Δείτε 3 Τρόπους για να Διακοσμήσετε το Βρεφικό Δωμάτιο

Κατηγορίες: ΠΑΙΔΙ, ΒΡΕΦΙΚΟ

Δείτε 3 Τρόπους για να Διακοσμήσετε το Βρεφικό Δωμάτιο

Δε χρειάζεται να σας πιάνει πανικός και άγχος για να ετοιμάσετε το δωμάτιο του νέου μέλους που όπου να ναι έρχεται.

Αν έχουν τοποθετηθεί τα βασικά στην πορεία μπορείτε να προσθέσετε τις διακοσμητικές σας πινελιές. Εμείς σας παρουσιάζουμε 4 εναλλακτικές θα χαρακτηρίζαμε προτάσεις που θα κάνουν το βρεφικό δωμάτιο να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Ξύλινα παιχνίδια Μη σπαταλάτε ένα σωρό χρήματα για να αγοράσετε παιχνίδια για το αγγελούδι σας, τουλάχιστον ένα και βασικό μπορείτε και μόνοι σας να το φτιάξετε. Αναφερόμαστε σε αυτό που κρεμάμε πάνω από την κούνια για να απασχολούνται όση ώρα είναι ξαπλωμένα. Βρείτε ένα κλαδί στο μήκος και το σχήμα που σας εξυπηρετεί και κρεμάστε επάνω διάφορα αντικείμενα. Κορδέλες σε διάφορα χρώματα και σχέδια, ξύλινα αντικείμενα, εάν θέλετε κάποια κουδουνάκια με διακριτικό ήχο. Επίσης μπορείτε να κρεμάσετε μπαλάκια υφασμάτινα για περισσότερο όγκο.  Στη συνέχεια στηρίξτε με ασφαλή τρόπο το κλαδί είτε από τον τοίχο είτε από την κούνια. Όσο πιο κοντά στο φυσικό περιβάλλον μεγαλώνει το μωρό σας τόσο το καλύτερο!

Με τα ξύλινα στοιχεία το μωράκι σας έρεχεται πιο κοντά στη φύση.

Με τα ξύλινα στοιχεία το μωράκι σας έρεχεται πιο κοντά στη φύση.

Κάδρο με αποτύπωμα. Το πιο ωραίο έργο τέχνης που μπορείτε να κρεμάσετε στον τοίχο του δωματίου, είναι αυτό που θα φτιάξετε μόνοι σας. Η ιδέα είναι για ένα πολύ ωραίο αναμνηστικό καθώς όσο το παιδάκι σας θα μεγαλώνει θα σας υπενθυμίζει πόσο γρήγορα περνά ο καιρός αλλά και πόσο έντονα αναπτύσσετε. Αγοράστε από καταστήματα με είδη χειροτεχνίας χρώμα ειδικό για ενασχόληση των παιδιών. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψει το δέρμα τόσο του παιδιού όσο και το δικό σας. Περάστε ένα ρολό από το χρώμα, στραγγίστε το καλά, και βάψτε το χέρι σας. Ακουμπήστε την παλάμη σας στο χαρτί. Πριν κάνετε την δεύτερη περιμένετε να στεγνώσει. Κάθε αποτύπωμα παλάμης είναι καλό να γίνεται με διαφορετικό χρώμα έτσι ώστε να είναι ευδιάκριτο. Το χαρτί αυτό μπορείτε να το καδράρετε και να βάλετε το κάδρο να κοσμεί το δωμάτιο του παιδιού σας.

Το καδράκι μπορεί να κοσμεί για πολλά χρόνια το δωμάτιο του παιδιοιύ σας ακόμα και όταν ενηλικιωθεί.

Το καδράκι μπορεί να κοσμεί για πολλά χρόνια το δωμάτιο του παιδιοιύ σας ακόμα και όταν ενηλικιωθεί.

Δείτε επίσης:

Τα Χρώματα και Πώς Επιδρούν στο Μωρό Σας

Νέες ιδέες για το βρεφικό δωμάτιο

Βρεφικό δωμάτιο: Sweet dreams, baby!

Αναμνηστικό κάδρο Πρόκειται για το κάδρο εκείνο που θα σας υπενθυμίζει τη μέρα της γέννησης του μωρού σας. Είναι μια συνήθεια που έχει αρχίσει να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Μπορείτε και εσείς να το φτιάξετε με πολύ εύκολο τρόπο. Αρχικά θα πρέπει να συγκεντρώσετε τα πράγματα που θέλετε να βάλετε μέσα. Συνήθως μπαίνει το πρώτο φορμάκι του μωρού σας, τα πρώτα καλτσάκια, το σκουφάκι, η ταυτότητα του μαιευτηρίου και 2-3 φωτογραφίες από τη στιγμή της γέννησης. Όλα αυτά θα τα συμπεριλάβετε σ ένα ειδικά διαμορφωμένο κάδρο-βιτρίνα αρκετά πλατύ με τζάμι έτσι ώστε να τα εκθέσετε με τον καλύτερο τρόπο. Μια πολύ όμορφη και πρωτότυπη κατασκευή αλλά και ένας έξυπνος τρόπος για να διατηρήσετε για πολλά χρόνια τα πρώτα αντικείμενα του μωρού σας.

Αναμνηστική βιτρίνα-κάδρο με τα πρώτα αξεσουάρ του μωρού σας.

Αναμνηστική βιτρίνα-κάδρο με τα πρώτα αξεσουάρ του μωρού σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα πιο Κατάλληλα Χρώματα για Βρεφικά Υπνοδωμάτια

.

Αυτά είναι τα καλύτερα χρώματα για το βρεφικό υπνοδωμάτιο.

Εύκολες και Οικονομικές Ιδέες από τον Σπύρο Σούλη για το Βρεφικό Δωμάτιο (VIDEO)

.

Εκπληκτικές και οικονομικές προτάσεις για να φτιάξετε μόνοι σας το πιο στιλάτο δωμάτιο για το μωρό σας.

5 Βήματα για να Φτιάξετε ένα Ξεχωριστό Βρεφικό Υπνοδωμάτιο!

.

Ο πελαργός θα σας χτυπήσει σύντομα την πόρτα; Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να φτιάξετε ένα βρεφικό υπνοδωμάτιο με προσωπικότητα!

«Τα παιδιά μου μοιράζονται τον ίδιο χώρο. Πώς μπορώ να διακοσμήσω το εφηβικό τους δωμάτιο;»

.

Μάθετε πώς θα διαμορφώσετε ένα κομψό εφηβικό δωμάτιο που θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και θα ικανοποιήσει τους μόνιμους ενοίκους του!

Αυτά τα 7 Πράγματα δεν θα Έπρεπε να τα Έχετε Ποτέ στο Κρεβάτι σας

.

Αυτά είναι τα 7 πράγματα που δεν θα έπρεπε να παίρνετε ποτέ μαζί σας στο κρεβάτι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

12 Tips για Οργανώσετε το Βρεφικό Δωμάτιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έξυπνες Ιδέες για το Καλοριφέρ στο Παιδικό Δωμάτιο