Όλα τα Βήματα για να Βάψετε Τέλεια το Σπίτι ή τα Παλιά σας Έπιπλα σαν Επαγγελματίες!

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Όλα τα Βήματα για να Βάψετε Τέλεια το Σπίτι ή τα Παλιά σας Έπιπλα σαν Επαγγελματίες!

Και ποιος δεν θέλει μια ανανέωση στην εικόνα του σπιτιού του. Αν είστε κι εσείς ανάμεσα σε αυτούς που θα ήθελαν να δουν το σπίτι τους με άλλο μάτι, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο.

Το να βάψετε το σπίτι σας είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσετε την εικόνα του και να το κάνετε να δείχνει πολύ πιο όμορφο, σαν καινούργιο.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσετε το βάψιμο είναι να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα. Ίσως αυτό να είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι.

Το 2022 τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση του σπιτιού και τα οποία μπορείτε να βάλετε και στους τοίχους σας είναι έξι. Ένα από τα χρώματα της χρονιάς για το 2022 είναι το κλασικό μπλε. Επομένως το κλασικό μπλε είναι μια επιλογή που έχετε και σίγουρα θα μπορούσατε να βάλετε σε έναν-δύο τοίχους του σπιτιού σας.

Μπορεί να μην το είχατε σκεφτεί ποτέ για τοίχο αλλά το κλασικό μπλε μπορεί να ταιριάξει τέλεια παντού.

Το λευκό είναι ένα από τα πιο δυνατά trends του 2022. Το ίδιο ισχύει με το σκουριασμένο πορτοκαλί, το χρώμα της μέντας, το μουσταρδί αλλά και όλες οι γήινες αποχρώσεις.

Και αφού επιλέξετε χρώμα αρχίζει η προετοιμασία για το βάψιμο.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε οπωσδήποτε είναι νάυλον προστασίας για το βάψιμο και ταινία μασκαρίσματος.

Με έναν συνδυασμό ταινίας μασκαρίσματος και καλύμματος προστασίας από χαρτί ή πλαστικό μπορείτε να καλύψετε δύο βήματα σε ένα, δηλαδή να εξοικονομήσετε χρόνο και ταυτόχρονα να βάλετε τη βάση για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα βαφής.

Για τέλειο αποτέλεσμα χρειάζεστε οπωσδήποτε ταινία μαρκαρίσματος tesa.

Η σειρά Easy Cover της tesa συνδυάζει κάλυμμα προστασίας από πλαστικό ή χαρτί με μια υψηλής ποιότητας ταινία μασκαρίσματος. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε χρόνο.

Τι ακριβώς, όμως, κάνει η ταινία μασκαρίσματος;

Mε αυτήν την ταινία μπορείτε να δημιουργήσετε άκρες βαφής για να μην σας ξεφεύγει το χρώμα εκτός ταινίας. Είναι, με λίγα λόγια ιδανική για άτομα που δεν είναι επαγγελματίες και θέλουν να βάψουν το σπίτι τους μόνοι τους. Επιπλέον με αυτήν την ταινία μπορείτε να κάνετε και σχέδια στους τοίχους και να δημιουργήσετε τον τοίχο που έχετε ονειρευτεί όπως ακριβώς τον έχετε ονειρευτεί.

Δημιουργήστε στον τοίχο σας με τη βοήθεια της ταινίας μαρκαρίσματος.

Επιπλέον μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να βάψετε τέλεια ένα έπιπλο, τα πλαίσια μια πόρτας ή ό,τι άλλο θέλετε.

Βάψτε τέλεια ακόμα και το πιο "δύσκολο" έπιπλο.

Στην tesa θα βρείτε ταινίες μασκαρίσματος τριών ειδών, γιατί για να δημιουργήσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα χρειαστείτε το κατάλληλο υλικό. Αν και διαφορετικές οι ταινίες μασκαρίσματος Standard, Perfect και BASIC, έχουν μερικά ίδια χαρακτηριστικά: μια συγκολλητική απόδοση προσαρμοσμένη για να ταιριάζει στην αντίστοιχη εργασία, ευκολία στη χρήση και εύκολη αφαίρεση χωρίς να αφήνει ίχνη.

Κάλυμμα προστασίας Με το κάλυμμα θα προστατέψετε τα έπιπλά σας και το πάτωμά σας από τη βαφή. Επομένως και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Η προστατευτική μεμβράνη μπορεί να κοπεί εύκολα στο επιθυμητό μέγεθος.

Το κάλυμμα προστασίας tesa θα σας σώσει από τυχόν ατυχήματα.

Στην tesa θα βρείτε τους πιο αξιόπιστους βοηθούς σας: ταινίες μασκαρίσματος, λύσεις κάλυψης και ταινίες επίστρωσης δαπέδων. Με τις ταινίες διπλής όψεως για μοκέτες και χαλιά θα μπορείτε να στερεώνετε προσωρινά ή μόνιμα τα χαλιά σας και άλλα καλύμματα δαπέδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό Είναι το Μοναδικό Οικολογικό Χρώμα που Πρέπει να Βάλετε στο Σπίτι σας

.

Το οικολογικό χρώμα που είναι ιδανικό για κάθε χώρο του σπιτιού!

5 Πράγματα που Πρέπει να Ξέρετε πριν Βάψετε το Σπίτι σας

.

Εκτός από χρωματικά πειράματα που έχετε συνηθίσει να κάνετε στα μαλλιά σας ξεκινήστε τα πειράματα και στον προσωπικό σας χώρο!

Τα 5 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνετε Όταν Βάφετε το Σπίτι Μόνοι σας!

.

Αυτά είναι τα λάθη που κάνετε στο βάψιμο του σπιτιού σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά τα Πράγματα Μέσα στο Σπίτι δεν Ξέρατε ότι Μπορείτε να τα Βάψετε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Χρώματα Που Θα Κάνουν το Υπνοδωμάτιό σας το Πιο Χαλαρό Μέρος στον Κόσμο!