8 Απίστευτα Χρωματικά Tips για να Δείξει το Μπάνιο σας Μεγαλύτερο

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

8 Απίστευτα Χρωματικά Tips για να Δείξει το Μπάνιο σας Μεγαλύτερο

Είναι γεγονός πως όσο μικρό ή μεγάλο είναι το μπάνιο σας πάντα θα θέλετε να είναι ακόμα μεγαλύτερο! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δείξει ένα μπάνιο μεγαλύτερο αλλά εμείς θα σας αποκαλύψουμε tips για να δείξει το μπάνιο σας μεγαλύτερο χρησιμοποιώντας μόνο χρώμα!

Χρησιμοποιήστε φωτεινά χρώματα Τα έντονα χρώματα είναι αυτά που κάνουν τον χώρο να δείχνει πιο ανοιχτό, ενώ τα φωτεινά χρώματα δημιουργούν την αίσθηση του φυσικού χρώματος, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για έναν μικρό χώρο. Γι’αυτό προτιμήστε αποχρώσεις όπως κρεμ, το χρώμα του πάγου, λευκό, γκρι περλέ, ροζ, κίτρινο ή γαλάζιο.

Μπάνιο: Οι πιο Στιλάτοι Τρόποι να το Αναβαθμίσετε Οικονομικά!

Οι φωτεινές αποχρώσεις είναι ιδανικές για ένα μικρό μπάνιο.

Επιλέξτε παρόμοιους τόνους Αν βάψετε τους τοίχους σας σε ανοιχτές αποχρώσεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο υπόλοιπο μπάνιο πιο σκούρα χρώματα. Αυτή η εναλλαγή χρωμάτων όμως θα «κλείσει» τον χώρο σας και θα τον κάνει να δείχνει μικρότερος. Η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε σε όλο τον χώρο ανοιχτούς τόνους. Έτσι το μπάνιο σας θα φαίνεται ακόμα πιο πολυτελές και φωτεινό.

Χρησιμοποιήστε στον τοίχο σας την ίδια απόχρωση που έχουν τα πλακάκια Ένας χώρος που έχει ίδιο χρώμα σε πλακάκια και τοίχο δείχνει πιο ενιαίος και μεγαλύτερος. Γι’αυτό επιλέξτε ανοιχτές αποχρώσεις και συγκεκριμένα όσο πιο κοντινούς (χρωματικά) τόνους.

9 Τρόποι για να Κάνετε το «Βαρετό» σας Μπάνιο να Δείχνει Απίστευτα Στιλάτο! 

Όσο πιο κοντά είναι η απόχρωση στα πλακάκια με την απόχρωση του τοίχου τόσο πιο μεγάλο θα δείχνει το μπάνιο σας.

Αποφύγετε σκούρα χρώματα σε πόρτες και παράθυρα Όπως είπαμε προηγουμένως, οι ανοιχτές αποχρώσεις κάνουν έναν χώρο να δείχνει μεγαλύτερο. Αυτό συμβαίνει γιατί δημιουργούν μια εννιαία ροή στο βλέμμα μας που δεν σταματάει κάπου και ο χώρος αυτόματα «ανοίγει». Μην περιορίσετε λοιπόν αυτή την εννιαία ροή βάζοντας έντονες αποχρώσεις σε πόρτες και παράθυρα. Επιλέξτε καλύτερα ανοιχτές και φωτεινές αποχρώσεις.

Μην επιλέξετε σκούρα χρώματα στο ταβάνι Σε ένα μεγάλο και ψηλό μπάνιο οι σκούρες αποχρώσεις στο ταβάνι δείχνουν υπέροχες και κάνουν τον χώρο να δείχνει πιο σοφιστικές και στιλάτος. Σε ένα μικρό μπάνιο όμως, καλό είναι να μην βάζετε σκουρόχρωμους τόνους γιατί τότε το μπάνιο σας θα δείχνει πιο χαμηλοτάβανο από ότι είναι.

Λευκό Μπάνιο: Πώς να το Κάνετε Απίστευτα Στιλάτο

Η ξύλινη πόρτα σε αυτό το μπάνιο κάνει τον χώρο να δείχνει μικρότερος αλλά επειδή το συγκεκριμένο μπάνιο είναι πάρα πολύ μικρό, και οι πιθανότητες να δείξει μεγάλο είναι ελάχιστες, η ξύλινη πόρτα δεν δημιουργεί πρόβλημα διακοσμητικά και αισθητικά.

Επιλέξτε ταπετσαρία με κατακόρυφες ρίγες Είτε βάλετε ταπετσαρία είτε βάψετε κάνοντας ρίγες στους τοίχους σας, οι ρίγες θα πρέπει να είναι κατακόρυφες για να δείξει ο χώρος σας πιο ψηλός.

Επιλέξτε οριζόντιες ρίγες Αν το μπάνιο σας δεν έχει πρόβλημα ύψους και θέλετε απλά να δείχνει μεγαλύτερο, τότε βάλτε οριζόντιες ρίγες που θα δημιουργήσουν εύκολα αυτή την ψευδαίσθηση.

Μπάνιο: Αυτή Είναι η Νέα Τάση στη Διακόσμησή του

Βάλτε χρώμα στις λεπτομέρειες Στα μικρά μπάνια μπορείτε να επιλέξετε ανοιχτές αποχρώσεις σε όλο τον χώρο αλλά και τη διακόσμηση ή μπορείτε να επιλέξετε ζωηρά χρώματα στις διακοσμητικές λεπτομέρειες αφού πρώτα έχετε φροντίσει όλοι οι τοίχοι, πάτωμα, ταβάνι, πόρτες και παράθυρα να είναι σε ανοιχτούς τόνους.

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για το χρώμα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάθετε Ποιο Είναι το Ιδανικό Χρώμα Για Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού σας

.

Δε μπορείτε να αποφασίσετε ποιο χρώμα να βάλετε στο καθιστικό ή την κουζίνα σας; Σας προτείνουμε τα τρία καλύτερα χρώματα για κάθε δωμάτιο.

7 Τρόποι Nα Οργανώσετε το Σπίτι με τη Βοήθεια των Χρωμάτων

.

Το χρώμα μπορεί να ενισχύσει την προσπάθειά σας για οργάνωση. Πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο; Δείτε παρακάτω τους καλύτερους.

10 Μπανιέρες που θα Μεταμορφώσουν το Μπάνιο σας

.

Αυτές οι χάλκινες μπανιέρες είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που έχουμε δει.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

γκρι
Γκρι: Διακοσμήστε Ολόκληρο το Σπίτι σας με το Δημοφιλέστερο Χρώμα του Pinterest

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

βάψιμο του μπάνιου
Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στο Βάψιμο του Μπάνιου! Δείτε τα αγαπημένα μας