Μεταμορφώστε Διακοσμητικά το Σπίτι σας Μέσα σε 30 Λεπτά

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Μεταμορφώστε Διακοσμητικά το Σπίτι σας Μέσα σε 30 Λεπτά

Κάνοντας μερικές απλές αλλαγές διακόσμησης στο σπίτι σας θα καταφέρετε να το ανανεώσετε μέσα σε πολύ λίγο χρόνο.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βρεθεί στη θέση να βαριόμαστε τη διακόσμηση του σπιτιού μας, αλλά να μην έχουμε τον χρόνο αλλά ούτε και τα χρήματα για να την αλλάξουμε. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν μπορούσατε να κάνετε μια μίνι ανακαίνιση στο σπίτι σας μέσα σε 30 λεπτά; Ακολουθήστε τα παρακάτω tips και κάντε 6 βασικές αλλαγές στη διακόσμηση που θα δώσουν νέα πνοή στο σπίτι σας.

Αλλάξτε θέση στα έπιπλα Οποιαδήποτε αλλαγή συμβαίνει μέσα σε έναν χώρο όπου το κάθε τι έχει την ίδια θέση για πολλά χρόνια, είναι σημαντική ανανέωση. Αλλάξτε τη θέση των επίπλων σας όχι μόνο σε ένα συγκεκριμένο χώρο αλλά ανάμεσα σε διαφορετικά δωμάτια. Βγάλτε ένα τραπεζάκι από το δωμάτιό σας στο σαλόνι ή μεταφέρετε τη συρταριέρα σας από το δωμάτιο στο χολ. Κάντε αλλαγές στα έπιπλα και δείτε πώς θα σας βολέψουν για λίγο καιρό. Όποια αλλαγή δεν σας αρέσει μπορείτε και πάλι να τη φέρετε στα μέτρα σας.

Διαλέξτε τη σωστή διάταξη επίπλων για το καθιστικό σας.

Αλλάξτε θέση στα έπιπλα του σπιτιού για να το ανανεώσετε.

Αλλάξτε θέση στα έπιπλα του σπιτιού για να το ανανεώσετε.

Προσθέστε φυτά Τα φυτά είναι τα μόνα διακοσμητικά που ανάλογα με τις εποχές του χρόνου αλλάζουν και μεταμορφώνονται. Γι' αυτό αξίζει να διακοσμήσετε το σπίτι σας με μερικά όμορφα φυτά αρκεί βέβαια να τα ποτίζετε και να τα φροντίζετε όπως τους αξίζουν. Βρείτε φυτά που δείχνουν όμορφα ακόμα και χωρίς άνθη όλες τις εποχές του χρόνου.

Αλλάξτε θέση σε μαξιλάρια Όταν αγοράζουμε έναν καναπέ συνήθως επιλέγουμε ποια μαξιλάρια ταιριάζουν με αυτόν τον συγκεκριμένο καναπέ. Ίσως ήρθε η ώρα να μπλέξετε λίγο τα πράγματα αλλάζοντας τη θέση των μαξιλαριών σας. Αν για παράδειγμα έχετε κάποια μαξιλάρια στο υπνοδωμάτιό σας, δοκιμάστε να τα βγάλετε στο σαλόνι ή και το αντίθετο. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε μερικά επιπλέον που θα βρείτε σε καλή τιμή. Άλλωστε τα μαξιλάρια συνήθως δεν κοστίζουν και μπορούν να ανανεώσουν εύκολα έναν χώρο.

Πώς να Συνδυάσετε τα Μαξιλάρια του Καναπέ σαν Επαγγελματίας.

Αλλάξτε θέση στα μαξιλάρια ή προσθέστε μερικά καινούρια στη διακόσμησή σας.

Αλλάξτε θέση στα μαξιλάρια ή προσθέστε μερικά καινούρια στη διακόσμησή σας.

Βάψτε έναν τοίχο Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για να βάψετε όλο το σπίτι, μπορείτε να βάψετε έναν μόνο τοίχο. Επιλέξτε μια παλ απόχρωση σε περίπτωση που θα χρειαστεί στο μέλλον να ξαναβάψετε τον τοίχο σας. Να θυμάστε πως οι πολύ έντονες αποχρώσεις όπως το κόκκινο και το μπλε, είναι δύσκολο να βαφτούν από πάνω με άλλα χρώματα.

f

Βάψτε μόνο έναν τοίχο σε ένα δωμάτιο του σπιτιού και δείτε το αμέσως να μεταμορφώνεται.

Ανανεώστε το μπάνιο Ένα μπάνιο μπορεί να ανανεωθεί με τη χρήση περισσότερου χρώματος. Ένα πανεύκολο τρικ είναι να αλλάξετε τις πετσέτες του μπάνιου σας επιλέγοντας μια έντονη απόχρωση. Ο περισσότερος κόσμος προτιμάει να έχει ανοιχτόχρωμες και λευκές πετσέτες, αλλά τα έντονα χρώματα ή ακόμα και το μαύρο μπορούν να δώσουν τελείως νέα πνοή σε ένα μπάνιο.

Ανανεώστε το μπάνιο σας βάζοντας άλλες πετσέτες με περισσότερο χρώμα και σχέδια.

Ανανεώστε το μπάνιο σας βάζοντας άλλες πετσέτες με περισσότερο χρώμα και σχέδια.

Αλλάξτε τον ρόλο της βιβλιοθήκης σας Αν έχετε κάποια βιβλιοθήκη στο σπίτι που δεν τη χρειάζεστε και θεωρείτε πως απλά πιάνει χώρο, τότε ακολουθήστε το εξής τρικ. Αδειάστε τη και δείτε πώς είναι εντελώς «γυμνή».  Το πιο πιθανόν είναι πως θα σας έρθει κάποια ιδέα για το πώς να την αξιοποιήσετε με διαφορετικό τρόπο. Μπορείτε, για παράδειγμα, να βάλετε εκεί τα παπούτσια σας ή να τη μεταφέρετε στο μπάνιο σας (αν δεν πιάνει πολύ χώρο) και να αποθηκεύετε εκεί τα χαρτιά υγείας, τα καλλυντικά και τα αρώματά σας.

Ανανεώστε τη Βιβλιοθήκη σας με τον πιο Γρήγορο και Εύκολο Τρόπο.

Αλλάξτε τη θέση του κρεβατιού σας και προσθέστε κάποιο έπιπλο από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο για να το ανανεώσετε.

Αλλάξτε τη θέση του κρεβατιού σας και προσθέστε κάποιο έπιπλο από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο για να το ανανεώσετε.

Αλλάξτε καπέλα στα πορτατίφ σας Πολλές φορές δεν χρειάζεται να κάνετε τεράστιες αλλαγές στο σπίτι σας για να το νιώσετε ανανεωμένο. Αλλάζοντας απλά τα καπέλα από τα πορτατίφ του υπνοδωματίου σας θα το δείτε αμέσως να αλλάζει και να ανανεώνεται.

Βάλτε έναν καθρέφτη απέναντι από ένα παράθυρο Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να κάνετε αυτό το πολύ απλό πράγμα. Βάλτε τον καθρέφτη σας απέναντι από ένα παράθυρο και δείτε το δωμάτιό σας να αποκτάει περισσότερο φως και να δείχνει πολύ μεγαλύτερο.

Φτιάξτε τον πιο Στιλάτο Καθρέφτη σε Λίγα Λεπτά

Μερικές φορές ένα σπίτι δεν χρειάζεται πραγματικά ανακαίνιση, αλλά μια νέα ματιά, μια διαφορετική οπτική γωνία. Αλλάξτε τις θέσεις των επίπλων, μετακινήστε πράγματα και αλλάξτε τον σκοπό που εξυπηρετούν κάποια έπιπλα. Αμέσως ο χώρος σας θα μεταμορφωθεί . Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και βρείτε δημιουργικούς τρόπους να αλλάξετε την εικόνα του σπιτιού σας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Μικρές Αλλαγές στο Σπίτι που θα σας Φτιάξουν τη Διάθεση

.

Κι όμως υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι ευτυχισμένοι άνθρωποι κάνουν –κυριολεκτικά- στο σπίτι τους.

10 Τρόποι για να Χωρίσετε έναν Ενιαίο Χώρο στα Δύο

.

Από σήμερα χωρίζετε τους ενιαίους χώρους στα δύο και αλλάζετε για πάντα την όψη του σπιτιού σας!

Δείτε πώς Μπορείτε να Ανανεώσετε το Σπίτι σας Μόνο με 5€!

.

Δείτε το σπίτι σας με άλλα μάτια χάρη σε 6 σούπερ φιλικές για την τσέπη σας ιδέες.

Μπάνιο: Αυτές είναι οι Νέες Τάσεις που θα το Μεταμορφώσουν

.

Αυτά είναι τα top trends στη διακόσμηση του μπάνιου αυτή τη σεζόν.

Απίστευτοι Τρόποι για να Κρύψετε το Καλοριφέρ σας!

.

Καλύψτε εύκολα το καλοριφέρ σας και βάλτε τον χειμώνα πίσω σας για τα καλά με αυτές τις πανέξυπνες ιδέες.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χρωματικοί συνδυασμοί
Διακόσμηση: 9 Εκπληκτικοί Χρωματικοί Συνδυασμοί που δεν Έχετε Σκεφτεί!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Πανέμορφοι Τρόποι για να Κρεμάσετε τα Κάδρα σας στον Τοίχο