Αυτοί Είναι οι πιο Πρωτότυποι Τρόποι για να Διακοσμήσετε το Coffee Table!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Αυτοί Είναι οι πιο Πρωτότυποι Τρόποι για να Διακοσμήσετε το Coffee Table!

Το τραπέζι του σαλονιού είναι ένα από τα πιο χρήσιμα έπιπλα που υπάρχουν στο σαλόνι σας. Η διακόσμησή του δεν είναι δύσκολη υπόθεση και σήμερα σας έχουμε όμορφες ιδέες που θα δώσουν ακόμα περισσότερο στιλ στο τραπέζι σας αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα το χώρο σας.

Πολλαπλά μπολ και σουβέρ Ένας μεγάλος δίσκος στη μέση ή στην άκρη του τραπεζιού του σαλονιού είναι μια ωραία ιδέα διακόσμησης. Μπορείτε να τον διακοσμήσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Με μια στοίβα βιβλία και περιοδικά, με φωτογραφικά άλμπουμ, με διαφορετικά μπολ και σουβέρ. Η ομοιομορφία δεν είναι πλέον απαραίτητο συστατικό μιας πετυχημένης διακόσμησης γι'αυτό χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και το τραπέζι σας ως καμβά για να δημιουργήσετε την πιο ιδιαίτερη και όμορφη διακόσμηση.

Διακοσμήστε με διάφορα σχέδια από μπολ, κουβέρ και βάζα.

Διακοσμήστε με διάφορα σχέδια από μπολ, σουβέρ και βάζα.

Κι όμως: Μπορείτε Να Σπάσετε Αυτούς τους 7 Διακοσμητικούς Κανόνες!

Διακοσμήστε με παρόμοια σχήματα Η γεωμετρία είναι μια επιστήμη που πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας όταν διακοσμούμε ένα σπίτι. Μπορείτε, λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε ομοιομορφία στα σχήματα των μπολ και των βάζων και να επιλέξετε διαφορετικά σχέδια για να υπάρχει ένα διακοσμητικό ενδιαφέρον. Αν σας αρέσουν τα πιο στρογγυλά διακοσμητικά μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε δύο στρογγυλά γλαστράκια, μερικά στρογγυλά κεριά και ένα μεγάλο στρογγυλό βάζο. Παίξτε με τα σχέδια επιλέγοντας διαφορετικά μοτίβα.

Διακοσμήστε ένα κυκλικό τραπέζι με διακοσμητικά σε σχήματα κυλίνδρων, κύκλων, σφαιρών.

Διακοσμήστε ένα στρογγυλό τραπέζι με διακοσμητικά σε κυλινδρικά, κυκλικά και σφαιρικά σχήματα.

Κρύψτε τα τηλεκοντρόλ Για να μην χάνετε τα τηλεκοντρόλ και για να έχετε πάντα σε τάξη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκρατς διπλής όψης που θα βρείτε σε χρωματοπωλεία. Μπορείτε να βάλετε τα σκρατς και τα τηλεκοντρόλ σας κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού για να ξέρετε πάντα πού βρίσκονται.

6 Μικρά Σημεία στο Σπίτι σας που Πάντα Ξεχνάτε να Διακοσμήσετε

Χρησιμοποιήστε καλάθια Ένα όμορφο καλάθι κάτω από το τραπέζι του σαλονιού μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Μπορείτε να βάζετε εκεί τις κουβέρτες σας αλλά και τα ριχτάρια. Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για περιοδικά, βιβλία ή ακόμα και για τα τηλεκοντρόλ.

Ένα ωραίο καλάθι αποτελεί τον τέλειο αποθηκευτικό χώρο για το τραπεζάκι του σαλονιού σας.

Ένα ωραίο καλάθι αποτελεί τον τέλειο αποθηκευτικό χώρο για το τραπεζάκι του σαλονιού σας.

6 Οικονομικές Αλλαγές Διακόσμησης που Χρειάζονται Μόνο 30 Λεπτά

Φτιάξτε ένα μίνι μπαρ Χρησιμοποιώντας ένα δίσκο μπορείτε να φτιάξετε ένα μίνι μπαρ ακριβώς πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού. Δεν χρειάζεται φυσικά να το γεμίσετε με ποτά. Τοποθετήστε απλά ένα μεγάλο γυάλινο μπουκάλι και μερικά ποτήρια. Κάθε φορά που έχετε καλεσμένους μπορείτε να γεμίζετε το μπουκάλι με κρασί ή κάποιο λικέρ ή να έχετε μόνιμα ένα ποτό μέσα στο μπουκάλι σας.

Ένα ωραίο γυάλινο μπουκάλι και μερικά πρωτότυπα ποτήρια αποτελούν μια ωραία ιδέα διακόσμησης του τραπεζιού του σαλονιού.

Ένα ωραίο γυάλινο μπουκάλι και μερικά πρωτότυπα ποτήρια αποτελούν μια ωραία ιδέα διακόσμησης για το τραπέζι του σαλονιού.

Προσωπικά αντικείμενα Όσο πιο έντονα φαίνεται η προσωπικότητά σας μέσα από το σπίτι σας τόσο πιο όμορφη θα είναι τελικά η διακόσμηση του. Βάλτε, λοιπόν, στη διακόσμηση του σπιτιού σας περισσότερα προσωπικά αντικείμενα τα οποία έχετε στη κατοχή σας και είστε περήφανοι για αυτά. Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, η ιδιοκτήτρια αυτού του σπιτιού θέλησε να βάλει μέσα σε ένα vintage δισκάκι μερικά πολύ ιδιαίτερα πινέλα μακιγιάζ που είχε. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Η έμπνευση μπορεί να βρεθεί ακόμα και στα πιο απρόσμενα αντικείμενα του σπιτιού.

Τα vintage πινέλα του μακιγιάζ έγιναν το τέλειο διακοσμητικό για το τραπεζάκι του σαλονιού.

Τα vintage πινέλα του μακιγιάζ έγιναν το τέλειο διακοσμητικό για το τραπεζάκι του σαλονιού.

Χρησιμοποιήστε εναλλακτικά τραπέζια Το τραπέζι του σαλονιού μπορεί κάποιες φορές να μην χρειάζεται ιδιαίτερη διακόσμηση γιατί αποτελεί από μόνο του ένα πολύ δυνατό διακοσμητικό στοιχείο. Αυτό μπορεί να συμβεί αν αντί για ένα απλό τραπεζάκι επιλέξετε ένα μπαούλο, ένα vintage τραπέζι με πολλαπλά ράφια, ένα τραπέζι φτιαγμένο από κορμό δέντρου, μια παλιά πόρτα που θα την μεταμορφώσετε σε τραπέζι ή οποιοδήποτε άλλο πρωτότυπο έπιπλο που μπορεί να «λειτουργήσει» και ως τραπέζι.

Τα vintage έπιπλα αποτελούν από μόνα τους διακοσμητικά αντικείμενα και χρειάζονται πιο απλή διακόσμηση.

Τα vintage έπιπλα αποτελούν από μόνα τους διακοσμητικά αντικείμενα και χρειάζονται πιο απλή διακόσμηση.

Χρησιμοποιήστε τραπέζια σε διαφορετικά επίπεδα Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο κλειστό ψάθινο καλάθι για να αποκτήσετε ένα τραπεζάκι δύο επιπέδων (δείτε τη φωτογραφία παρακάτω) ή να επιλέξετε δύο παρόμοια τραπεζάκια σε διαφορετικά επίπεδα. Αμέσως ο χώρος θα αποκτήσει χαρακτήρα.

Δημιουργήστε επίπεδα χρησιμοποιώντας δίπλα στο τραπεζάκι ένα ψάθινο καλάθι. Αυτή η ιδέα είναι πολύ έξυπνη ειδικά αν έχετε μικρό τραπεζάκι και θέλετε με κάποιον τρόπο να το μεγαλώσετε οπτικά.

Δημιουργήστε επίπεδα βάζοντας δίπλα στο τραπεζάκι σας ένα ψάθινο καλάθι.

Επιλέξτε μίνιμαλ διακόσμηση Βρείτε ένα εντυπωσιακό αντικείμενο που σας αρέσει ιδιαίτερα και επιλέξτε μόνο αυτό για να διακοσμήσετε το κέντρο του τραπεζιού σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο βάζο με όμορφα λουλούδια, ένα ιδιαίτερο γλαστράκι, ένα μεγάλο κερί ή ό,τι άλλο θέλετε.

Ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό στη μέση του τραπεζιού αποτελεί μια απλή και έξυπνη λύση, ειδικά αν νιώθετε πως θα δυσκολευτείτε να διακοσμήσετε με περισσότερα αντικείμενα, σχέδια και χρώματα.

Ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό στη μέση του τραπεζιού αποτελεί μια απλή και έξυπνη λύση για όσους αγαπούν τη μίνιμαλ διακόσμηση.

Έτσι Διακοσμούν το Σπίτι τους οι Ευτυχισμένοι Άνθρωποι!

Ψάχνετε κάποιο βασικό κανόνα για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού; Σας έχουμε τη λύση! Υπάρχουν 7 κανόνες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να πετύχετε την τέλεια διακόσμηση. Ποια είναι, λοιπόν, αυτά τα 7 αντικείμενα που μπορεί να έχει ένα τραπεζάκι για να μην του λείπει τίποτα; Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία όλα όσα θα χρειαστείτε!

thehomeissue_coffeetable01

Χρησιμοποιήστε ένα αντικείμενο με ύψος, μερικά λουλούδια, ένα ιδιαίτερο-περίεργο αντικείμενο, έναν δίσκο, κάτι πιο προσωπικό, μια στοίβα βιβλίων και ένα κερί.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίστευτοι Τρόποι για να Κρύψετε το Καλοριφέρ σας!

.

Καλύψτε εύκολα το καλοριφέρ σας και βάλτε τον χειμώνα πίσω σας για τα καλά με αυτές τις πανέξυπνες ιδέες.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Απίστευτες Χρήσεις με Φλούδες Μπανάνας που δεν Έχετε Σκεφτεί Ποτέ!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι θα Αρωματίσετε το Σπίτι με Λίγο Βαμβάκι