Αυτή Είναι η Ευκολότερη Δίαιτα που Υπάρχει

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αυτή Είναι η Ευκολότερη Δίαιτα που Υπάρχει

Δίαιτες: όσο λιγότερους κανόνες έχουν τόσο ευκολότερες είναι. Αυτός είναι ο λόγος που η δίαιτα 16: 8, όπου κάνει κανείς νηστεία για 16 ώρες μέσα στη μέρα, έχει τεράστια απήχηση. Αυτός ήταν και ο λόγος που η δίαιτα 5:2, ήταν τόσο δημοφιλής το 2013. Το μόνο που είχε κανείς να κάνει ήταν να καταναλώνει 500 θερμίδες 2 φορές την εβδομάδα και τις υπόλοιπες μέρες να τρώει κανονικά.

Βέβαια, η δίαιτα 16:8 ή αλλιώς η δίαιτα των 8 ωρών θεωρείται ακόμα πιο εύκολη. Έγινε αρκετά γνωστή το 2012, καθώς πούλησε πολλά αντίτυπα, δεν είναι λοιπόν κάτι καινούριο. Αυτό που είναι καινούριο όμως είναι πως μια πρόσφατη έρευνα έδειξε πως βελτιώνει κάποιους δείκτες υγείας, μειώνει το ποσοστό λίπους και αυξάνει τη μυική μάζα αν την ακολουθήσετε για 8 εβδομάδες. Έτσι, λοιπόν, επέστρεψε και πάλι. Ακούγεται ενδιαφέρον; Διαβάστε παρακάτω πως λειτουργεί.

Αυτή Είναι η Καλύτερη Δίαιτα για την Υγεία σας Σύμφωνα με τους Ειδικούς

Πώς λειτουργεί η δίαιτα 16:8 Το όνομά της το πήρε από τις ώρες της ημέρας που είναι 24. Μπορείτε να φάτε τις 8 από αυτές και μένετε νηστικοί τις υπόλοιπες 16. Και να προσαρμόσετε το ωράριο αυτό στο πρόγραμμά σας.  Η ώρες αυτές είναι ουσιαστικά ο μοναδικός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε. Κάποιοι δεν τρώνε πρωινό και τρώνε μεταξύ 1μμ – 9μμ. Αν σας αρέσει το πρωινό, μπορείτε να τρώτε μέχρι τις 5 το απόγευμα. Αυτό σημαίνει πως το επόμενο γεύμα σας θα είναι το επόμενο πρωί.

Δεν χρειάζεται να μετράτε τις θερμίδες σας.

Κατά τη διάρκεια τον 8 ωρών μπορείτε να τρώτε και να πίνετε ό,τι θέλετε. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεσαλώσετε και να φάτε οτιδήποτε ανθυγιεινό υπάρχει, αλλά από την άλλη δεν χρειάζεται και να μετράτε τις θερμίδες σας. Τις υπόλοιπες 16 ώρες μπορείτε να πίνετε σκέτο καφέ, τσάι και νερό. Μόνο.

Η Καλύτερη Δίαιτα για Χάσιμο Βάρους σύμφωνα με Έρευνα του Harvard!

Η επιστήμη Η Δρ Julie Shatzel, γιατρός με έδρα στην Καλιφόρνια, έβαλε τους ασθενείς της να κάνουν την δίαιτα 16:8 και παρατήρησε μερικά καταπληκτικά αποτελέσματα. «Είμαι οπαδός της δίαιτας γιατί ανακαλύψαμε πως οι άνθρωποι γίνεται να χάσουν βάρος με το να τρώνε πάνω-κάτω αυτά που έτρωγαν πριν σε ένα χρονικό πλαίσιο 8 ωρών. Φαίνεται πως βελτιώνεται ο μεταβολισμός. Τα γονίδιά μας είναι προγραμματισμένα να κάνουν κάποια πράγματα πολύ καλά μέσα στη μέρα και το απόγευμα. Με το να μειώνουμε το χρονικό πλαίσιο, αποκαλύπτουμε τον πραγματικό προγραμματισμό των γονιδίων μας».

Τα γονίδιά μας είναι προγραμματισμένα να κάνουν κάποια πράγματα πολύ καλά μέσα στη μέρα και το απόγευμα.

Χρειάζεται να κάνετε τη δίαιτα κάθε μέρα; Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται να γίνεται κάθε μέρα για ένα χρονικό διάστημα 8 εβδομάδων πχ, για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αλλά μπορείτε να ορίσετε μία ή δύο μέρες όπου μπορείτε να φάτε οποιαδήποτε ώρα θέλετε, χωρίς να επηρεαστούν τα αποτελέσματα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έκτακτοι Επισκέπτες στο Σπίτι; - Καθαρίστε το σε 15 Λεπτά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτή η Μοναδική και Δημοφιλής Δίαιτα Έχει τα Καλύτερα Αποτελέσματα!