Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Ποια Είναι Τα Μεγάλα Όχι στη Διακόσμηση Τώρα - Μέρος 3

Κατηγορίες: VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην έμπνευση. Μπορείτε να εμπνευστείτε για το πώς θα διακοσμήσετε το σπίτι σας από παντού. 

Μπορείτε να διαβάσετε βιβλία και περιοδικά, να δείτε εκπομπές διακόσμησης, να ψάξετε στο διαδίκτυο ιδέες για το πώς θα φτιάξετε το τέλειο σπίτι. Αυτό που δεν σας λένε συνήθως, όμως, είναι τι να ΜΗΝ κάνετε σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση.

Η αλήθεια είναι πως κανόνες στη διακόσμηση δεν υπάρχουν και οι κανόνες ουσιαστικά που υπάρχουν είναι για να σπάνε. Το θέμα της διακόσμησης των χώρων σας είναι υποκειμενικό. Υπάρχουν, όμως, κάποιοι κανόνες που λειτουργούν ως οδηγοί για ένα πιο βελτιωμένο οπτικά αλλά και ουσιαστικά σπίτι. 

Ο Σπύρος Σούλης είναι εδώ για τρίτη φορά για να σας δείξει πώς να αποφύγετε λάθη, να συνδυάσετε τις ιδέες και τις συμβουλές που σας δίνει με το προσωπικό σας στιλ και σας εγγυάται ότι το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό! 

Όπως σας έχει πει ξανά και ξανά, είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε όταν διακοσμείτε τον χώρο σας και ακόμα περισσότερο να ξέρετε τι δεν πρέπει να κάνετε. Τα “ΌΧΙ” του στη διακόσμηση λοιπόν, δεν σταμάτησαν στα προηγούμενα επεισόδια, συνεχίζονται εδώ στο PART 3 που είναι και το τελευταίο βίντεο της τριλογίας!

“Νέο βίντεο κάθε εβδομάδα και ό,τι δεν σας αρέσει… Μαζί θα το Αλλάξουμε”, λέει ο Σπύρος και σας προτρέπει να αφήνετε τα σχόλιά σας κάτω από τα βίντεο γράφοντας τις ιδέες σας για το τι θέλετε να δείτε στο κανάλι. Και πού ξέρετε… μπορεί η δική σας ιδέα να γίνει βίντεο!

Και για να μην σας ξεφύγει ούτε μια διακοσμητική συμβουλή και λύση κάντε Subscribe εδώ.

Για να βλέπετε όλες τις συμβουλές και τα tips διακόσμησης του Σπύρου μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα του στο Facebook εδώ, στο προσωπικό του Instagram εδώ,στο Twitter εδώ και στο κανάλι του στο YouTube εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Πώς να Φέρετε το Παρίσι στο Σπίτι σας

.

Και ποιος δεν αγαπάει το παριζιάνικο στιλ και την παριζιάνικη φινέτσα. Δείτε πώς θα την βάλετε στο σπίτι σας.

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει τις πιο HOT Τάσεις Διακόσμησης για το 2022

.

Οι νέες τάσεις στη διακόσμηση για το 2022 είναι εδώ και ο Σπύρος Σούλης σας τις δείχνει μία μία.

O Σπύρος Σούλης σας Δείχνει 14 Πράγματα που σας Κάνουν Δυστυχισμένους Μέσα στο Σπίτι

.

Μήπως κάποια αντικείμενα που έχετε μέσα στο σπίτι σας σας κάνουν να αισθάνεστε κάπως; Ο Σπύρος Σούλης σας δίνει τη λύση.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ταπετσαρίες
10 Πανέμορφες και Χαρούμενες Ταπετσαρίες που… Βγαίνουν Πολύ Εύκολα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κάλτσες
“Βρίσκω μονίμως μονές κάλτσες και δεν ξέρω τι να κάνω για να λύσω αυτό το πρόβλημα”