6 Πράγματα που Κάνουν την Κουζίνα σας να Δείχνει πιο Ακατάστατη από ότι Πρέπει

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

6 Πράγματα που Κάνουν την Κουζίνα σας να Δείχνει πιο Ακατάστατη από ότι Πρέπει

Προσπαθείτε πολύ -ή μπορεί και να μην προσπαθείτε καθόλου- το αποτέλεσμα, όμως, είναι ένα: η κουζίνα σας δείχνει μονίμως ακατάστατη. Τι μπορείτε να κάνετε γι’αυτό; Μάθετε ποια είναι τα 6 πράγματα που την κάνουν να δείχνει ακατάστατη και διορθώστε τα. 

Επικρατεί μεγάλη αταξία στους πάγκους σας Αυτό μπορεί να είναι προφανές αλλά παρόλα αυτά δεν λέτε να το διορθώσετε. Όσο πιο πολλά πράγματα έχετε στους πάγκους σας τόσο πιο ακατάστατη δείχνει όλη η κουζίνα σας. Κρατήστε στους πάγκους σας μόνο τα απαραίτητα (2-3 συσκευές που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα) και βάλτε όλα τα υπόλοιπα σσε ντουλάπια και συρτάρια. Θα δείτε μεγάλη διαφορά στην συνολική εικόνα της κουζίνας σας. 

Αυτά Είναι τα 5 Λάθη που Κάνουν την Κουζίνα σας να Φαίνεται «Άσχημη»

κουζίνα

Βάλτε σε τάξη τους πάγκους σας.

Δεν έχετε αρκετά πράγματα στους πάγκους σας Μπορεί να μην πρέπει να είναι γεμάτοι με πράγματα αλλά δεν πρέπει να είναι και εντελώς άδειοι. Αν είναι άδειοι, μερικούς λογαριασμούς ή κουπόνια να ακουμπήσετε πάνω τους και αμέσως αυτά θα είναι τα αντικείμενα που θα ξεχωρίσουν. Δεν το θέλετε αυτό. 

Στιλάτη Κουζίνα: Αυτές Είναι οι Αλλαγές που Πρέπει να Κάνετε για να την Αποκτήσετε

Χρησιμοποιείτε το ψυγείο σας ως gallery τέχνης Όσο και να σας αρέσουν οι ζωγραφιές των παιδιών σας ή τα άπειρα μαγνητάκια που φέρνετε στο σπίτι μετά από κάθε ταξίδι σας, αλλά αυτά είναι που κάνουν την κουζίνα σας να δείχνει ακόμα πιο ακατάστατη. Μεταφέρετε σε κάποιον άλλο χώρο όλα τα παραπάνω και αφήστε άδεια την επιφάνεια του ψυγείου σας. 

κουζίνα

Μην γεμίζετε το ψυγείο σας με μαγνητάκια και ζωγραφιές.

Δεν αποθηκεύετε τα πιάτα σας γρήγορα Είτε τα αφήνετε για 2-3 μέρες άπλυτα στον νεροχύτη είτε τα αφήνετε για καμιά εβδομάδα πλυμμένα στην πιατοθήκη. Ε αυτά κάνουν ακόμα πιο ακατάστατη την κουζίνα σας. Ποια είναι η λύση; Βάλτε έναν κανόνα και υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι δεν θα πηγαίνετε τα βράδια για ύπνο πριν πλύνετε τα πιάτα, τα σκουπίσετε και τα βάλετε στη θέση τους. 

Δεν έχετε ένα συρτάρι για «σκουπίδια» Σε όλες τις κουζίνες πρέπει να υπάρχει ένα συρτάρι όπου θα βάζετε όλα τα αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε συχνά και που δεν χωράνε πουθενά αλλού. Μπορείτε, λοιπόν, σε εκείνο το συρτάρι να βάζετε μπαταρίες, λαστιχάκια, μεζούρες και ό,τι άλλο θεωρείτε πως χρειάζεται. Επίσης, εκεί μπορείτε να βάζετε αντικείμενα που θέλετε να κρύψετε ανά πάσα στιγμή που κάποιος επισκέπτης της τελευταίς στιγμής αποφασίζει να έρθει σπίτι σας. 

Αυτό είναι το No1 Μυστικό για να Αποκτήσετε την πιο Ενδιαφέρουσα Κουζίνα

Προσπαθείτε να χωρέσετε και άλλα δωμάτια μέσα στην κουζίνα σας Στις μέρες μας είναι κοινό φαινόμενο  και πρακτικό- το να έχει μια κουζίνα διπλή χρήση. Μπορεί, για παράδειγμα, να χρησιμεύει και ως γραφείο. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι να διατηρείτε τον χώρο του γραφείου σας καθαρό και τακτοποιημένο για να μην δείχνει ακατάστατη και όλη η υπόλοιπη κουζίνα. 

κουζίνα

Αν το κάνετε σωστά μπορεί να συνδυαστεί πολύ όμορφα η κουζίνα με το γραφείο σας.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Τρόποι για να Τακτοποιήσετε την Κουζίνα σας σε 5 Λεπτά

.

Δείτε πως θα τα διορθώσετε τα πιο συνηθισμένα λάθη οργάνωσης που κάνουν την κουζίνα σας να δείχνει ακατάσταστη.

Η Νέα Μόδα στη Διακόσμηση της Κουζίνας Είναι Αυτή!

.

Οι πάγκοι από χαλαζία είναι το νέο τρεντ στην κουζίνα μας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

πλυντήριο πιάτων
Αυτό Είναι το Μεγάλο Λάθος που Κάνετε με το Πλυντήριο Πιάτων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Ξεχωριστοί Πάγκοι Κουζίνας που Σίγουρα θα σας Εμπνεύσουν!