Αυτά τα Ξεχωριστά Εφηβικά Υπνοδωμάτια θα σας Δώσουν Έμπνευση για το Δικό σας

Κατηγορίες: ΠΑΙΔΙ, ΕΦΗΒΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ

Αυτά τα Ξεχωριστά Εφηβικά Υπνοδωμάτια θα σας Δώσουν Έμπνευση για το Δικό σας

Η εφηβεία είναι μια δύσκολη περίοδος για κάθε παιδί. Εσείς από την πλευρά σας κάντε ό,τι μπορείτε για να την κάνετε πιο εύκολη. Δείτε λοιπόν μερικές έξυπνες ιδέες για να δημιουργήσετε το τέλειο εφηβικό δωμάτιο που θα κάνει το παιδί σας να αισθάνεται τέλεια.

Δημιουργήστε όμορφους αποθηκευτικούς χώρους Για να φτιάξετε ένα μοντέρνο εφηβικό δωμάτιο θα πρέπει να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει και να φτιάξετε projects που θα είναι λειτουργικά αλλά και πολύ εμφανίσιμα. Η προσθήκη μιας επιφάνειας με διακεκομμένες σειρές μπορεί να βοηθήσει πολύ στη δημιουργία αποθηκευτικών χώρων. Σε μια τέτοια επιφάνεια μπορείτε να κρεμάσετε όσα ράφια επιθυμείτε αλλά και ποδήλατα, skateboards, rollers και ό,τι άλλο χρησιμοποιεί το παιδί σας καθημερινά και προτιμάτε να το βλέπετε στον τοίχο παρά πεταμένο στο πάτωμα.

Δημιουργήστε έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους

Δημιουργήστε έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους στον τοίχο.

Έργα τέχνης ή αφίσες Οι αφίσες ταιριάζουν πολύ σε εφηβικά υπνοδωμάτια και έχουν το θετικό ότι μπορείτε να τις αντικαταστήσετε εύκολα. Οι έφηβοι συνηθίζουν να αλλάζουν συχνά γνώμη για το τι τους αρέσει και τι όχι καθώς ακολουθούν πιστά τη μόδα και τις αλλαγές της. Έτσι μπορεί αυτόν τον μήνα να είναι φαν ενός συγκροτήματος και σε 2-3 μήνες να ασχολούνται μόνο με την ομάδα τους. Οι αφίσες είναι η καλύτερη επιλογή γιατί αντικαθίστανται εύκολα και στοιχίζουν ελάχιστα.

Οι αφίσες δίνουν χρώμα σε ένα εφηβικό δωμάτιο και προσθέτουν στοιχεία από την προσωπικότητα του παιδιού

Οι αφίσες δίνουν χρώμα σε ένα εφηβικό δωμάτιο και προσθέτουν στοιχεία από την προσωπικότητα του παιδιού.

Η επιλογή του γραφείου Ένα εφηβικό δωμάτιο πρέπει να έχει τον κατάλληλο χώρο για διάβασμα, έτσι ώστε να είναι ελκυστικός για το παιδί. Μια πολύχρωμη καρέκλα, μια όμορφη λάμπα και μπόλικο φως θα κάνουν τον χώρο πολύ πιο ευχάριστο και όμορφο. Το διάβασμα δεν είναι η αγαπημένη απασχόληση των παιδιών και γι' αυτό θα πρέπει να το βοηθάτε να το αγαπήσει όσο γίνεται περισσότερο.

Το γραφείο πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό

Το γραφείο πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό για να μπορεί το παιδί σας να νιώθει όσο το δυνατόν καλύτερα ενώ διαβάζει.

Αποφύγετε τη μίνιμαλ διακόσμηση Τα παιδιά δεν είναι μεγάλοι fans της μίνιμαλ διακόσμησης. Προτιμάνε ό,τι πιο πολύχρωμο, πολυμορφικό και πολύπλοκο για να είναι μονίμως σε εγρήγορση και να μη βαριούνται. Γι’ αυτό επιλέξτε καρέκλες με έντονο χαρακτήρα, διακοσμητικά έπιπλα με σχέδια και logos και γενικότερα διακόσμηση με χρώμα.

Διαβάστε 7 τρόπους για να κάνετε εφηβικό το παιδικό δωμάτιο.

Στα παιδιά αρέσουν οι πολυμορφικοί χώροι

Στα παιδιά αρέσουν οι πολυμορφικοί χώροι.

Μην ακολουθείτε τον εύκολο και απλό δρόμο Σε ένα εφηβικό δωμάτιο πρέπει να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει επιλέγοντας έπιπλα και διακόσμηση που ταιριάζει στην προσωπικότητα του δικού σας παιδιού και όχι στη δική σας. Αν για παράδειγμα το παιδί σας αγαπάει τη φύση μπορείτε να του δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που να θυμίζει φύση. Αν λατρεύει τον αθλητισμό, φτιάξτε του ένα δωμάτιο με στοιχεία από το άθλημα που αγαπάει. Έτσι θα του ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση και θα το ωθήσετε να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο με τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του.

Διακοσμητικές ιδέες για όσους αγαπούν τη μουσική.

Προσθέστε στο δωμάτιο μια σκηνή, μια κούνια, ένα καμβά ζωγραφικής ή οτιδήποτε ταιριάζει στα χόμπι του παιδιού σας

Προσθέστε στο δωμάτιο μια σκηνή, μια αιώρα, έναν καμβά ζωγραφικής ή οτιδήποτε άλλο ταιριάζει στα χόμπι του παιδιού σας.

Δώστε του την ανεξαρτησία που χρειάζεται Οι έφηβοι λατρεύουν την ανεξαρτησία και τους αρέσει να νιώθουν πως μπορούν να καταφέρουν τα πάντα μόνοι τους. Δημιουργήστε, αν είναι εφικτό, διαφορετικούς χώρους στο δωμάτιό του για να νιώθει πως μένει σε ένα μικρό δικό του σπίτι και όχι απλά σ’ ένα υπνοδωμάτιο.

Χωρίστε το υπνοδωμάτιο σε δύο χώρους για να νιώθει το παιδί πως μένει σε ένα αυτόνομο χώρο που μπορεί να αξιοποιήσει όπως θέλει

Χωρίστε το υπνοδωμάτιο σε δύο χώρους για να νιώθει το παιδί πως μένει σε ένα αυτόνομο χώρο που μπορεί να αξιοποιήσει όπως θέλει.

Αφήστε το να δημιουργήσει τα δικά του διακοσμητικά Αν το παιδί σας θέλει να κρεμάσει στον τοίχο φωτογραφίες ή κάποιον πίνακα που έφτιαξε μην το εμποδίσετε. Είναι καλό να αφήνετε τα παιδιά σας να εκφράζονται και να δημιουργούν μόνα τους τα διάφορα στοιχεία του χώρου τους όπως τον θέλουν. Συζητήστε μαζί του, επιλέξτε μαζί τα έπιπλα που θα πλαισιώσουν τον χώρο του και δώστε του τη δυνατότητα να τον διαμορφώσει όπως αυτό θέλει.

Αφήστε το παιδί σας να δημιουργήσει δικά του DIY projects ή να κολλήσει ό,τι θέλει στους τοίχους του δωματίου του

Αφήστε το παιδί σας να δημιουργήσει δικά του DIY projects ή να κολλήσει ό,τι θέλει στους τοίχους του δωματίου του.

Επιλέξτε άνετα κρεβάτια Το κρεβάτι πρέπει να είναι το πιο ακριβό έπιπλο σε ένα εφηβικό δωμάτιο (και μην ξεχνάτε το στρώμα και το μαξιλάρι). Το σώμα σε αυτή την ηλικία αναπτύσσεται και καλό είναι να του προσφέρετε τις καλύτερες προδιαγραφές για να αναπτυχθεί σωστά χωρίς προβλήματα στη μέση, τον αυχένα ή τη σπονδυλική του στήλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιδέες Διακόσμησης για Δωμάτιο που Είναι Συγχρόνως Εφηβικό και Παιδικό

.

Φανταστικές ιδέες διακόσμησης για δωμάτια που είναι παιδικά και εφηβικά ταυτόχρονα.

Εύκολα και Οικονομικά Tips για να Κάνετε το Παιδικό Υπνοδωμάτιο Εφηβικό!

.

Αυτά είναι τα πιο οικονομικά και έξυπνα tips για να μετατρέψετε το παιδικό υπνοδωμάτιο σε εφηβικό.

«Τα παιδιά μου μοιράζονται τον ίδιο χώρο. Πώς μπορώ να διακοσμήσω το εφηβικό τους δωμάτιο;»

.

Μάθετε πώς θα διαμορφώσετε ένα κομψό εφηβικό δωμάτιο που θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και θα ικανοποιήσει τους μόνιμους ενοίκους του!

Εφηβικό υπνοδωμάτιο

.

Η διακόσμηση ενός εφηβικού υπνοδωματίου είναι σίγουρα από τις μεγαλύτερες διακοσμητικές προκλήσεις. Δείτε πως θα συνεργαστείτε σωστά για να δημιουργήσετε έναν εφηβικό «παράδεισο» για το βλαστάρι σας...

Tips για να Κάνετε το Εφηβικό Δωμάτιο...Φθινοπωρινό (VIDEO)

.

Αυτά είναι τα πιο ωραία φθινοπωρινά τιπς για να μεταμορφώσετε το εφηβικό δωμάτιο για τη νέα σεζόν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε 3 Τρόπους για να Διακοσμήσετε το Βρεφικό Δωμάτιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα πιο Κατάλληλα Χρώματα για Βρεφικά Υπνοδωμάτια