Κρύψτε Έξυπνα στο Σπίτι Όλα Όσα Δεν Θέλετε να Φαίνονται

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Κρύψτε Έξυπνα στο Σπίτι Όλα Όσα Δεν Θέλετε να Φαίνονται

Όλοι έχουμε στα σπίτια μας αντικείμενα που προτιμάμε να μην είναι σε κοινή θέα. Δείτε έξυπνα tips για να τα κρύψετε και να μην ξανάρθετε ποτέ σε δύσκολη θέση.

Μπορεί η μόδα της διακόσμησης τελευταία να προτάσσει να βάζουμε τα πράγματα μας σε κοινή θέα αλλά συνήθως αυτό αναφέρεται σε πιάτα, ποτήρια, κουβέρτες και πετσέτες και όχι σε οδοντόβουρτσες, σφουγγάρια, χαρτιά υγείας και κάδους απορριμάτων. Όλα αυτά τα αντιαισθητικά αντικείμενα μπορούν να κρυφτούν με μερικούς έξυπνους και ιδιαίτερους τρόπους.

Κάδοι απορριμμάτων και άπλυτων Βάλτε στο μπάνιο σας μια όμορφη συρταριέρα με τρεις σειρές από συρτάρια. Στο πρώτο συρτάρι βάλτε οδοντόβουρτσες, σαπούνια, σφουγγάρια και χαρτιά υγείας, στο δεύτερο τα καλάθια των άπλυτων και στο τρίτο τις πετσέτες σας. Έτσι θα τα έχετε όλα σε τάξη και δεν θα έχετε τον φόβο πως όποιος μπει στο μπάνιο σας θα δει όλα τα άπλυτά σας σε κοινή θέα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα στενό κάθετο ντουλάπι στο οποίο θα βάζετε τον κάδο απορριμάτων. Στην κουζίνα μπορείτε να κάνετε το ίδιο αδειάζοντας ένα ντουλάπι για να βάλετε μέσα τον κάδο των σκουπιδιών.

Αδειάστε τα ντουλάπια σας ή προσθέστε μια συρταριέρα για να βάλετε εκεί τα καλάθια με τα άπλυτα και τους κάδους απορριμάτων.

Αδειάστε τα ντουλάπια σας ή προσθέστε μια συρταριέρα για να βάλετε εκεί τα καλάθια με τα άπλυτα και τους κάδους απορριμάτων.

Ρούτερ και καλώδια Τα πολλά καλώδια και το router σε κοινή θέα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να «ξενερώσει» η διακόσμησή σας. Μπορείτε να τα βάλετε μέσα σε όμορφα κουτιά στα οποία θα ανοίξετε τρύπες για να βγαίνουν τα καλώδια και να πηγαίνουν στις πρίζες. Απλά θα πρέπει να ξέρετε πως αν βάλετε το router μέσα σε κουτί υπάρχει πιθανότητα να ζεσταίνεται λίγο περισσότερο και να μην αποδίδει με την ίδια ταχύτητα όπως πριν.

Πανεύκολο Tip: Μάθετε Πώς να Ξεχωρίζετε Εύκολα τα Καλώδια.

Βάλτε τα καλώδια και το ρούτερ σας μέσα σε όμορφα κουτιά.

Βάλτε τα καλώδια και το ρούτερ σας μέσα σε όμορφα κουτιά.

Μια άλλη καλή λύση για το router, σε περίπτωση που δεν πιάνει καλό σήμα μέσα από τοκουτί, είναι να το βάλετε μέσα στο εξώφυλλο ενός βιβλίου από το οποίο έχετε αφαιρέσει όλες τις σελίδες, όπως στην εικόνα παρακάτω. Βλέπετε την κεραία του;

Αν το ρούτερ σας χάνει σήμα μέσα σε κουτί τότε βάλτε το μέσα στο κάλυμμα ενός βιβλίου.

Αν το ρούτερ σας χάνει σήμα μέσα σε κουτί τότε βάλτε το μέσα στο κάλυμμα ενός βιβλίου.

Για τα καλώδια που αναγκαστικά πρέπει να φαίνονται μπορείτε να βρείτε έξυπνους τρόπους για να τα κάνετε να δείχνουν πιο όμορφα.

Για τα καλώδια που δεν μπορείτε να κρύψετε, βρείτε έξυπνους τρόπους για να τα κάνετε να δείχνουν πιο όμορφα.

Όπως βλέπετε δεν χρειάζεστε πολλά χρήματα για να κάνετε τον χώρο σας όμορφο.

Πλυντήριο και στεγνωτήριο Μπορεί το πλυντήριο να μην είναι εύκολο να κρυφτεί αλλά μπορείτε να το κάνετε πιο ενδιαφέρον οπτικά. Η μια λύση είναι να βάλετε ξύλινες πλάκες γύρω γύρω δημιουργώντας ένα αυτοσχέδιο ντουλάπι. Η άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα με σχέδια για να το κάνετε στιλιστικά πιο όμορφο.

Αν δεν μπορείτε να κρύψετε το πλυντήριό σας, τότε κάντε το πιο ενδιαφέρον κολλώντας πάνω του όμορφες αυτοκόλλητες ταινίες.

Αν δεν μπορείτε να κρύψετε το πλυντήριό σας, τότε κάντε το πιο ενδιαφέρον κολλώντας πάνω του όμορφα αυτοκόλλητα.

Χαρτί υγείας και χαρτί κουζίνας Βάζοντας ένα όμορφο ραφάκι πάνω από το χαρτί κουζίνας ή το χαρτί υγείας, μπορείτε εύκολα να κρύψετε τα ρολά εκεί. Φτιάξτε ένα κλειστό ραφάκι και τοποθετήστε στο εσωτερικό το χαρτί. Μπορείτε να διακοσμήσετε το ραφάκι βάζοντας όμορφα κεράκια ή βαζάκια με λουλούδια.

Βάλτε το χαρτί κουζίνας και το χαρτί υγείας πίσω από μια όμορφη κατασκευή σαν αυτή της φωτογραφίας.

Βάλτε το χαρτί κουζίνας και το χαρτί υγείας πίσω από μια όμορφη κατασκευή σαν αυτή της φωτογραφίας.

Πόρτες Δεν έχετε αλλάξει ακόμη την εξώπορτά σας ή και τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού σας; Υπάρχει λύση και μπορείτε να την υιοθετήσετε πανεύκολα ώστε να τις ανανεώσετε. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μπογιά της επιλογής σας και αυτοκόλλητη ταινία. Με αυτά τα δύο πράγματα μπορείτε να ανανεώσετε την πόρτα σας ολοκληρωτικά.

Δείτε, επίσης, τι μπορείτε να κάνετε με μια παλιά πόρτα!

Ανανεώστε τις πόρτες σας ώστε να μην αποτελούν αντικείμενο ντροπής για εσάς.

Ανανεώστε τις πόρτες σας ώστε να μην τις βαριέται όποιος τις βλέπει.

Πρίζες και διακόπτες Αν δεν σας αρέσει το πώς φαίνονται οι διακόπτες στους τοίχους σας μπορείτε να κλέψετε την προσοχή από αυτούς βάζοντας γύρω γύρω μερικά καδράκια. Δείτε στην παρακάτω εικόνα πόσο έξυπνα έχουν τοποθετηθεί τα κάδρα έτσι ώστε να τραβάνε την προσοχή από τον διακόπτη.

Διακοσμήστε γύρω από διακόπτες έξυπνα.

Διακοσμήστε έξυπνα γύρω από διακόπτες.

Μπολ με τροφές κατοικίδιων Αν δεν σας αρέσει να έχετε στο πάτωμα τα μπολ του σκύλου σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τελευταίο συρτάρι μιας από τις συρταριέρες σας και έτσι να γλιτώσετε από την αντιαισθητικότητα αυτών των μπολ τα οποία συνήθως μπερδεύονται στα πόδια σας. Βάλτε μια συρταριέρα στο χολ ή στο σαλόνι και στο πιο χαμηλό συρτάρι τοποθετήστε ένα μπολ για τροφή και ένα για νερό.

Βάλτε τα μπολ του σκύλου σας μέσα σε ένα χαμηλό συρτάρι για να μην είναι σε κοινή θέα.

Βάλτε τα μπολ του σκύλου σας μέσα σε ένα χαμηλό συρτάρι για να μην είναι σε κοινή θέα.

Πόρτα του γκαράζ Οι περισσότερες πόρτες γκαράζ είναι βαμμένες σε ουδέτερες αποχρώσεις και δείχνουν αρκετά βαρετές. Κάντε τη δική σας να ξεχωρίζει βάφοντάς την με μια πιο γλυκιά και έντονη απόχρωση. Οι παλ αποχρώσεις συνήθως ταιριάζουν πολύ στις γκαραζόπορτες.

Βάψτε την πόρτα του γκαράζ σε μια όμορφη απόχρωση.

Βάψτε την πόρτα του γκαράζ σε μια όμορφη απόχρωση.

Φορτιστές Κρύψτε τους φορτιστές σας μέσα σε ένα συρτάρι φτιάχνοντας μια όμορφη κατασκευή ώστε να φορτίζετε τα κινητά και τα τάμπλετ σας χωρίς αυτά να είναι σε κοινή θέα. Βάλτε το πολύπριζο μέσα στο συρτάρι και βγάλτε το καλώδιο από την πίσω μεριά κάνοντας μια μικρή τρύπα.

Φτιάξτε ένα συρτάρι για τους φορτιστές και τις πρίζες σας και τοποθετήστε μέσα ένα πολύπριζο ώστε να μην υπάρχει κανένα καλώδιο σε κοινή θέα.

Δεν είναι δα και το πιο δύσκολο DIY στον κόσμο!

Όποιο αντικείμενο κι αν υπάρχει στο σπίτι σας μπορείτε να το κρύψετε ή να το καλύψετε χρησιμοποιώντας δημιουργικούς τρόπους που δεν κοστίζουν πολλά. Χρησιμοποιείστε τις ιδέες που σας δώσαμε και εμπλουτίστε τις ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Πολύ Χρήσιμες Συνήθειες των Οργανωτικών Ανθρώπων

.

Έτσι θα οργανώσετε μια για πάντα το σπίτι σας -και τη ζωή σας- με 7 πολύ απλές συνήθειες.

Θέλετε να «Κρύψετε» την Τηλεόραση; Αυτοί Είναι οι πιο Έξυπνοι Τρόποι!

.

Θέλετε να εξαφανίσετε την τηλεόραση; Διαβάστε 5 μαγικά τρικ που θα σας βοηθήσουν να καμουφλάρετε έξυπνα το «μαύρο κουτί».

Δείτε όσα Πρέπει και δεν Πρέπει να Κάνετε στη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

.

Θέλετε το σπίτι σας να είναι φιλόξενο και να χαίρεστε που μένετε σε αυτό. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να πετύχετε τα παραπάνω.

4 Απίστευτα Πανέξυπνα Gadget για το Σπίτι

.

Δείτε ποια είναι τα 4 πιο έξυπνα gadget για το σπίτι αυτή τη στιγμή.

Αυτά Είναι όλα όσα Πρέπει να Ξέρετε για να Τοποθετήσετε την Τηλεόραση Πάνω από το Τζάκι

.

Μια πρόταση η οποία προσφέρεται για μικρούς αλλά και μεγαλύτερους χώρους, έχει κάποιες δυσκολίες για να είστε ασφαλής αλλά διακοσμητικά κερδίζει τις εντυπώσεις.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτή Είναι η Δίαιτα που θα σας Κρατήσει Αδύνατους για Πάντα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

φακές
Η Μοναδική Συνταγή για Φακές που Πρέπει να Γνωρίζετε!