7 Τρόποι για να Αναδείξετε τα Βιβλία Μαγειρικής στη Διακόσμηση

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

7 Τρόποι για να Αναδείξετε τα Βιβλία Μαγειρικής στη Διακόσμηση

Αν είστε fan της μαγειρικής (και ποιος δεν είναι) κι έχετε γεμίσει την κουζίνα σας με ένα σωρό βιβλία που δεν ξέρετε που να τα βάλε, δείτε μερικά έξυπνα tips για να αποθηκεύσετε τα βιβλία μαγειρικής και να δείχνουν όμορφα.

Φτιάξτε μια στοίβα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας Μπορείτε να φτιάξετε μια στοίβα βάζοντας ανομοιόμορφα τα βιβλία μαγειρικής σας, το ένα πάνω στο άλλο. Τοποθετήστε τα πάνω στον πάγκο της κουζίνας βάζοντας πάνω τους ένα όμορφο βαζάκι με φρέσκα λουλούδια ή τοποθετήστε τα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας αν έχετε αρκετό ελεύθερο χώρο.

Μπορείτε να τοποθετήσετε όμορφα τα βιβλία σας πάνω στον πάγκο της κουζίνας ή στο τραπέζι. Προσέξτε όμως να μην βάλετε πολλά βιβλία γιατί θα μαζευτεί σκόνη

Μπορείτε να τοποθετήσετε όμορφα τα βιβλία σας πάνω στον πάγκο της κουζίνας ή στο τραπέζι. Μόνο θυμηθείτε να ξεσκονίζετε συχνά γιατί τα βιβλία είναι πρωταθλητές στο να μαζεύουν σκόνη.

Στα ντουλάπια της κουζίνας Αν έχετε οργανώσει σωστά τα ντουλάπια της κουζίνας σας, τότε ενδεχομένως θα σας έχει μείνει κενό ένα ράφι για να βάλετε εκεί τα βιβλία της μαγειρικής. Αν δεν έχετε πολύ χώρο βάλτε μόνο αυτά που χρησιμοποιείτε πιο συχνά και τοποθετήστε τα υπόλοιπα στη βιβλιοθήκη σας.

Κάτω από το τραπέζι Μπορείτε να βρείτε ένα μικρό τραπεζάκι με ράφια και ρόδες και να το βάλετε κάτω από το τραπέζι της κουζίνας. Εκεί μπορείτε να τοποθετήσετε τα βιβλία μαγειρικής αλλά και άλλα κουζινικά είδη.

Υπάρχουν τραπεζάκια που μπαίνουν κάτω από το τραπέζι της κουζίνας και λειτουργούν ως αποθηκευτικοί χώροι για τα βιβλία μαγειρικής ή άλλα κουζινικά είδη

Υπάρχουν τραπεζάκια που μπαίνουν κάτω από το τραπέζι της κουζίνας και λειτουργούν ως αποθηκευτικοί χώροι για τα βιβλία μαγειρικής ή άλλα κουζινικά είδη.

Μην βάζετε τα βιβλία ομοιόμορφα Η μόδα αποθήκευσης βιβλίων προτάσσει να τοποθετείτε τα βιβλία σας ανομοιόμορφα και χωρίς να είναι ακριβώς το ένα δίπλα από το άλλο. Βάλτε σε ένα ράφι μερικά βιβλία κάθετα, μετά δίπλα βάλτε κάποια βιβλία οριζόντια και ανάμεσά τους ή από πάνω κάποια διακοσμητικά.

Διαβάστε επίσης:

Ράφια στην κουζίνα Αν τα ντουλάπια σας δεν έχουν χώρο για βιβλία μέσα στην κουζίνα, μπορείτε να προσθέσετε 1-2 ράφια και να βάλετε πάνω σε αυτά τα αγαπημένα σας βιβλία μαγειρικής. Διακοσμήστε με λουλούδια, κεριά ή άλλα μικρά διακοσμητικά.

Μπορείτε αν βάλετε τα βιβλία σας μέσα σε ντουλάπια ή σε κάποιο συρτάρι

Μπορείτε να βάλετε τα βιβλία σας μέσα σε ντουλάπια ή σε κάποιο συρτάρι για να αποφύγετε και τη συσσώρευση πολλής σκόνης.

Έξτρα έπιπλο Μπορείτε να προσθέσετε ένα έξτρα έπιπλο δίπλα στην κουζίνα ή στον χώρο ανάμεσα στην κουζίνα και το σαλόνι σας, αν η κουζίνα σας είναι ενιαία με το σαλόνι. Σε αυτό το μπορείτε να βάλετε τα βιβλία σας και διακοσμήστε το ανάλογα με ένα όμορφο φωτιστικό και μερικά αρωματικά κεράκια.

Τοποθετήστε ένα έξτρα έπιπλο στην κουζίνα ή στο χολ και βάλτε εκεί τα βιβλία σας αλλά και τα μπαχαρικά σας

Τοποθετήστε ένα έξτρα έπιπλο στην κουζίνα ή στο χολ και βάλτε εκεί τα βιβλία σας αλλά και τα μπαχαρικά σας

Συρτάρι Αν δεν θέλετε τα βιβλία σας σε κοινή θέα, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συρτάρι της κουζίνας. Αδειάστε το συρτάρι και βάλτε μέσα σε αυτό τα αγαπημένα σας βιβλία ώστε να τα έχετε οργανωμένα και να τα βρίσκετε εύκολα όποτε τα χρειάζεστε.

Οργανώνοντας τα βιβλία μαγειρικής (και τις διάφορες συνταγές μαγειρικής που έχετε πάρει από φίλες και συγγενείς μέσα σε όμορφα ντοσιέ), θα δείτε πως ξαφνικά η ιδέα της μαγειρικής θα σας φαίνεται ακόμα πιο εύκολη και ελκυστική καθώς θα έχετε όλες σας τις συνταγές σε απόλυτη τάξη και θα μπορείτε να τις βρείτε εύκολα.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι πιο Έξυπνοι και Στιλάτοι Τρόποι για να Οργανώσετε την Κουζίνα σας!

.

Δείτε πώς θα κάνετε την οργάνωση της κουζίνας σας παιχνιδάκι.

Αυτά Είναι όλα όσα Πρέπει να Έχει η Κουζίνα σας!!

.

Δείτε ποια αντικείμενα παίρνουν θετική ψήφο για την παραμονή τους στην κουζίνα σας και ποια απειλούνται με άμεση αποχώρηση.

Τα "Ναι" και τα "Όχι" για μια Οργανωμένη και Όμορφα Διακοσμημένη Κουζίνα!

.

Τα μυστικά και τα κόλπα που σας δίνουμε θα σας λύσουν τα χέρια.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ασφάλεια και Προστασία: 7 Πράγματα που Πρέπει να Σταματήσετε να Κάνετε με τα Μαχαίρια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε Πώς θα Κάνετε το Σπασμένο Κραγιόν Πάλι Καινούργιο
More in ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ, ΣΠΙΤΙ
Ασφάλεια και Προστασία: 7 Πράγματα που Πρέπει να Σταματήσετε να Κάνετε με τα Μαχαίρια

Αυτά τα 7 tips θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα καλά μαχαίρια σας - και θα τα προστατεύσουν...

Close