Μπάνιο: Αυτή Είναι η Νέα Τάση στη Διακόσμησή του

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Μπάνιο: Αυτή Είναι η Νέα Τάση στη Διακόσμησή του

Η ασπρόμαυρη διακόσμηση αποκτάει όλο και περισσότερους fans και αυτό γιατί δείχνει υπέροχη σε πολλούς χώρους του σπιτιού, προσθέτει μια δόση πολυτέλειας και μυστηρίου και μπορεί να υιοθετηθεί εύκολα.

Μπορεί η ασπρόμαυρη διακόσμηση να ταιριάζει σε όλους τους χώρους του σπιτιού αλλά φέτος φαίνεται να υπάρχει μια τάση για τα ασπρόμαυρα μπάνια.

Μισό μαύρο μισό άσπρο Μια ωραία ιδέα για το μπάνιο σας είναι να βάψετε τον μισό τοίχο άσπρο και τον  μισό μαύρο. Προτιμήστε να βάψετε το κάτω μέρος με μαύρη μπογιά και το πάνω με άσπρη και όχι το αντίθετο για να μην σκοτεινιάσει ο χώρος και να φαίνεται μεγαλύτερος. Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε στο κάτω μέρος του τοίχου λεπτής διάστασης  ξύλο ραμποτέ τοποθετημένο κάθετα για να δώσετε περισσότερο ύψος στο χώρο και έπειτα να το βάψετε μαύρο. Σε αυτήν την περίπτωση ενισχύστε τη διακόσμησή σας με ασπρόμαυρα διακοσμητικά ή βάλτε λευκά πλακάκια για να ενισχυθεί ακόμα πιο πολύ το στιλ της ασπρόμαυρης διακόσμησης. Μπορείτε να βρείτε ραμποτέ σε μεγάλα πολυκαταστήματα και συγκεκριμένα στα είδη ξυλείας.

Tip Για να βάψετε τον μισό τοίχο μαύρο και τον μισό λευκό απλά τοποθετήστε μια αυτοκόλλητη ταινία κατά μήκος του τοίχου που θέλετε να βάψετε σε δύο αποχρώσεις. Ξεκινήστε με το λευκό χρώμα πρώτα και στη συνέχεια βάψτε τον υπόλοιπο τοίχο μαύρο.

Αυτά Είναι τα 10 Πράγματα που Χρειάζεται Κάθε Μικρό Μπάνιο

Όταν αποφασίσετε να ανανεώσετε το μπάνιο σας, σκεφτείτε σοβαρά να βάψετε το μισό μαύρο και το μισό λευκό.

Όταν αποφασίσετε να ανανεώσετε το μπάνιο σας, σκεφτείτε να βάψετε το μισό μαύρο και το μισό λευκό.

Μαύρα πλακάκια Μια επίσης εύκολη και ωραία ιδέα είναι να επιλέξετε μαύρα πλακάκια για το μπάνιο σας και να βάψετε το υπόλοιπο λευκό ή να «ντύσετε» τους τοίχους με λευκά πλακάκια. Ενισχύστε με ασπρόμαυρα διακοσμητικά ή βάλτε λίγο χρώμα τοποθετώντας πολύχρωμα αξεσουάρ. Εάν επιλέξετε άσπρα πλακάκια για τους τοίχους, τολμήστε να κάνετε τον αρμό ενδιάμεσα μαύρο. Το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Ένα κίτρινο βάζο με πολύχρωμα λουλούδια δείχνει φανταστικό σε έναν ασπρόμαυρο χώρο ή μπορείτε να επιλέξετε total ασπρόμαυρη διακόσμηση για ακόμα πιο μίνιμαλ στιλ στο μπάνιο σας.

Τα μαύρα πλακάκια προσθέτουν πολυτέλεια σε έναν χώρο.

Τα μαύρα πλακάκια προσθέτουν πολυτέλεια σε έναν χώρο.

9 Πανέξυπνοι Τρόποι για να Κάνετε το Μικροσκοπικό Μπάνιο σας να Φαίνεται Τεράστιο

Λεπτομέρειες Αν το μπάνιο σας είναι ήδη λευκό τότε και πάλι μπορείτε να υιοθετήσετε το ασπρόμαυρο τρεντ προσθέτοντας μαύρες λεπτομέρειες. Μπορείτε να βάψετε ένα ντουλάπι μαύρο ή να προσθέσετε κάποιον πίνακα με μαύρο κάδρο. Ο χρωματικός συνδυασμός άσπρου και μαύρου δίνει σοφιστικέ χαρακτήρα στο μπάνιο σας και ενισχύει πολύ το στιλ του. Υπάρχουν πολλές ιδέες διακοσμητικών που μπορείτε να προσθέσετε. Ένα βάζο, μερικά κεριά, ένα πατάκι είναι οι συνηθισμένες λύσεις που θα δώσουν εύκολα το αποτέλεσμα που θέλετε. Μια επίσης όμορφη ιδέα είναι να βάψετε τα κουφώματα του μπάνιου μαύρα ή να βάψετε έναν τοίχο μαύρο επιλέγοντας λευκό για τα κουφώματά σας. Η αντίθεση που δημιουργείται σε συνδυασμό με μερικά ιδιαίτερα διακοσμητικά θα δώσει χαρακτήρα στο μπάνιο σας. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα κουφώματα πατώντας εδώ!

Αν το μπάνιο σας είναι ήδη λευκό και δεν έχετε σκοπό να το βάψετε σύντομα, τότε απλά προσθέστε ασπρόμαυρες λεπτομέρειες.

Αν το μπάνιο σας είναι ήδη λευκό και δεν έχετε σκοπό να το βάψετε σύντομα, τότε απλά προσθέστε ασπρόμαυρες λεπτομέρειες.

Ασπρόμαυρη ταπετσαρία Για τους φανατικούς αυτού του τρεντ, μπορείτε να προσθέσετε ακόμα και ασπρόμαυρη ταπετσαρία για πιο έντονο αποτέλεσμα. Απλά σιγουρευτείτε ότι σας αρέσει 100% η επιλογή σας πριν προχωρήσετε σε όλους τους τοίχους του μπάνιου σας. Εμείς θα σας προτείναμε να βάλετε την ταπετσαρία σας μόνο σε έναν τοίχο γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα μπορεί να είναι υπερβολικό.

Tip Θυμηθείτε να ζητήσετε ταπετσαρία με επίστρωση βινυλίου για να μπορείτε να την πλένετε χωρίς να κινδυνεύει από την υγρασία που δημιουργείται στο χώρο του μπάνιου.

Η ασπρόμαυρη ταπετσαρία δείχνει πολύ ωραία στο μπάνιο, ειδικά αν τοποθετηθεί σε ένα μέρος του τοίχου και όχι σε όλο το μπάνιο.

Η ασπρόμαυρη ταπετσαρία δείχνει πολύ ωραία στο μπάνιο, ειδικά αν τοποθετηθεί σε ένα μέρος του τοίχου και όχι σε όλο το μπάνιο.

Διαβάστε επίσης:

Μαύρη μπανιέρα Μια μαύρη μπανιέρα και ένα ζευγάρι ασπρόμαυρες πετσέτες μπορούν να δημιουργήσουν φανταστικό αποτέλεσμα σε ένα απλό και αδιάφορο μπάνιο. Αν η μπανιέρα ξεπερνάει το οικονομικό όριο που μπορείτε να δαπανήσετε για την ανακαίνιση του μπάνιου σας, τότε μπορείτε απλά να αλλάξετε τις βρύσες και τα χερούλια στα ντουλάπια σας. Αυτή η ανανέωση δεν πρόκειται να σας στοιχίσει πάνω από 80-100 ευρώ και θα αλλάξει τελείως το μπάνιο σας. Εάν τα χέρια σας πιάνουν στις κατασκευές μπορείτε να προμηθευτείτε από μαγαζί με χρώματα, σμάλτο για μπανιέρες επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Στην συγκεκριμένη περίπτωση επιλέξτε μαύρο χρώμα. Για αρχή θα περάσετε με γυαλόχαρτο όλη τη μπανιέρα και θα την καθαρίσετε καλά με ένα βρεγμένο πανί για να μην υπάρχουν υπολείμματα. Ζητήστε το ειδικό αστάρι με το οποίο θα περάσετε την μπανιέρα πριν από το σμάλτο για να εφαρμόσει σωστά το χρώμα. Αφού στεγνώσει το αστάρι ακολουθείστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για την σωστή προετοιμασία του σμάλτου και περάστε το προσεκτικά με ένα ρολό βαψίματος. Περάστε δύο στρώσεις από το σμάλτο για καλύτερο αποτέλεσμα και περιμένετε τουλάχιστον 72 ώρες πριν χρησιμοποιήσετε την μπανιέρα.

Μένετε σε ενοικιαζόμενο σπίτι και δεν μπορείτε να κάνετε πολλές αλλαγές; Δείτε εδώ οικονομικές ιδέες για να "σώσετε" το άσχημο μπάνιο στο σπίτι που νοικιάζετε.

Η μαύρη μπανιέρα ταιριάζει φανταστικά ακόμα και σε ένα εντελώς λευκό μπάνιο. Με ένα ζευγάρι μαύρες πετσέτες θα έχετε φτιάξει ένα φανταστικό μπάνιο.

Η μαύρη μπανιέρα ταιριάζει φανταστικά ακόμα και σε ένα εντελώς λευκό μπάνιο. Με ένα ζευγάρι ασπρόμαυρες πετσέτες θα έχετε φτιάξει ένα υπέροχο μπάνιο.

Λευκό, χρυσό, μαύρο Αν ο συνδυασμός άσπρου μαύρου σας φαίνεται λίγος τότε μπορείτε να προσθέσετε χρυσές λεπτομέρειες για να κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει ακόμα πιο πολυτελές. Βάλτε χρυσές βρύσες, χρυσά χερούλια, χρυσά διακοσμητικά ή ακόμα και χρυσά ράφια. Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα υπάρχουν στο εμπόριο  σπρέι χρυσής μπογιάς με τα οποία μπορείτε να βάψετε κάποιες επιφάνειες. Τα σπρέι αυτά μπορείτε να τα βρείτε σε οποιοδήποτε χρωματοπωλείο. Χρησιμοποιήστε κάποιες χρυσές λεπτομέρειες χωρίς υπερβολές για ένα στιλάτο μπάνιο.

Οι χρυσές λεπτομέρειες φαίνονται πολύ ωραίες πάνω σε ασπρόμαυρο φόντο.

Οι χρυσές λεπτομέρειες φαίνονται πολύ ωραίες πάνω σε ασπρόμαυρο φόντο.

Μαύρα έπιπλα Αν το μπάνιο σας είναι ολόλευκο και θέλετε να το ανανεώσετε μπορείτε να προσθέσετε κάποιο μαύρο έπιπλο ή να βάψετε τα ντουλάπια που ήδη έχετε σε μαύρο χρώμα. Ένας καθρέφτης με μαύρο πλαίσιο θα ταιριάξει επίσης πολύ στον χώρο.

Μπάνιο: Πώς να το Κάνετε Απίστευτα Στιλάτο

Αν δεν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά αλλά σας αρέσει το ασπρόμαυρο τρεντ, μπορείτε να βάψετε κάποιο έπιπλο στο μπάνιο σας σε μαύρο χρώμα και να προσθέσετε κάποια διακοσμητικά.

Αν δεν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά αλλά σας αρέσει το ασπρόμαυρο τρεντ, μπορείτε να βάψετε κάποιο έπιπλο στο μπάνιο σας σε μαύρο χρώμα και να προσθέσετε κάποια διακοσμητικά.

Η ασπρόμαυρη διακόσμηση είναι υπέροχη στο μπάνιο και δίνει αμέσως πολυτέλεια στον χώρο χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα άλλο. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων τελευταία είναι, η αγαπημένη επιλογή στα σπίτια πολλών επωνύμων. Επιπλέον, καθώς στα περισσότερα σπίτια κυριαρχεί το λευκό χρώμα, είναι εύκολο να υιοθετήσετε το ασπρόμαυρο τρεντ προσθέτοντας μερικά μαύρα διακοσμητικά ή επιλέγοντας μια από τις παραπάνω ιδέες.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάθετε Πώς Πρέπει να Σφουγγαρίζετε Κάθε Πάτωμα Ανάλογα με το Υλικό του

.

Όλες οι απορίες που είχατε ποτέ για το σφουγγάρισμα βρίσκουν σήμερα τη λύση τους.

Αποκτήστε τις πιο Μαλακές Πετσέτες Μπάνιου Αποφεύγοντας Αυτά τα Λάθη

.

Όλα τα λάθη που κάνετε με τις πετσέτες μπάνιου, βρίσκονται εδώ!

Πλακάκια Μπάνιου: Ανανεώστε τα με 1 Κίνηση!

.

Αν βαρεθήκατε τα πλακάκια σας, σας έχουμε τη λύση για να τα ανανεώσετε γρήγορα και οικονομικά!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μπανιέρα
9 Πανέξυπνα Προϊόντα για την Μπανιέρα που Μπορείτε να Προμηθευτείτε από το Amazon

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Νέο Σπίτι, Νέα Αρχή: Ο Απόλυτος Οδηγός για να Φτιάξετε το Πρώτο σας Σπίτι από την Αρχή