5 Λόγοι για να Προτιμήσετε ΑΥΤΗ τη Συσκευή Αντί για Τηλεόραση

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Λόγοι για να Προτιμήσετε ΑΥΤΗ τη Συσκευή Αντί για Τηλεόραση

Χρόνο με τον χρόνο κυκλοφορούν ολοένα και πιο εξελιγμένες τηλεοράσεις. Αν ήδη έχετε εντοπίσει το επόμενο μοντέλο που θα αγοράσετε σκεφτείτε το λίγο ακόμα. Σας έχουμε μια εναλλακτική λύση που είναι πιο οικονομική και θα σας δώσει μεγαλύτερη απόλαυση κάθε φορά που θέλετε να δείτε μια ταινία.

Επενδύστε σε έναν προτζέκτορα Τα οφέλη του προτζέκτορα είναι πάρα πολλά παρόλο που (για την ώρα) λίγος κόσμος τους εμπιστεύεται. Οι προτζέκτορες που κυκλοφορούν στις μέρες μας είναι πολύ πιο εξελιγμένοι από τους παλιούς και η τοποθέτηση ενός προτζέκτορα στο σπίτι έχει πολλά πλεονεκτήματα που ίσως αγνοείτε.

1. Εξοικονόμηση χρημάτων Οι προτζέκτορες είναι πολύ πιο οικονομικοί από τις καινούριες τηλεοράσεις που κυκλοφορούν. Αντί λοιπόν να δώσετε 1000 ή 2000 ευρώ για να αγοράσετε ό,τι πιο εξελιγμένο κυκλοφορεί, δώστε πολύ λιγότερα για έναν προτζέκτορα που θα σας προσφέρει ακόμα καλύτερη απόλαυση ταινιών με πολύ λιγότερα χρήματα.

Ακόμα και οι πιο εξελιγμένες τηλεοράσεις δεν προσφέρουν την ίδια απόλαυση σε ταινίες, όπως οι προτζέκτορες.

Ακόμα και οι πιο εξελιγμένες τηλεοράσεις δεν προσφέρουν την ίδια απόλαυση σε ταινίες, όπως οι προτζέκτορες.

Όμορφοι Τρόποι για να Κρύψετε την Τηλεόραση

2. Εξοικονόμηση χώρου Οι προτζέκτορες δεν πιάνουν καθόλου χώρο καθώς δεν χρειάζεται να τους έχετε καν στο καθιστικό σας όταν δεν τους χρησιμοποιείτε. Κρατήστε την παλιά σας τηλεόραση για όταν θα θέλετε να δείτε ειδήσεις ή κάποια συγκεκριμένη εκπομπή εκεί (μπορείτε φυσικά πλέον να δείτε ειδήσεις ή ό,τι άλλο θέλετε και online, οπότε ο προτζέκτορας μπορεί να φανεί χρήσιμος και κατά αυτόν τον τρόπο) και δείτε στον προτζέκτορα αγαπημένες σας ταινίες και σειρές.

Δείτε πόσοι μικροί είναι!

Δείτε πόσοι μικροί είναι!

Tip Αν αγοράσετε επιπλέον αναδιπλούμενη οθόνη θα μπορείτε εύκολα να δείτε ό,τι ταινία θέλετε πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια (ακόμα και πάνω στο παράθυρό σας). Αν όμως, δεν θέλετε να δαπανήσετε επιπλέον χρήματα μπορείτε πολύ απλά να χρησιμοποιήσετε έναν λευκό άδειο τοίχο.

Διαβάστε ακόμα:

3. Καλύτερη απόλαυση Φυσικά, δεν συγκρίνεται η παρακολούθησε μιας ταινίας σε μια απλή τηλεόραση (όσο καλή και αν είναι αυτή) με την παρακολούθηση της ταινίας σε προτζέκτορα. Θα νιώθετε σαν να έχετε έναν προσωπικό κινηματογράφο στο σπίτι σας. Ακόμα και αν θεωρείται τη συγκεκριμένη συσκευή λίγο ρετρό, μην ξεχνάτε πως μπορείτε να τη συνδέσετε με την τηλεόρασή σας, με DVD player, με κονσόλα παιχνιδιών και να απολαύσετε ό,τι ακριβώς βλέπατε και πριν αλλά σε πολύ μεγαλύτερη οθόνη.

Φανταστείτε να παρακολουθείτε τους αγαπημένους σας αγώνες σε έναν προτζέκτορα.

Φανταστείτε να παρακολουθείτε τους αγαπημένους σας αγώνες σε έναν προτζέκτορα.

4. Είναι φορητός Άλλο ένα μεγάλο όφελος του προτζέκτορα είναι ότι χωράει σε ένα απλό σακίδιο πλάτης. Δεν έχετε όρεξη να κάτσετε να δείτε ταινία στο σπίτι μόνοι; Πάρτε τον προτζέκτορά σας και «μετακομίστε» στο σπίτι ενός φίλου. Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να οργανώσετε ακόμα και ένα υπαίθριο πάρτι στην αυλή ή στη βεράντα βλέποντας ταινίες παρέα με φίλους.

5. Είναι ιδανικός σε σπίτι με μικρά παιδιά Αν στο σπίτι υπάρχουν μικρά παιδιά τότε καλύτερα να μην αγοράσετε μια πανάκριβη τηλεόραση μέχρι να μεγαλώσουν αρκετά. Προτιμήστε έναν προτζέκτορα που δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ στο οπτικό πεδίο των παιδιών σας (αρκεί να θυμάστε να τον μαζεύετε μετά από κάθε χρήση). Επίσης ο προτζέκτορας θα ενθουσιάσει και τα παιδάκια σας γιατί θα μπορούν να απολαύσουν καλύτερα τα αγαπημένα τους παιδικά προγράμματα σε μεγαλύτερη οθόνη.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά τα 7 Πράγματα Προκαλούν τους Διαρρήκτες Σπίτι σας! Δείτε Ποια Είναι!

.

Να τι κάνετε λάθος στο σπίτι σας και προκαλείτε τους διαρρήκτες!

Αυτά Είναι όλα όσα Πρέπει να Ξέρετε για να Τοποθετήσετε την Τηλεόραση Πάνω από το Τζάκι

.

Μια πρόταση η οποία προσφέρεται για μικρούς αλλά και μεγαλύτερους χώρους, έχει κάποιες δυσκολίες για να είστε ασφαλής αλλά διακοσμητικά κερδίζει τις εντυπώσεις.

Όλα όσα Πρέπει να Έχει μια Κρεβατοκάμαρα Ζευγαριού!

.

Θέλετε να φτιάξετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτά τα 6 πράγματα που κάθε ζευγάρι πρέπει να έχει στην κρεβατοκάμαρά του.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

τροφές
Μπορείτε να Τρώτε Όση Ποσότητα Θέλετε από Αυτές τις 10 Τροφές!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

airbnb
10 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε για να Γίνετε Καλύτερος Οικοδεσπότης στο Airbnb