Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Ποια Είναι Τα Μεγάλα Όχι στη Διακόσμηση Τώρα - Μέρος 2

Κατηγορίες: VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Το κάθε σπίτι είναι μοναδικό και η διακόσμησή του είναι κάτι πολύ προσωπικό. Κάθε επιλογή και απόφαση που παίρνετε πρέπει να βασίζεται στις προτιμήσεις σας αλλά και σε κάποιους βασικούς γενικούς κανόνες. 

Το να ξέρετε τι δεν πρέπει να κάνετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας είναι πολύ σημαντικό. Θα σας δείξει ουσιαστικά όλα όσα μπορείτε να κάνετε. Έτσι, βασισμένος σε αυτό, ο Σπύρος Σούλης αντί να σας δώσει συμβουλές διακόσμησης σας λέει όλα όσα ΔΕΝ πρέπει να κάνετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας. 

Αποφύγετε λάθη, συνδυάστε τις ιδέες και τις συμβουλές που σας δίνει σύμφωνα με το προσωπικό σας στιλ και σας εγγυάται ότι το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό! Όπως σας έχει ξαναπεί, είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε όταν διακοσμείτε τον χώρο σας και ακόμα περισσότερο να ξέρετε τι δεν πρέπει να κάνετε. Τα “ΌΧΙ” του Σπύρου στη διακόσμηση δεν σταμάτησαν στο προηγούμενο επεισόδιο. Συνεχίζονται εδώ στο PART 2! Σε σχέδιο που έχει φτιάξει μόνο για εσάς, για να το κάνετε screenshot, σας δείχνει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς τοποθέτησης των χαλιών σας στον χώρο, χωρισμένους σε do's and don'ts.

“Νέο βίντεο κάθε εβδομάδα και ό,τι δεν σας αρέσει… Μαζί θα το Αλλάξουμε”, λέει ο Σπύρος και σας προτρέπει να αφήνετε τα σχόλιά σας κάτω από τα βίντεο γράφοντας τις ιδέες σας για το τι θέλετε να δείτε στο κανάλι. Και πού ξέρετε… μπορεί η δική σας ιδέα να γίνει βίντεο!

Και για να μην σας ξεφύγει ούτε μια διακοσμητική συμβουλή και λύση κάντε Subscribe εδώ.

Για να βλέπετε όλες τις συμβουλές και τα tips διακόσμησης του Σπύρου μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα του στο Facebook εδώ, στο προσωπικό του Instagram εδώ,στο Twitter εδώ και στο κανάλι του στο YouTube εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Σπύρος Σούλης σας Δείχνει 14 Πράγματα που σας Κάνουν Δυστυχισμένους Μέσα στο Σπίτι

.

Μήπως κάποια αντικείμενα που έχετε μέσα στο σπίτι σας σας κάνουν να αισθάνεστε κάπως; Ο Σπύρος Σούλης σας δίνει τη λύση.

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Πώς να Φέρετε το Παρίσι στο Σπίτι σας

.

Και ποιος δεν αγαπάει το παριζιάνικο στιλ και την παριζιάνικη φινέτσα. Δείτε πώς θα την βάλετε στο σπίτι σας.

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει τις πιο HOT Τάσεις Διακόσμησης για το 2022

.

Οι νέες τάσεις στη διακόσμηση για το 2022 είναι εδώ και ο Σπύρος Σούλης σας τις δείχνει μία μία.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ένα Διαμέρισμα στη Στοκχόλμη που θα σας Δώσει Όμορφες Ιδέες Διακόσμησης!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μπάνιο
Αυτή Είναι η Νο1 Τάση για το Μπάνιο που θα σας Δώσει την Αίσθηση ότι Ταξιδεύετε στον Κόσμο