Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Ποια Είναι Τα Μεγάλα Όχι στη Διακόσμηση Τώρα

Κατηγορίες: VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ


Μπορεί να μην είστε ειδικοί στη διακόσμηση ή να νιώθετε ότι δεν τα κάνετε όλα σωστά, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε!

Με τη βοήθεια του Σπύρου θα αποκτήσετε και εσείς το “μάτι του ειδικού” και εξασκώντας το θα είστε σε θέση να διακρίνετε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε διακοσμητικά σε κάθε χώρο του σπιτιού σας.

Και επειδή το “μάτι” σας μπορεί να μην έχει εξασκηθεί ακόμα καλά, δείτε προσεκτικά όλα όσα σας λέει και σας δείχνει ο Σπύρος στο βίντεό του στο YouTube.

Στην διακόσμηση πολλές τάσεις έρχονται και φεύγουν ανάλογα με την περίοδο. Σε αυτό το βίντεο σας δείχνει όσα καλό θα ήταν να μην κάνετε την περίοδο που διανύουμε άλλα και τι να κάνετε. Αποφύγετε λάθη, συνδυάστε τις ιδέες και τις συμβουλές που σας δίνει ο Σπύρος με το προσωπικό σας στιλ, και σας εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

“Νέο βίντεο κάθε εβδομάδα και ό,τι δεν σας αρέσει… Μαζί θα το Αλλάξουμε”, λέει ο Σπύρος και σας προτρέπει να αφήνετε τα σχόλιά σας κάτω από τα βίντεο γράφοντας τις ιδέες σας για το τι θέλετε να δείτε στο κανάλι. Και πού ξέρετε… μπορεί η δική σας ιδέα να γίνει βίντεο!

Και για να μην σας ξεφύγει ούτε μια διακοσμητική συμβουλή και λύση κάντε Subscribe εδώ.

Για να βλέπετε όλες τις συμβουλές και τα tips διακόσμησης του Σπύρου μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα του στο Facebook εδώ, στο προσωπικό του Instagram εδώ,στο Twitter εδώ και στο κανάλι του στο YouTube εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Σπύρος Σούλης σας Δείχνει 14 Πράγματα που σας Κάνουν Δυστυχισμένους Μέσα στο Σπίτι

.

Μήπως κάποια αντικείμενα που έχετε μέσα στο σπίτι σας σας κάνουν να αισθάνεστε κάπως; Ο Σπύρος Σούλης σας δίνει τη λύση.

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Ποια Είναι Τα Μεγάλα Όχι στη Διακόσμηση Τώρα - Μέρος 3

.

Όλα όσα δεν πρέπει να κάνετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας βρίσκονται εδώ.

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Πώς να Φέρετε το Παρίσι στο Σπίτι σας

.

Και ποιος δεν αγαπάει το παριζιάνικο στιλ και την παριζιάνικη φινέτσα. Δείτε πώς θα την βάλετε στο σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10 Συνηθισμένα Αντικείμενα που Μπορείτε να Χρησιμοποιήσετε με Τρόπο που δεν Φαντάζεστε!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε μια Ζεστή Γωνιά στο Σαλόνι σας για τις Κρύες Μέρες του Χειμώνα