Φενγκ Σούι: Αυτό Είναι το Κατάλληλο Χρώμα για Κάθε Δωμάτιο στο Σπίτι

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Φενγκ Σούι: Αυτό Είναι το Κατάλληλο Χρώμα για Κάθε Δωμάτιο στο Σπίτι

Σύμφωνα με το φενγκ σούι υπάρχει μια απόχρωση που είναι ιδανική για να διακοσμείτε χώρους κοινωνικοποίησης, όπως είναι το καθιστικό!

Το πορτοκαλί χρώμα χρησιμοποιείται πολύ για καλό φενγκ σούι και κυρίως όταν θέλουμε να φέρουμε το στοιχείο της φωτιάς σε ένα δωμάτιο, κάτι που ενισχύει την κοινωνικότητα και την οικογενειακή ζωή.

Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινέζικη φιλοσοφία το στοιχείο της φωτιάς μπαίνει στην καρδιά του σπιτιού, δηλαδή στο καθιστικό. Σε αυτό το δωμάτιο η οικογένεια έρχεται πιο κοντά και περνάει τον χρόνο της μαζί. Προσέξτε να βάλετε πορτοκαλί λεπτομέρειες στον χώρο σας αλλά μην το παρακάνετε γιατί κανείς δεν πρέπει να παίζει με τη φωτιά. Ένα δωμάτιο με μπόλικα χρώματα της φωτιάς θα δημιουργήσει εντάσεις και φασαρίες στην οικογένεια.

Τέτοια χρώματα είναι το κόκκινο, το πορτοκαλί, το μοβ, το ροζ και το κίτρινο αλλά και οι αποχρώσεις τους όπως κοραλί, μανταρινί, φούξια και άλλα. Το πορτοκαλί χρώμα ενισχύει την κοινωνικότητα σε ένα σπίτι και δημιουργεί τις κατάλληλες προυποθέσεις για όμορφες συζητήσεις και ωραίες στιγμές με φίλους και οικογένεια.

Μάθετε εδώ πώς θα συνδυάσετε σωστά το πορτοκαλί και βρείτε περισσότερους χρωματικούς συνδυασμούς που χρησιμοποιούν και οι επαγγελματίες!

Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που δίνει πιαχνιδιάρικη διάθεση σε ένα δωμάτιο αλλά επίσης αποτελεί και καλό φενγκ σούι

Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που δίνει παιχνιδιάρικη διάθεση σε ένα δωμάτιο αλλά επίσης αποτελεί και καλό φενγκ σούι.

Σύμφωνα με τους κανόνες του φενγκ σούι πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πορτοκαλί στους εξής χώρους του σπιτιού:

Νότια, νοτιοδυτικά και βορειοανατολικά Στα νότια θα ενισχυθεί η φήμη σας, στα νοτιοδυτικά θα τα πάτε καλά σε θέματα αγάπης και γάμου και στα βορειοανατολικά θα ενισχυθεί η πνευματική ανάπτυξη.

Κέντρο Στο κέντρο του σπιτιού (δηλαδή συνήθως στο καθιστικό) το πορτοκαλί χρώμα βοηθάει πολύ, καθώς η φωτιά σε αυτό το σημείο του σπιτιού ενεργοποιεί ένα από τα άλλα στοιχεία, αυτό της γης.

Το πορτοκαλί σε μεγάλη ποσότητα στον λάθος χώρο μπορεί να δημιουργήσει οικογενειακά προβλήματα. Σε μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες, όμως, θα κάνει πολύ καλό στις σχέσεις σας.

Το πορτοκαλί σε μεγάλη ποσότητα στον λάθος χώρο μπορεί να δημιουργήσει οικογενειακά προβλήματα. Σε μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες, όμως, και στους σωστούς χώρους θα κάνει πολύ καλό στις σχέσεις σας.

Orange is the Νew Βlack: Το Πορτοκαλί Επιστρέφει στη Διακόσμηση.

Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε το έντονο πορτοκαλί σε μεγάλες επιφάνειες στις εξής περιοχές:

Δυτικά, βορειοδυτικά, ανατολικά, νοτιοανατολικά Στα δυτικά ενισχύονται τα παιδιά και η δημιουργικότητα, στα βορειοδυτικά βελτιώνονται η καλοσύνη και η ευλογία-ευγνωμοσύνη που νοιώθουμε, στα ανατολικά στηρίεται η υγεία και η οικογένεια, ενώ τέλος στα νοτιοανατολικά θα δείτε σημαντική βελτίωση στα χρήματα και την αφθονία.

Βάλτε το πορτοκαλί σε χώρους όπου συναντιέται περισσότερο η οικογένεια

Βάλτε το πορτοκαλί σε χώρους όπου συναντιέται η οικογένεια.

Για να καταλάβετε καλύτερα τις αρχές με τις οποίες λειτουργεί το φενγκ σούι δείτε το εξής παράδειγμα: Το κύριο στοιχείο των δυτικών χώρων είναι το μέταλλο. Η φωτιά όμως λιώνει το μέταλλο άρα σε αυτές τις περιοχές δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε στη διακόσμησή σας μεγάλη ποσότητα χρωμάτων της φωτιάς. Το ίδιο ισχύει και με τις ανατολικές και νοτιοανατολικές περιοχές που έχουν σαν στοιχείο το ξύλο. Και εκεί δεν θα πρέπει να βάλετε μπόλικο πορτοκαλί ή άλλα χρώματα της φωτιάς γιατί η φωτιά καίει το ξύλο.

Τι Αποκαλύπτουν για τον Χαρακτήρα σας τα Χρώματα που Σας Αρέσουν;

Έτσι λοιπόν, σε αυτές τις περιοχές θα πρέπει να αποφύγετε τα έντονα πορτοκαλί σε μεγάλες επιφάνειες. Μπορείτε ωστόσο να βάλετε ένα βάζο σε πορτοκαλί χρώμα ή μερικά κεράκια. Το πορτοκαλί μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης στην τραπεζαρία, την κουζίνα ή σε δωμάτια που παίζουν τα παιδιά σας. Το χρώμα αυτό ενισχύει πολύ την οικογενειακή ατμόσφαιρα, το παιχνίδι και τη διασκέδαση.

Το πορτοκαλί χρώμα φέρνει την οικογένεια πιο κοντά ενώ ενισχύει και την κοινωνικότητα.

Το πορτοκαλί χρώμα φέρνει την οικογένεια πιο κοντά ενώ ενισχύει και την κοινωνικότητα.

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για το χρώμα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φενγκ Σούι στο Γραφείο: Ακολουθήστε Αυτούς τους Κανόνες και Όλα θα Αλλάξουν

.

Πολλοί πλούσιοι στον κόσμο συμβουλεύονται ειδικούς Φενγκ Σούι πριν μπουν στο γραφείο τους. Να τι μπορείτε να κάνετε και εσείς για να προσελκύσετε πλούτο.

Φενγκ Σούι: 12 Σπιτικά Tips για να Αλλάξει η Τύχη σας και να Αποκτήσετε Χρήματα

.

Το φενγκ σούι εδώ και χιλιάδες χρόνια υποστηρίζει πως μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας αν ακολουθήσουμε τις συμβουλές του. Δοκιμάστε το, τι έχετε να χάσετε;

Φέρτε την Ευτυχία στο Σπίτι σας με τη Βοήθεια του Φενγκ Σούι

.

Νιώστε πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι στο σπίτι σας με τη βοήθεια του φενγκ σούι.

Φενγκ Σούι: 11 Διακοσμητικές Συμβουλές για να Αυξήσετε τη Γονιμότητα

.

Η πεσμένη γονιμότητα διορθώνεται με λίγη παραδοσιακή Κινέζικη σοφία. Δείτε πώς.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ουδέτερα χρώματα
10 Δωμάτια που Αποδεικνύουν ότι τα Ουδέτερα Χρώματα δεν Είναι Απαραίτητα Βαρετά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Πράγματα που Μπορείτε να Μεταμορφώσετε με λίγο Χρώμα
More in ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΧΡΩΜΑ
ουδέτερα χρώματα
10 Δωμάτια που Αποδεικνύουν ότι τα Ουδέτερα Χρώματα δεν Είναι Απαραίτητα Βαρετά

Αν πιστέυετε ότι τα ουδέτερα χρώματα είναι βαρετά, θα σας αποδέιξουμε ότι κάνετε λάθος.

Close