Για να Σωθείτε από τις Κρίσεις Πανικού Κάντε Αυτό!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Για να Σωθείτε από τις Κρίσεις Πανικού Κάντε Αυτό!

Δεν πρόκειται για τη γνώμη κάποιου ειδικού αλλά για την γνώμη ενός ανθρώπου που ζει με αυτό το πρόβλημα από όσο μπορεί να θυμηθεί τον εαυτό του. 

Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία πέρα απο τελειομανής, υποφέρει από πολύ άγχος το οποίο πολλές φορές καταλήγει σε κρίσεις πανικού και επειδή στις μέρες μας πολύς κόσμος υποφέρει από αυτές, εκείνη μας δίνει τη δική της λύση στο πρόβλημα. Εσείς δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω και να μάθετε ποια είναι αυτή. Πού ξέρετε; Μπορεί να βοηθήσει και εσάς. 

7 Τρόποι για να Φτιάξετε την Ψυχολογία σας Κάθε Πρωί (τα Αποτελέσματα θα Είναι Θεαματικά)

«Είναι εξουθενωτικό αλλά για μένα και για πολλούς άλλους ανθρώπους έτσι έχουν τα πράγματα. Έχω δοκιμάσει διάφορες μεθόδους για να αντιμετωπίσω το άγχος μου, έχω δοκιμάσει να γυμναστώ, να κάνω διατροφή, διαλογισμό, φάρμακα, τεχνικές αναπνοής… τα πάντα. Πολλές από αυτές τις μεθόδους είχαν επιτυχία αλλά στο τέλος της μέρας το άγχος δεν έλεγε να φύγει από μέσα μου. Παρατήρησα, λοιπόν, πως μόνο ένα πράγμα μπορεί και με ηρεμεί. Το διάβασμα ηρεμεί το σώμα και το πνεύμα μου και με χαλαρώνει απίστευτα», λέει η ίδια. 

κρίσεις πανικού

Ξεκινήστε το διάβασμα για να σωθείτε.

Η Ψυχολογία πίσω από την Ακαταστασία: Τι Σημαίνει το ότι Είστε Ακατάστατοι;

Πώς, όμως, μπορεί το διάβασμα ενός βιβλίου να λύσει τα προβλήματα άγχους που μπορεί να έχετε; 

Το να καταφέρετε να μπείτε σε έναν άλλο κόσμο διαβάζοντας θα πάρει το μυαλό σας μακριά απο το άγχος 

Όταν αγχώνεστε εκτός από το μυαλό σας αγχώνεται και το σώμα σας. Το διάβασμα κρατάει οποιαδήποτε αρνητική σκέψη μακριά και σας επιτρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε κάτι άλλο. Ένα καλό βιβλίο μπορεί να σας μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο και να σας κάνει να νιώσετε υπέροχα. 

Τα Χρώματα που Φτιάχνουν την Ψυχολογία σας

Τα βιβλία μπορούν να βάλουν σε τάξη το μυαλό σας

Όταν αγχώνεστε αισθάνεστε σαν να μην μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Διαβάζοντας ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας μπορεί να σημαίνει ότι μεταφέρεστε σε έναν άλλο κόσμο που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα αλλά παρόλα αυτά το μυαλό σας μπαίνει σε τάξη. Δεν νιώθετε να απειλήστε από τίποτα, αισθάνεστε μια μοναδική ασφάλεια την οποία χρειάζεστε. 

κρίσεις πανικού

Απορροφηθείτε από ένα καλό βιβλίο.

Το διάβασμα είναι μια μορφή διαλογισμού 

Με το διαλογισμό ηρεμεί το μυαλό και το σώμα. Αν όμως, ο διαλογισμός είναι κάτι που σας δυσκολεύει πολύ - το να συγκεντρωθείτε δηλαδή μόνο στην αναπνοή σας και να μην σκέφτεστε τίποτα- τότε διαβάζοντας ένα βιβλίο μπορείτε να πετύχετε το ίδιο ακριβώς πράγμα. Διαβάζοντας φεύγουν ολες οι σκέψεις και το μόνο που υπάρχει είναι το τώρα και η ευχαρίστηση που αισθάνεστε μπαίνοντας στις ζωές άλλων ανθρώπων. 

Δοκιμάστε το, λοιπόν, και ίσως βρείτε το «γιατρικό» που τόσο καιρό ψάχνετε. 

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Μικρές Αλλαγές στο Σπίτι που θα σας Φτιάξουν τη Διάθεση

.

Κι όμως υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι ευτυχισμένοι άνθρωποι κάνουν –κυριολεκτικά- στο σπίτι τους.

Αν Κάνετε Ένα από Αυτά Τότε Σίγουρα Έχετε Στρες!

.

Αυτές οι 4 νευρικές συνήθειες αποτελούν ένδειξη ότι το στρες όχι μόνο σας έχει χτυπήσει την πόρτα, αλλά έχει ήδη εισβάλλει στη ζωή σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αντικαταθλιπτικά: Πόσο Αποτελεσματικά είναι στη Διαχείριση του Χρόνιου Πόνου;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τι να σκέφτεστε και να Κάνετε Όταν δεν Είστε Καλά & Όλα Πάνε Λάθος