5 Έξυπνοι και Εύκολοι Τρόποι για να Εντάξετε τα Παστέλ στη Διακόσμηση

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

5 Έξυπνοι και Εύκολοι Τρόποι για να Εντάξετε τα Παστέλ στη Διακόσμηση

Η διακόσμηση με παστέλ χρώματα δεν είναι εύκολη υπόθεση, και για να πετύχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα πρέπει να ξέρετε ένα-δυο κόλπα από τους επαγγελματίες. Σας τα παρουσιάζουμε!

Τα παστέλ είναι απαλά χρώματα που ταιριάζουν στη διακόσμηση του σπιτιού αλλά θέλουν προσοχή στο πώς θα τα εντάξετε. Αυτά τα χρώματα είναι τέλεια γιατί μπορεί να δώσουν φρεσκάδα σε έναν χώρο και να τον κάνουν να δείχνει πιο φιλόξενος, αλλά από την άλλη μεριά έχουν τον κίνδυνο να φανούν πολύ «παιδικά» αν δεν τα διακοσμήσετε με τον σωστό τρόπο.

Σε αυτό το μπάνιο έχουν χρησιμοποιηθεί διακριτικές παστέλ αποχρώσεις.

Σε αυτό το μπάνιο έχουν χρησιμοποιηθεί διακριτικές παστέλ αποχρώσεις.

Συνδυασμός με λευκό Τα παστέλ χρώματα για να δείξουν ωραία και να αναδειχθούν όπως πρέπει χρειάζονται τον καλύτερό τους «σύντροφο», το λευκό. Το λευκό φέρνει μια ισορροπία και τα κάνει να μην φαίνονται τόσο παιδικά. Η καλύτερη επιλογή είναι να το βάλετε σε πιο μεγάλες επιφάνειες όπως το πάτωμα, οι τοίχοι και ίσως σε κάποια έπιπλα και να αφήσετε τα παστέλ να δώσουν τη ζωντάνια τους στην υπόλοιπη διακόσμηση. Ο ιδανικός συνδυασμός θα ήταν λευκό με παστέλ σε αναλογία 2 προς 1.

Τα Καλύτερα Χρώματα για να Συνδυάσετε με το Λευκό στη Διακόσμηση.

Το λευκό είναι ένα χρώμα που βοηθάει τα παστέλ να αναδειχθούν καλύτερα.

Το λευκό είναι ένα χρώμα που βοηθάει τα παστέλ να αναδειχθούν καλύτερα.

Συνδυασμός με διαφορετικές υφές Τα παστέλ χρώματα μπορούν να γίνουν αρκετά βαρετά αν δεν ενισχυθούν με διακόσμηση βασισμένη σε υφές. Συνδυάστε τα παστέλ με έπιπλα και διακοσμητικά από διάφορα υλικά, όπως μέταλλο και ξύλο για να δώσετε πιο δυνατό χαρακτήρα στο δωμάτιο.

Ενισχύστε τα παστέλ με παστέλ Αν η διακόσμησή σας στηρίζεται σε άλλες αποχρώσεις αλλά θέλετε να δώσετε παστέλ πινελιές, τότε μην βάλετε απλά ένα μαξιλάρι με παστέλ ροζ αποχρώσεις. Ενισχύστε και φέρτε ισορροπία στον χώρο προσθέτοντας για παράδειγμα, μια παστέλ πολυθρόνα ή ένα βάζο σε απαλή ροζ απόχρωση στην άλλη άκρη του δωματίου.

Βάλτε παστέλ πάνω σε παστέλ για ακόμα πιο ζωντανό αποτέλεσμα.

Βάλτε παστέλ πάνω σε παστέλ για ακόμα πιο ζωντανό και ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Συνδυάστε παστέλ με φλούο Οι έντονες φωσφοριζέ πινελιές ταιριάζουν πολύ με τα παστέλ χρώματα καθώς δημιουργούν την ιδανική χρωματική αντίθεση που χρειάζεται ένας χώρος. Διακοσμήστε το σπίτι σας με παστέλ αποχρώσεις και προσθέστε λίγα διακοσμητικά σε φλούο χρώματα για να δώσετε ένταση και ζωντάνια στον χώρο.

Νέα Τάση: Πώς θα Βάλετε τα Έντονα Φλούο Χρώματα στη Διακόσμησή σας!

Συνδυάστε γκρι με παστέλ Το απαλό γκρι είναι ένα χρώμα που μας αρέσει όπως και να συνδυάζεται. Μια καλή όμως ιδέα για διακόσμηση μοντέρνων και μίνιμαλ χώρων είναι να συνδυάσετε γκρι αποχρώσεις με πολύ απαλά παστέλ χρώματα. Αν είστε φαν της μίνιμαλ διακόσμησης τότε επιλέξτε μόνο μια παστέλ απόχρωση και βάλτε στον χώρο σας 2-3 διακοσμητικά σε αυτήν την απόχρωση.

Γκρι: 6 Τρόποι Διακόσμησης για να το Κάνετε ένα Χαρούμενο Χρώμα.

Το χρυσό είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ με παστέλ αποχρώσεις.

Το χρυσό είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ με παστέλ αποχρώσεις.

Τα παστέλ είναι χρώματα που βοηθάνε έναν χώρο να δείχνει πιο όμορφος, πιο απαλός και φιλόξενος. Βάλτε τα στη διακόσμηση του σπιτιού σας αν τη θεωρείτε λίγο μουντή και βαρετή, και δεν θέλετε να βάλετε πολλά έντονα χρώματα.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Χρώματα του Σαλονιού που θα Βλέπετε Παντού το 2019

.

Αυτά είναι τα χρώματα του σαλονιού που θα κυριαρχήσουν φέτος.

Αυτά είναι τα Καλύτερα Χρώματα για να τα Συνδυάσετε με το Μαύρο στη Διακόσμηση

.

Μάθετε ποια είναι τα καλύτερα χρώματα για να τα συνδυάσετε με το μαύρο στη διακόσμηση.

Εύκολοι Τρόποι για να Μετατρέψετε το Σπίτι σας σε Ένα Μποέμ Καταφύγιο

.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υιοθετήσετε μποέμ διακόσμηση στο σπίτι σας. Εμείς βρήκαμε τους πιο αποτελεσματικούς και οικονομικούς και σας τους παρουσιάζουμε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Πώς θα κάνω το κλιματιστικό μου να αποδίδει καλύτερα;»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Τρόποι για να Αναδείξετε τα Βιβλία Μαγειρικής στη Διακόσμηση