Ο Σπύρους Σούλης σας Μιλάει για Ακόμα 9 Μύθους της Διακόσμησης που Πρέπει να Ξεπεράσετε

Κατηγορίες: VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ


Θέλετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Διαβάζετε διάφορα και δεν ξέρετε τι να πιστέψετε και τι όχι; Χρόνια τώρα πολλοί ειδικοί στη διακόσμηση έχουν θέσει “κανόνες” για τη διακόσμηση κάθε χώρου του σπιτιού οι οποίοι πρέπει και ήρθε η ώρα να σπάσουν!

Ο Σπύρος Σούλης έχει ήδη σπάσει αρκετούς για εσάς σε αυτό το βίντεό του στο YouTube. Τώρα επιστρέφει για να καταρρίψει μερικούς ακόμα διακοσμητικούς μύθους.

Το πρώτο βίντεο σας άρεσε πολύ, γι' αυτό δείτε ακόμα 9 μύθους στη διακόσμηση που πρέπει οπωσδήποτε να ξεπεράσετε! Τι είναι σωστό και τι λάθος στην διακόσμηση του σπιτιού μας, ιδέες και συμβουλές, τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε και αναθεωρήστε πολλά από αυτά που νομίζατε ότι είναι σωστά, αλλά τελικά δεν είναι και τόσο! Γιατί και η διακόσμηση έχει τους μύθους της και αυτοί είναι ακόμα 9 που πρέπει να ξεπεράσετε για να έχετε ένα πιο όμορφο σπίτι!

“Νέο βίντεο κάθε εβδομάδα και ό,τι δεν σας αρέσει… Μαζί θα το Αλλάξουμε”, λέει ο Σπύρος και σας προτρέπει να αφήνετε τα σχόλιά σας κάτω από τα βίντεο γράφοντας τις ιδέες σας για το τι θέλετε να δείτε στο κανάλι. Και πού ξέρετε… μπορεί η δική σας ιδέα να γίνει βίντεο!

Και για να μην σας ξεφύγει ούτε μια διακοσμητική συμβουλή και λύση κάντε Subscribe εδώ.

Για να βλέπετε όλες τις συμβουλές και τα tips διακόσμησης του Σπύρου μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα του στο Facebook εδώ, στο προσωπικό του Instagram εδώ,στο Twitter εδώ και στο κανάλι του στο YouTube εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Πώς να Φέρετε το Παρίσι στο Σπίτι σας

.

Και ποιος δεν αγαπάει το παριζιάνικο στιλ και την παριζιάνικη φινέτσα. Δείτε πώς θα την βάλετε στο σπίτι σας.

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Ποια Είναι Τα Μεγάλα Όχι στη Διακόσμηση Τώρα - Μέρος 3

.

Όλα όσα δεν πρέπει να κάνετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας βρίσκονται εδώ.

O Σπύρος Σούλης σας Δείχνει 14 Πράγματα που σας Κάνουν Δυστυχισμένους Μέσα στο Σπίτι

.

Μήπως κάποια αντικείμενα που έχετε μέσα στο σπίτι σας σας κάνουν να αισθάνεστε κάπως; Ο Σπύρος Σούλης σας δίνει τη λύση.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Αποτυχημένες Διακοσμήσεις Τοίχων που Είναι Παραδείγματα προν Αποφυγή!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αλλαγές στο Καθιστικό για Αρχάριους! Ανανεώστε το Σαλόνι σας με 3 Κινήσεις