Το Λάθος που Κάνετε και δεν Χάνετε Βάρος Σύμφωνα με τον Personal Trainer των Διασήμων!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Το Λάθος που Κάνετε και δεν Χάνετε Βάρος Σύμφωνα με τον Personal Trainer των Διασήμων!

Σίγουρα πολλοί από εσάς θα έχετε δοκιμάσει κατά καιρούς κάποιες δίαιτες χωρίς όμως να αποτέλεσμα. Ακόμη πιο βέβαιο είναι όμως ότι κάπου κάνετε λάθος. Ο Αμερικανός personal trainer, Gunnar Peterson, έχει καταφέρει να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να χάσουν βάρος ανάμεσα στους οποίους και διάσημους όπως είναι οι αδερφές Kardashian, η Jennifer Lopez, η Sofia Vergara και η Angelina Jolie.

βάρος

Μην περιμένετε να δείτε αποτελέσματα στο δευτερόλεπτο.

Το μεγαλύτερο λάθος, η τεράστια παγίδα στην οποία πέφτετε οι περισσότεροι είναι ότι πιέζετε υπερβολικά πολύ τον εαυτό σας πιστεύοντας ότι έτσι θα καταφέρετε να χάσετε τα κιλά που σας ταλαιπωρούν σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τον personal trainer, το μόνο που καταφέρνετε με αυτόν τον τρόπο είναι να φέρνετε σε σοκ τον οργανισμό σας και να τον μπερδεύετε.

Ο Peterson λέει ότι καμιά αλλαγή με διάρκεια δεν προκύπτει από τη μια μέρα στην άλλη. Η αλλαγή έρχεται σταδιακά και με συχνά γεύματα μέσα στη μέρα. Επίσης μπορείτε να κάνετε και κάποια ατασθαλία πού και πού, για να μην τα παρατήσετε εντελώς. Το μυστικό σε κάθε διατροφή είναι να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας και να μη σας πιάνει ανυπομονησία. Άλλωστε το καλό πράγμα αργεί να γίνει!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να Κάψετε Θερμίδες Χωρίς να Γυμναστείτε

.

Κάψτε πανεύκολα θερμίδες χωρίς να κάνετε τίποτα.

Αυτή Είναι η Ευκολότερη Δίαιτα που Υπάρχει

.

Μια πολύ απλή δίαιτα που δουλεύει αποδεδειγμένα.

Μπορεί να μην το Γνωρίζετε Αλλά Αυτές οι Τροφές Περιέχουν Ζάχαρη

.

Νομίζετε ότι τρώτε υγιεινά; Μάλλον έχει έρθει η ώρα να το ξανασκεφτείτε. Η ζάχαρη κρύβεται ακόμα και στα πιο –φαινομενικά- αθώα τρόφιμα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Χοιρινή Τηγανιά με Ρύζι και Λαχανικά από τον Άκη Πετρετζίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φοκάτσια Με Σχέδια από Λαχανικά από τον Άκη Πετρετζίκη