Ο Σπύρος Σούλης σας Μιλάει για τους 10 Μύθους της Διακόσμησης που Πρέπει να Ξεπεράσετε (VIDEO)

Κατηγορίες: VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ


Όταν μας δίνεται η ευκαιρία να λάβουμε διακοσμητικές συμβουλές από τον master του είδους, τον Σπύρο Σούλη, τότε απλά παίρνουμε χαρτί και μολύβι και κρατάμε σημειώσεις.

Η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί από αυτήν την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη θα μαθαίνουμε όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για την διακόσμηση του σπιτιού μας από τον δικό μας Σπύρο.

Δείτε τι είναι σωστό και τι λάθος στη διακόσμηση του σπιτιού σας, ιδέες και συμβουλές καθώς και τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε μέσα στο σπίτι σας για να είναι ο δικός σας χώρος… ο αγαπημένος σας χώρος!

Θα αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που νομίζατε ότι είναι σωστά αλλά τελικά δεν είναι και τόσο. Σας κινήσαμε την περιέργεια; Η διακόσμηση έχει τους μύθους της και αυτοί είναι οι 10 που πρέπει να ξεπεράσετε για να έχετε ένα πιο όμορφο σπίτι.

“Νέο βίντεο κάθε Τετάρτη και ό,τι δεν σας αρέσει… Μαζί θα το Αλλάξουμε”, λέει ο Σπύρος Σούλης και σας προτρέπει να αφήνετε τα σχόλιά σας κάτω από τα βίντεο γράφοντας τις ιδέες σας για το τι θέλετε να δείτε στο κανάλι. Και πού ξέρετε… μπορεί η δική σας ιδέα να γίνει βίντεο!

Και για να μην σας ξεφύγει ούτε μια διακοσμητική συμβουλή και λύση κάντε Subscribe εδώ.

Για να βλέπετε όλες τις συμβουλές και τα tips διακόσμησης του Σπύρου μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα του στο Facebook εδώ, στο προσωπικό του Instagram εδώ και στο κανάλι του στο YouTube εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Ποια Είναι Τα Μεγάλα Όχι στη Διακόσμηση Τώρα - Μέρος 3

.

Όλα όσα δεν πρέπει να κάνετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας βρίσκονται εδώ.

O Σπύρος Σούλης σας Δείχνει 14 Πράγματα που σας Κάνουν Δυστυχισμένους Μέσα στο Σπίτι

.

Μήπως κάποια αντικείμενα που έχετε μέσα στο σπίτι σας σας κάνουν να αισθάνεστε κάπως; Ο Σπύρος Σούλης σας δίνει τη λύση.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα Καλύτερα Χρώματα για την Κουζίνα σας είναι Αυτά!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Μυστικό της Χαρτοπετσέτας: Να πώς θα Εξοικονομήσετε Χρήματα στο σπίτι με μια Αλλαγή