Οργάνωση: Αυτά τα Tips θα Μεταμορφώσουν τα Ντουλάπια της Κουζίνας σας

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Οργάνωση: Αυτά τα Tips θα Μεταμορφώσουν τα Ντουλάπια της Κουζίνας σας

Μπορεί να φαίνεται αδύνατο να διατηρήσετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας οργανωμένα, ιδιαίτερα αν υπάρχει έλλειψη χώρου. Τα τρόφιμα και τα κατσαρολικά θέλουν όλα τον χώρο τους και η κατάσταση μπορεί να γίνει χαοτική. Τα επιπλέον ντουλάπια μπορεί να μην είναι στις διαθέσιμες επιλογές, ωστόσο υπάρχουν τρόποι να οργανώσετε τα ντουλάπια σας και να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή και τακτοποιημένη.

Άσχημη Μυρωδιά στο Ψυγείο: Διώξτε τη μια για Πάντα!

Καθαριότητα Μπορεί να ακούγεται αυτονόητο, αλλά δεν είναι. Ξεκινήστε καθαρίζοντας όλα σας τα ντουλάπια. Αδειάστε τα και πετάξτε ληγμένα προϊόντα ή ποτήρια που είναι φθαρμένα. Χαρίστε ό,τι δεν χρησιμοποιείτε και κάντε χώρο γι'αυτά που χρησιμοποιείτε.

Αδειάστε τα και πετάξτε ληγμένα προϊόντα ή ποτήρια που είναι φθαρμένα.

Τακτοποιήστε τα υλικά σας Βάλτε τα υλικά σας σε γυάλινα βάζα με ετικέτες για να τα βάλετε σε τάξη. Θα είναι εύκολο να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε τη ζάχαρη ή το αλεύρι όταν τα χρειαστείτε, χωρίς να μπαίνετε στη διαδικασία να πρέπει να ξεχωρίζετε τα σακουλάκια.

Βάλτε έναν περιστρεφόμενο δίσκο Είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε π.χ. την πάπρικα γιατί η συσκευασία είναι μικρή και μοιάζει με άλλες. Τοποθετήστε τις μικρές συσκευασίες σε έναν περιστρεφόμενο δίσκο ώστε να είναι συγκεντρωμένες και να τις βρίσκετε πολύ πιο εύκολα.

Τοποθετείστε τις μικρές συσκευασίες σε έναν περιστρεφόμενο δίσκο

Ομαδοποιήστε Βάλτε παρόμοια πράγματα κοντά το ένα στο άλλο, σαν να ήσασταν στο σουπερμάρκετ. Αφενός θα σας βοηθήσει να βρίσκετε αυτό που θέλετε εύκολα, αφετέρου είναι ωραίο και αισθητικά.

Τα πιο Πρακτικά και Λειτουργικά Tips Οργάνωσης για Κάθε Δωμάτιο

Αξιοποιήστε τις πόρτες των ντουλαπιών Βάλτε φελλό, γάντζους ή ραφάκια στο εσωτερικό της πόρτας των ντουλαπιών. Εκεί μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα και να μην αφήνετε αυτό τον χώρο να πάει χαμένος. Θα είναι και ιδιαίτερα εύκολο να τα βρείτε όταν τα ψάχνετε.

Βάλτε φελλό, γάντζους ή ραφάκια στο εσωτερικό της πόρτας των ντουλαπιών.

Αποθηκεύστε τα σκεύη σας Όσον αφορά τα σκεύη, εξασφαλίστε πως θα έχετε ευκολότερη πρόσβαση σε αυτά που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Βάλτε αυτά που είναι για ειδικές περιστάσεις (πιατέλες κλπ) στα ψηλότερα ράφια και προς τα πίσω.

Εξασφαλίστε εύκολη πρόσβαση Βάλτε τα πράγματα που χρησιμοποιείτε για μαγειρική κοντά στον χώρο που μαγειρεύετε. Δεν χρειάζεται να κάνετε βόλτες στην κουζίνα σας για να τα βρείτε - μπορείτε να τα έχετε δίπλα σας. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να αλλάξετε θέση στα πράγματα, αλλά αργότερα θα σας αποζημιώσει.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10+1 Τρόποι για να Μεταμορφώσετε την Κουζίνα σας σε 60 Λεπτά

.

Δεν έχετε χρόνο, αλλά έχετε βαρεθεί την όψη της κουζίνας σας; Δείτε τρόπους για να την αναβαθμίσετε μέσα σε 1 ώρα μόνο.

5 Tips που θα Κάνουν πιο Εύκολη τη Ζωή σας στο Σπίτι

.

Βγάλτε χαρτί και μολύβι και κρατήστε σημειώσεις.

Δείτε την Πανεύκολη Μεταμόρφωση Αυτής της Κουζίνας!

.

Το χρώμα και τα αυτοκόλλητα πλακάκια ήταν αρκετά για να μεταμορφωθεί αυτή η κουζίνα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

καθαρό σπίτι
8 Τρόποι για να Έχετε Πάντα Καθαρό Σπίτι Χωρίς Καμιά Προσπάθεια!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10 Συνηθισμένα Αντικείμενα που Μπορείτε να Χρησιμοποιήσετε με Τρόπο που δεν Φαντάζεστε!