Μπάνιο: Αυτές είναι οι Νέες Τάσεις που θα το Μεταμορφώσουν

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Μπάνιο: Αυτές είναι οι Νέες Τάσεις που θα το Μεταμορφώσουν

H νέα μόδα στα μπάνια προτείνει να διακοσμούμε αυτούς τους χώρους του σπιτιού όπως ακριβώς διακοσμούμε το υπόλοιπο σπίτι (κάτι μου μέχρι τώρα δεν ίσχυε).

Σήμερα σας έχουμε 9 trends που θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε το μπάνιο σας μοναδικά ώστε να δείχνει πολύ πιο όμορφο και εντυπωσιακό.

Έντονες ταπετσαρίες Φέτος στο μπάνιο χρησιμοποιούνται έντονα σχέδια στις ταπετσαρίες που πολλές φορές θυμίζουν έργα τέχνης. Αποφύγετε τα έντονα floral σχέδια γιατί είναι ξεπερασμένα και προτιμήστε ταπετσαρίες με ζώα και γεωμετρικά σχέδια. Φροντίστε να διαλέξετε κάποιο σχέδιο που σας αρέσει πολύ ώστε να μην το βαρεθείτε πολύ γρήγορα.

Μπάνιο: Κάντε το Πανέμορφο με τους πιο Έξυπνους και Ιδιαίτερους Τρόπους!

Οι δραματικές έντονες ταπετσαρίες είναι ένα από τα πιο δυνατά τρεντς της σεζόν.

Οι έντονες ταπετσαρίες είναι ένα από τα πιο δυνατά trends της σεζόν.

Συνέχεια Αυτή η συνέχεια που υπάρχει στο πάτωμα και στον τοίχο του παρακάτω μπάνιου θα είναι πολύ στη μόδα το 2022. Δημιουργήστε μια στιλάτη ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας χρησιμοποιώντας το ίδιο υλικό και το ίδιο σχέδιο για να καλύψετε το πάτωμα και τους τοίχους του μπάνιου σας - έστω μέχρι τη μέση.

Αυτή η συνέχεια μας αρέσει πολύ!

Στρογγυλοί καθρέφτες Βάλτε στο μπάνιο σας στρογγυλούς καθρέφτες για να δείξει πιο κομψό, πιο καλοκαιρινό και όμορφο. Οι λεπτοί καθρέφτες με χρυσό περίγραμμα είναι το απόλυτο must της σεζόν. Προσθέτουν αρμονία στο χώρο ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες δίνουν μια νότα πολυτέλειας.

Αν θέλετε να επιλέξετε στρογγυλό ή τετράγωνο καθρέφτη για το μπάνιο σας επιλέξτε τον στρογγυλό.

Αν είστε ανάμεσα σε στρογγυλό ή τετράγωνο καθρέφτη για το μπάνιο σας επιλέξτε τον στρογγυλό.

Μπλε-λευκά πλακάκια στον τοίχο Τα πλακάκια στους τοίχους είναι ένα διαχρονικό στιλ διακόσμησης. Φέτος, όμως, τα χρώματα που κυριαρχούν στα πλακάκια είναι το μπλε και το λευκό. Χρησιμοποιήστε όποια απόχρωση του μπλε σας αρέσει και ενισχύστε με μερικές χρυσές λεπτομέρειες.

Μπάνιο: Πώς να το Κάνετε Απίστευτα Στιλάτο

Αυτά τα πλακάκια της εικόνας είναι ένα από τα πιο μεγάλα τρεντς της σεζόν. Συνδυασμός μαπλε και λευκού στα πλακάκια του μπάνιου είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί.

Τα πλακάκια της φωτογραφίας είναι ένα από τα πιο δυνατά trends της σεζόν.

Διακόσμηση εμπνευσμένη από Γαλλία Χρυσές λεπτομέρειες, βρύσες που θυμίζουν μπάνια παλατιών και vintage καθρέφτες δίνουν στιλ στο μπάνιο σας και του προσθέτουν μοναδική κομψότητα που συνήθως συναντάμε σε γαλλικά σπίτια παλαιότερων δεκαετιών. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να υιοθετήσετε αυτό το στιλ διακόσμησης. Ακόμα και αν η βρύση σας είναι απλή μπορείτε να τη βάψετε χρυσή με ειδικό σπρέι που θα βρείτε σε χρωματοπωλεία. Άλλωστε το «χρυσό» δεν κοστίζει πάντα μια περιουσία.

Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στη Διακόσμηση του Μπάνιου!

Οι χρυσές λεπτομέρειες και τα vintage χαρακτηριστικά είναι must.

Οι χρυσές λεπτομέρειες και τα vintage χαρακτηριστικά είναι must.

Eπένδυση τοίχου Το μπάνιο φέτος διακοσμείται με ειδικά πλαστικά πάνελ τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε και μόνοι σας και θα τα βρείτε σε καταστήματα με είδη σπιτιού ή ακόμα και σε διαδικτυακά καταστήματα. Αυτά τα πάνελ κόβονται στις διαστάσεις που θέλετε και τοποθετούνται σε όποιο σημείο του τοίχου θέλετε για στιλ αλλά και για να καλύψετε πιθανές ατέλειες του τοίχου σας.

Ο τοίχος επενδύεται με ειδικά πλαστικά πάνελ. Έτσι κρύβονται και οι τυχόν ατέλειες.

Ο τοίχος επενδύεται με ειδικά πλαστικά πάνελ. Έτσι κρύβονται και οι ατέλειες.

Πολυέλαιος Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να πάρετε έναν όμορφο πολυέλαιο για το μπάνιο σας. Υπάρχουν πολλοί οικονομικοί πολυέλαιοι που θα ομορφύνουν το δικό σας μπάνιο και θα το κάνουν να δείχνει πιο πολυτελές.

Δείτε πόσο αριστοκρατικό δείχνει αυτό το μπάνιο με τον όμορφο πολυέλαιο...

Ανοιχτές ντουζιέρες Μπορεί οι κουρτίνες και οι γυάλινες πόρτες να προφυλάσσουν από το να βγουν νερά εκτός ντουζιέρας αλλά φέτος είναι πολύ της μόδας και η χρήση ανοιχτής ντουζιέρας. Με αυτό το trick το μπάνιο δείχνει πολύ μεγαλύτερο από ότι πραγματικά είναι.

Πώς να Διακοσμήσετε Σωστά ένα Αντρικό Μπάνιο

Οι ανοιχτές ντουζιέρες κάνουν το μπάνιο να φαίνεται πιο μεγάλο.

Οι ανοιχτές ντουζιέρες κάνουν το μπάνιο να φαίνεται πιο μεγάλο.

Πρασινάδα Βάλτε μικρές πράσινες πινελιές στο μπάνιο σας προσθέτοντας μερικά μικρά γλαστράκια στον τοίχο ή πάνω στο νιπτήρα. Ο χώρος αποκτάει ζωντάνια, φως, χρώμα. Μπορείτε να φτιάξετε μικρές «τσέπες» πηλού αντί για γλαστράκια ή μπορείτε να τοποθετήσετε σε κάποιον από τους τοίχους του μπάνιου ένα μικρό ράφι και να βάλετε πάνω σε αυτό μερικά μικρά γλαστράκια.

Μικρές πράσινες πινελιές από φυτά και λουλούδια δίνουν χρώμα και ζωντάνια στον χώρο.

Μικρές πράσινες πινελιές από φυτά και λουλούδια δίνουν χρώμα και ζωντάνια στο χώρο.

Μπιντές Ο μπιντές επιστρέφει δυναμικά στη διακόσμηση του μπάνιου. Η μόδα αυτή επέστρεψε πρώτα στη Νέα Υόρκη και ήδη έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται και στη διακόσμηση των μπάνιων στην Ευρώπη.

Χρώμα στο Μπάνιο: Ποιος Είπε πως δεν Είναι Μόδα;

Ο μπιντές κάνει δυναμικό comeback.

Ο μπιντές κάνει δυναμικό comeback.

Nιπτήρας που μοιάζει με μεγάλη σκάφη Οι μονοί ή διπλοί μικροί νιπτήρες φεύγουν σιγά-σιγά από το προσκήνιο και οι μεγάλοι ενιαίοι νιπτήρες γίνονται μόδα. Οι συγκεκριμένοι νιπτήρες μοιάζουν με μια μεγάλη σκάφη που προσφέρει άνεση αλλά και στιλ. Αυτοί οι νιπτήρες χρησιμοποιούνται και για πιο άνετο πλύσιμο των ρούχων που χρειάζονται πλύσιμο στο χέρι.

DIY Καθαριστικό για τους Πάγκους και τους Νιπτήρες του Σπιτιού

Οι μεγάλοι ενιαίοι νεροχύτες χαρίζουν στιλ στο μπάνιο μας.

Οι μεγάλοι ενιαίοι νιπτήρες χαρίζουν στιλ στο μπάνιο σας.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

9 Trends Διακόσμησης που θα Δείτε Φέτος Παντού!

.

Αυτή είναι η μόδα στη διακόσμηση αυτή τη στιγμή.

Πλακάκια Μπάνιου: Ανανεώστε τα με 1 Κίνηση!

.

Αν βαρεθήκατε τα πλακάκια σας, σας έχουμε τη λύση για να τα ανανεώσετε γρήγορα και οικονομικά!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Tips για να Εξοπλίσετε και να Διακοσμήσετε το Πρώτο σας Σπίτι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

8 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με Γόμες