έτοιμο τελάρο με καμβά στις διαστάσεις που θέλετε και ροζ ανοιχτή μπογιά ζωγραφικής (θα βρείτε σε καταστήματα με είδη ζωγραφικής). Ξεκινήστε να βάφετε από πάνω προς τα κάτω τον πίνακα ασκώντας μεγαλύτερη πίεση στο άνω μέρος και λιγότερη στο κάτω. Το ίδιο κάντε και με την ποσότητα του χρώματος. «Σβήνοντας» ουσιαστικά το χρώμα πάνω στον πίνακα θα έχετε δημιουργήσει ένα «όμπρε» αποτέλεσμα αλλά και μια λογική συνέχεια του πατώματος στον τοίχο.

Ξεκινώντας από το πιο ροζ του πίνακα πηγαίνουμε σε σταδιακή διαβάθμιση του χρώματος καταλήγοντας στη πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή του που συνεχίζετε στον ίδιο τόνο του χαλιού.

Ξεκινώντας από το πιο ροζ του πίνακα πηγαίνουμε σε σταδιακή διαβάθμιση του χρώματος καταλήγοντας στην πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή του που συνεχίζεται στον ίδιο τόνο του χαλιού.

Δείτε πως Μπορείτε να Αλλάξετε τη Διακόσμηση της Βεράντας σας με 30 Ευρώ

Ένας πιο απλός τρόπος να συνδυάσετε τον γκρι καναπέ σας με το ροζ είναι να αλλάξετε το γκρι κάλυμμα από τα μαξιλαράκια του καναπέ με ροζ και να ρίξετε, παράλληλα, ένα ριχτάρι σε μια κοντινή απόχρωση με το ροζ που επιλέξατε για τα μαξιλάρια. Οι διαβαθμίσεις του ροζ πάνω στην ίδια επιφάνεια θα είναι αυτές που θα κεντρίζουν τα βλέμματα. Προσθέστε επιπλέον μερικά μεταλλικά αντικείμενα, όπως ένα φωτιστικό δαπέδου και φαναράκια εσωτερικού χώρου για να κάνετε το αποτέλεσμα πιο μοντέρνο.

Κάντε τις ρίγες πρωταγωνιστή του καθιστικού σας και επιλέξτε τη τόσο για τα χαλιά σας όσο και για τα μαξιλαράκια του καναπέ.

Κάντε τις ρίγες πρωταγωνιστή του καθιστικού σας και επιλέξτε τις τόσο για τα χαλιά σας όσο και για τα μαξιλαράκια του καναπέ.

Βάλτε το Πιο Καλοκαιρινό Χρώμα στο Σπίτι σας!

Ο πιο οικονομικός και έξυπνος τρόπος να αλλάξετε την εικόνα του γκρι καθιστικού σας είναι να τον «περικυκλώσετε» με ροζ πίνακες. Αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι την Τέχνη και κάντε τις δικές σας δημιουργίες μέρος του καθιστικού σας. Αγοράστε έτοιμα τελάρα ζωγραφικής (θα βρείτε σε καταστήματα με είδη ζωγραφικής και χόμπι) και τοποθετήστε επάνω τους κομμάτια ταπετσαρίας στις ίδιες διαστάσεις (θα βρείτε στο εμπόριο σε ποικιλία υφών, χρωμάτων και σχεδίων). Διαλέξτε ταπετσαρίες με φόντο το ροζ και λευκά μοτίβα. Όσο για το ύφος του σχεδίου το αφήνουμε στην επιλογή σας!

Για μεγαλύτερη αρμονία μπορείτε να επιλέξετε πίνακες διαφόρων μεγεθών και πέρα από το ροζ του φόντου να φτιάξετε και αντίστοιχους με γκρι.

Για μεγαλύτερη αρμονία μπορείτε να επιλέξετε πίνακες διαφόρων μεγεθών και πέρα από το ροζ του φόντου να φτιάξετε και αντίστοιχους με γκρι.

Φέρτε στο καθιστικό σας την επιτομή της χαλαρότητας και της δροσιάς αλλάζοντας τις κουρτίνες σας. Επιλέξτε μια ανοιχτή και παλ απόχρωση του ροζ για τα υφάσματα με έναν τόνο διαφορά μεταξύ της εσωτερικής και της εξωτερικής κουρτίνας. Στην ίδια απόχρωση του ροζ επιλέξτε να βάλετε και ένα ριχτάρι πάνω στον καναπέ σας καλύπτοντας ένα μέρος αυτού και όχι ολόκληρου του καναπέ. Στην ίδια απόχρωση προτιμήστε να είναι και το καπέλο του επιδαπέδιου φωτιστικού σας.

Χρησιμοποιήστε στο καθιστικό σας επιδαπέδια φωτιστικά και συνδυάστε την ενίσχυση της φωτεινότητας του χώρου με μοντέρνα και άκρως απαραίτητα διακοσμητικά στοιχεία μινιμαλισμού.

Χρησιμοποιήστε στο καθιστικό σας επιδαπέδια φωτιστικά και συνδυάστε την ενίσχυση της φωτεινότητας του χώρου με μοντέρνα και άκρως απαραίτητα διακοσμητικά στοιχεία μινιμαλισμού.

Γρήγορο DIY: Φτιάξτε μια Πανέμορφη Κουρτίνα χωρίς Ράψιμο!

Όπως είπαμε και στην αρχή μη ξεχνάτε πως το λευκό είναι χρώμα και πάνω απ’ όλα ο συνδετικός κρίκος όλων των χρωμάτων. Γι’ αυτό φροντίστε πάντα να υπάρχουν λευκά στοιχεία μέσα στο χώρο σας είτε πρόκειται για ολόκληρη την επιφάνεια ενός τοίχου είτε για μικρότερα επιμέρους διακοσμητικά στοιχεία.

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για το χρώμα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός Είναι ο Χρωματικός Συνδυασμός που θα σας Κάνει Δυναμικούς Ανθρώπους

.

Το μαύρο και το γκρι χρησιμοποιούνται ως βάση στη διακόσμηση πολλών σπιτιών. Δείτε το χρώμα που τα συμπληρώνει για ένα δυναμικό αποτέλεσμα.

Ο πιο Διασκεδαστικός και Οικονομικός Τρόπος για να Βάλετε Χρώμα στο Σπίτι σας

.

Βρήκαμε τον πιο διασκεδαστικό τρόπο για να προσθέσετε χρώμα μέσα στο σπίτι χωρίς πολλά χρήματα.

Αυτές Είναι οι Πιο Hot Διακοσμητικές Τάσεις του Καλοκαιριού!

.

6 μοναδικά φρέσκιες τάσεις που υπόσχονται να κάνουν το σπίτι σας κυριολεκτικά καλοκαιρινό!

Διακόσμηση για Τολμηρούς: 6 Ρίσκα που Αξίζει να Πάρετε!

.

Ξεγράψτε το βαρετό παρελθόν σας και ξεκινήστε να παίρνετε ρίσκα και στη διακόσμηση. Τα καλά νέα: ενέχουν μικρό κίνδυνο και μεγάλα κέρδη!

Καλοκαιρινή Ανανέωση: 7 Ιδέες Για Ανάλαφρη Διακόσμηση Με Ελάχιστα Χρήματα!

.

Λίγη μπογιά και μερικές έξυπνες αλλαγές θα φέρουν στο σπίτι σας καλοκαιρινό αέρα χωρίς να χαλάσετε του κόσμου... τα χρήματα!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο πιο Διασκεδαστικός και Οικονομικός Τρόπος για να Βάλετε Χρώμα στο Σπίτι σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χρώματα
Τα Ωραιότερα Χρώματα που Μπορείτε να Βάλετε στην Κουζίνα σας!