Μάθετε ποιο είναι το Ιδανικό Χρώμα για να Βάψετε το Μπάνιο σας!

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μάθετε ποιο είναι το Ιδανικό Χρώμα για να Βάψετε το Μπάνιο σας!

Η διακόσμηση του μπάνιου είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση (σε σχέση με τη διακόσμηση των άλλων δωματίων του σπιτιού). Το μπάνιο είναι συνήθως το μικρότερο δωμάτιό του πράγμα που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Αν σας είναι δύσκολο να βρείτε το τέλειο χρώμα για το μπάνιο σας εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση. Οι περισσότεροι interior designers συμφωνούν ότι πρέπει να επιλέγετε ένα χρώμα που κολακεύει τον τόνο της επιδερμίδας σας. Αυτό συμβαίνει γιατί συνήθως οι περισσότερες γυναίκες βάφονται και περιποιούνται την επιδερμίδα τους στο μπάνιο.

thehomeissue_mpanio02

Επιλέξτε μια απόχρωση που να ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας σας.

Διαλέξτε αποχρώσεις του ροζ, όπως είναι το απαλό ροζ και το κοραλί, ή ζεστές αποχρώσεις του χρυσού και του καφέ καθώς αυτά είναι τα πιο κολακευτικά χρώματα για την επιδερμίδα σας. Δείτε επίσης πώς να φτιάξετε μπάνιο 5 αστέρων με 5 βήματα.

Αν δεν σας αρέσει κανένα από αυτά τα χρώματα ή δεν σας ενδιαφέρει αν κολακεύει ή όχι το πρόσωπό σας, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο έντονο, φωτεινό χρώμα που σας αρέσει. Λόγω του ότι τα μπάνια είναι συνήθως μικρά, ακόμα και το πιο φωτεινό χρώμα θα δείχνει όμορφο. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε τελικά προσπαθήστε να υπάρχει γενικά μία ομοιομορφία στα χρώματα του χώρου έτσι ώστε να δείχνει και πιο μεγάλος. Διαβάστε 8 εκπληκτικές ιδέες για να βάλετε χρώμα στο μπάνιο σας.

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για το χρώμα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάλτε στο Σπίτι σας Χρώμα με τους Συνδυασμούς των Επαγγελματιών

.

Δώστε νέα πνοή στον χώρο σας με χρώμα, χρησιμοποιώντας τους συνδυασμούς που θα είναι hot την επόμενη χρονιά με τους διακοσμητές.

Δημιουργήστε ένα Μπάνιο 5 Αστέρων σε 5 Βήματα

.

Δείτε 5 πολύ απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μη θέλετε να βγαίνετε από το μπάνιο σας.

8 Εκπληκτικές Ιδέες για να Βάλετε Χρώμα στο Μπάνιο σας

.

Βγάλτε το μπάνιο σας από το χρονοντούλαπο της διακόσμησης - αλλάξτε το χρώμα του και εμφυσήστε σε αυτό σύγχρονο και μοντέρνο χαρακτήρα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βάλτε την πιο Μεγάλη Τάση της Χρονιάς στη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ιδιαίτερες Αποχρώσεις που θα Κάνουν τους Τοίχους σας να Ξεχωρίσουν!