6 Τρόποι για να Κερδίσετε τις Εντυπώσεις από την Εξώπορτα

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

6 Τρόποι για να Κερδίσετε τις Εντυπώσεις από την Εξώπορτα

Η εξώπορτα είναι η βιτρίνα του υπόλοιπου σπιτιού και γι’ αυτό πρέπει να είναι πάντα προσεγμένη. Ανακαινίστε την και κερδίστε τις εντυπώσεις με την πρώτη.

Όταν κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι, το να αλλάξετε την εξώπορτα ίσως είναι το τελευταίο πράγμα που σας απασχολεί. Ωστόσο, η πρώτη και η τελευταία εντύπωση είναι πολύ σημαντική, και αυτό που βλέπουν οι καλεσμένοι σας πρώτο και τελευταίο είναι η πόρτα σας. Αν δεν μπορείτε να την αλλάξετε, αφού το κόστος είναι μεγάλο, δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Αλλάζοντας λίγες λεπτομέρειες θα ανανεώσετε την πόρτα σας εύκολα και γρήγορα.

Βάψτε τη μαύρη Ο πιο απλός τρόπος για να ανανεώσετε μία τέτοια επιφάνεια είναι το βάψιμο. Βάφοντας μαύρη την πόρτα σας θα της δώσετε μία δραματική όψη που ταιριάζει σε σοφιστικέ και μίνιμαλ χώρους.

thehomeissue_exoporta02

Αν η πόρτα σας είναι παλιά, το μαύρο χρώμα θα εξαφανίσει όποιες ατέλειες έχει και θα την κάνει αμέσως πιο μοντέρνα.

Προσθήκη μενταγιόν Πρόκειται για ένα vintage look που όμως θα κάνει την πόρτα σας το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Βάλτε ένα μενταγιόν στη μέση της πόρτας και στη συνέχεια προσθέστε αν θέλετε καλούπια με σχέδια. Βέβαια, προσοχή να μην την υπερφορτώσετε, και φυσικά να ταιριάζει η παρέμβαση με την διακόσμηση στο υπόλοιπο σπίτι.

thehomeissue_exoporta03

Στολίστε την πόρτα σας. Δεν χρειάζεται να περιμένετε μόνο τις γιορτές για να το κάνετε.

Τονίστε τις λεπτομέρειες Αν η πόρτα σας διαθέτει ήδη λεπτομέρειες, τότε μπορείτε να τις τονίσετε με το να προσθέσετε χρώμα. Μπορείτε να επιλέξετε πάνω από δύο χρώματα και να δώσετε με αυτόν τον τρόπο έναν πιο παιχνιδιάρικο και ανατρεπτικό χαρακτήρα στην πόρτα σας.

Αλλάξτε τα αξεσουάρ Οι  περισσότερες πόρτες έχουν κλασικά βαρετά πόμολα, τη στιγμή που στο εμπόριο κυκλοφορούν πάρα πολλά ενδιαφέροντα πόμολα και ρόπτρα. Μην ακολουθείτε την κλασική οδό αλλά υιοθετήστε ένα πιο προχωρημένο στιλ αλλάζοντας τα αξεσουάρ της πόρτας σας. Έτσι θα την κάνετε και πιο προσωπική αφού μπορείτε να διαλέξετε ένα ρόπτρο που να έχει σχέση με την ιστορία της οικογένειάς σας, με το επάγγελμα ή το χόμπι σας.

thehomeissue_exoporta04

Ένα εντυπωσιακό πόμολο αρκεί για να αλλάξει την εικόνα μιας απλής πόρτας.

Προσθέστε αξεσουάρ  Ξέρετε τι είναι ο θύσανος; Είναι αυτό το διακοσμητικό που αποτελείται από πολλά κρόσσια και μπαίνει στις πόρτες αλλά και τις κουρτίνες του σπιτιού. Μπορεί να είναι παλιομοδίτικο ντεκόρ αλλά δίνει μία όψη αρχοντιάς όπου κι αν τοποθετηθεί.

thehomeissue_exoporta05

Βάλτε ένα μικρό διακοσμητικό για να δώσετε χρώμα και στιλ με τον πιο απλό τρόπο.

Βάλτε χρώμα εκεί που δεν φαντάζεστε Βάζοντας χρώμα στον τοίχο γύρω από την πόρτα, θα δώσετε ένα ωραίο διακριτικό χαρακτηριστικό στην πόρτα σας, χωρίς να χρειάζεται να επέμβετε στην ίδια την πόρτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτσι θα Εγκαταστήσετε Ένα Πορτάκι για τη Γάτα σας

.

Εγκαταστήστε εύκολα ένα πορτάκι, ώστε η γάτα σας να κάνει τις βόλτες της ανενόχλητη.

Ψάχνετε το Σπίτι των Ονείρων σας; Αυτά Είναι τα Πράγματα που Πρέπει να Προσέξετε!

.

Δείτε όλα όσα πρέπει να σας ανησυχήσουν όταν μπείτε στη διαδικασία να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας.

Διακοσμήστε την Είσοδο του Σπιτιού σας Πρακτικά και Οικονομικά!

.

Είσοδος σπιτιού: Εκμεταλλευτείτε την για να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Αλλάξτε Μόνοι σας τα Πόμολα

.

Οι περισσότεροι δεν τους δίνουν μεγάλη σημασία, αλλά τα πόμολα είναι αυτά που θα αλλάξουν με μία κίνηση την εικόνα της πόρτας σας. Ορίστε πως θα κάνετε μόνοι σας αυτήν την επέμβαση.

Η είσοδος του σπιτιού

.

Η είσοδος χρήζει της ίδιας προσοχής με οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού σας διότι προκαταλαμβάνει τις εντυπώσεις για το πώς βλέπουν οι άλλοι εσάς τους ίδιους και το σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε τους Δικούς σας Ξεχωριστούς Βιβλιοστάτες!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Απόρθητες Σπιτικές Κρυψώνες για τα Μυστικά σας