Τα πιο Πρακτικά και Λειτουργικά Tips Οργάνωσης για Κάθε Δωμάτιο

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, TIPS

Τα πιο Πρακτικά και Λειτουργικά Tips Οργάνωσης για Κάθε Δωμάτιο

Ένας οργανωμένος χώρος σημαίνει πως αυτός που ζει μέσα του έχει τη δυνατότητα να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του. Πώς θα μπορούσατε να είστε δημιουργικοί, αν η ντουλάπα σας ξεχειλίζει και η κουζίνα σας είναι πλήρως ακατάστατη; Πώς θα μπορούσατε να ξεκουραστείτε καλά το βράδυ, αν το υπνοδωμάτιό σας είναι μέσα στην ακαταστασία; Ένα οργανωμένο σπίτι σας κάνει  παραγωγικούς. Γι αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο πρακτικά tips οργάνωσης για κάθε χώρο του σπιτιού. Είναι αυτά που προτείνουν οι επαγγελματίες και που σίγουρα θα σας αποζημιώσουν.

7 Τρόποι με τους Οποίους το Χρώμα Βοηθάει στην Οργάνωση του Σπιτιού

Είσοδος Η είσοδος των σπιτιών είναι συνήθως ακατάστατη γιατί τα πράγματα δεν έχουν τον χώρο τους. Τη λύση μπορούν να δώσουν οι κρεμάστρες στον τοίχο, τα organizers περιοδικών και λογαριασμών. Ακόμα και ένα καλάθι ακουμπισμένο πάνω στο τραπέζι, μπορεί να βοηθήσει. Προτιμήστε να αποθηκεύετε τα παπούτσια στις ντουλάπες του υπνοδωματίου για να μη μοιάζει η είσοδος του σπιτιού με βομβαρδισμένο –από παπούτσια- τοπίο.

Να μια ωραία οργανωμένη είσοδος σπιτιού.

Μπάνιο Γενικά, τα μπάνια έχουν περιορισμένους αποθηκευτικούς χώρους, γι'αυτό κρατήστε σε αυτά μόνο ό,τι χρησιμοποιείτε καθημερινά. Πετάξτε παλιά μέικαπ και ληγμένα φάρμακα και γενικά ξεφορτωθείτε ό,τι δεν σας είναι απαραίτητο. Οι γάντζοι στους τοίχους μπορούν να διευκολύνουν ιδιαίτερα την οργάνωση στο μπάνιο. Μπορείτε να κρεμάσετε πετσέτες ή ακόμα και κοσμήματα την ώρα που κάνετε μπάνιο.

Κρατήστε στο μπάνιο μόνο ό,τι χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Interior Designers μας Λένε τα Μυστικά για την Τέλεια Οργάνωση των Ρούχων

Κουζίνα Η κουζίνα σας πρέπει να φαίνεται καθαρή και τακτοποιημένη με την πρώτη ματιά. Η ακαταστασία στην κουζίνα πηγάζει κυρίως από το γεγονός πως κάποια πράγματα δεν έχουν τη θέση τους. Αν υπάρχουν πράγματα που δεν ανήκουν στον χώρο της κουζίνας, απομακρύνετέ τα και βρείτε τη θέση τους. Βάλτε τάξη στα τρόφιμα. Πετάξτε τα ληγμένα, ομαδοποιήστε τα, χρησιμοποιήστε βάζα με ετικέτες. Η διαφορά θα είναι αισθητή.

Πετάξτε τα ληγμένα, ομαδοποιήστε τα, χρησιμοποιήστε βάζα με ετικέτες.

Υπνοδωμάτιο Ένα τακτοποιημένο υπνοδωμάτιο θα σας καλωσορίσει μετά από μια κουραστική μέρα. Κρατήστε όσο λιγότερα πράγματα μπορείτε στο υπνοδωμάτιο. Στο κομοδίνο, για παράδειγμα, έχετε μόνο τα γυαλιά σας και το βιβλίο που διαβάζετε. Κατά τ’ άλλα, τον μεγαλύτερο χώρο σε ένα υπνοδωμάτιο τον πιάνει το κρεβάτι – αφιερώστε λίγο χρόνο για να το στρώσετε. Για να παρακινηθείτε, θυμηθείτε πώς νιώθετε κάθε φορά που μπαίνετε σε ένα ωραίο ξενοδοχείο.

Τον μεγαλύτερο χώρο σε ένα υπνοδωμάτιο τον πιάνει το κρεβάτι – αφιερώστε λίγο χρόνο για το στρώσετε.

Οργάνωση Κουζίνας: 10 Τρόποι για να Κάνετε τη Ζωή σας πιο Εύκολη

Καθιστικό Τι κάνετε στο καθιστικό σας; Πώς περνάτε τον χρόνο σας; Οι απαντήσεις αυτές θα σας καθοδηγήσουν για το πώς να το τακτοποιήσετε. Για παράδειγμα, αν περνάτε τον χρόνο σας χαλαρώνοντας, διαβάζοντας ή βλέποντας τηλεόραση, φροντίστε να έχετε άνετα μαξιλάρια, organizer περιοδικών και έναν δίσκο που θα βάζετε όλα τα τηλεκοντρόλ σας. Προμηθευτείτε κουτιά και καλάθια που ταιριάζουν στο στιλ σας (μπορείτε για παράδειγμα να χρησιμοποιήσετε μάλλινα ή ψάθινα καλάθια για έξτρα στιλ) και δημιουργείστε έναν χώρο που σας αρέσει και σας χαλαρώνει.

Προμηθευτείτε κουτιά και καλάθια που ταιριάζουν στο στυλ σας.

Τι να ΜΗΝ κάνετε

Οργανώστε πρώτα και μετά βγείτε για ψώνια Μην πάτε να αγοράσετε πρώτα δεκάδες κουτιά και καλάθια αποθήκευσης πριν ξεκαθαρίσετε πρώτα τον χώρο σας. Αφού κάνετε το ξεκαθάρισμά σας βγείτε στα μαγαζιά και πάρτε αυτά που χρειάζεστε. Και οικονομία θα κάνετε και δεν θα ξεμείνετε με κουτιά που δεν θα ξέρετε που να χρησιμοποιήσετε.

Μην υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα κάνετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε να κάνετε Μην πείτε πώς θα αφιερώσετε μια ολόκληρη μέρα για να οργανώσετε όλο το σπίτι. Πολλοί λίγοι άνθρωποι έχουν την ενέργεια να αφιερώσουν 8 ώρες στην οργάνωση του σπιτιού. Κατά πάσα πιθανότητα μετά από μερικές ώρες (2-3) θα κουραστείτε και δεν θα θέλετε να συνεχίσετε. Αφιερώστε 2-3 ώρες στην οργάνωση ενός χώρου και ασχοληθείτε μια άλλη μέρα με κάποιο άλλο δωμάτιο.

Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα Μην σκεφτείτε πώς μόλις οργανώσετε τον χώρο σας, τελειώσατε. Κάποια στιγμή -μπορεί και αρκετά σύντομα- να χρειαστεί να επαναλάβετε μερικές διαδικασίες οργάνωσης.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτσι θα Διατηρήσετε το Σπίτι σας Καθαρό για Περισσότερο από… 5 Λεπτά!

.

Ακολουθήστε αυτά τα tips και θα δείτε πως το σπίτι σας θα παραμείνει καθαρό για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

7 Κόλπα που Γνωρίζουν οι Καμαριέρες για Γρήγορο Καθάρισμα

.

Δείτε τα κόλπα των επαγγελματιών που χρησιμοποιούν οι καμαριέρες σε ξενοδοχεία για να καθαρίζουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Εξαφανίστε την Ακαταστασία στο Σπίτι σας με ένα Απλό Κόλπο!

.

Αυτό είναι το τρικ που πρέπει να ακολουθήσετε για να μην έχετε ακαταστασία στο σπίτι σας.

7 Τips Οργάνωσης για να Απολαμβάνετε Περισσότερο το Σπίτι σας

.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δυσκολεύουν τη ζωή σας χωρίς λόγο. Δείτε ποια είναι αυτά και βγάλτε τα μια και καλή απλουστεύοντας την καθημερινότητά σας.

3 Τρόποι για να Καθαρίσετε τον Χώρο σας σε Λιγότερο από 15 Λεπτά

.

Αφιερώστε καθημερινά 15 λεπτά ακολουθώντας αυτά τα tips.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι θα Οργανώσετε την Κουζίνα σας με Γυάλινα Βαζάκια!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Είναι Απίστευτο πως Μετακινώντας Απλά τα Έπιπλα Μπορεί να Μεταμορφωθεί Ένας Χώρος (VIDEO)