Οι τροφές που θα σας Βοηθήσουν να Μειώσετε την Όρεξή σας

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Οι τροφές που θα σας Βοηθήσουν να Μειώσετε την Όρεξή σας

Το έχεις πάθει, το έχω πάθει, το έχουμε πάθει: Πεινάμε! Μερικές ημέρες πεινάμε πολύ και άλλες πεινάμε διαρκώς. Το ερώτημα παραμένει: Πώς θα μειώσω την όρεξή μου;

Υπάρχουν μέρες που δεν ξέρεις γιατί πεινάς τόσο πολύ και κυρίως δεν ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις! Μπορεί να φταίνε οι μέρες του κύκλου ή η περίεργη διάθεσή σου. Το σημαντικό είναι να δείξεις την απαραίτητη ψυχραιμία και να φερθείς στρατηγικά. Ιδού πως μπορώ να μειώσω την όρεξή μου.

Η ειδικός Κλειώ Δημητριάδου μας δίνει έξυπνες ιδέες διατροφής για να μειώσουμε την όρεξή μας.

Φυτικές ίνες

Το λέμε και το ξαναλέμε, τα φρούτα και τα λαχανικά θα σε βοηθήσουν να έχεις μια καλύτερη αίσθηση κορεσμού. Το ίδιο ισχύει και για τα δημητριακά, τα οποία θα πρέπει να είναι ολικής άλεσης και για έναν επιπλέον λόγο, για να κρατάνε σταθερό το σάκχαρο ώστε να αποφύγεις τις υπογλυκαιμίες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο shape.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι θα Συμβεί στο Σώμα αν Τρώτε Σοκολάτα Κάθε Μέρα

.

Πολλές μελέτες δείχνουν ότι η κατανάλωση σοκολάτας φαίνεται να έχει αρκετά οφέλη για τον οργανισμό, αρκεί να γίνεται σωστά.

Πράσινο τσάι: Μπορεί η Kατανάλωσή του να Προσμετρηθεί ως Πρόσληψη Νερού;

.

Το νερό αποτελεί ζωτικής σημασίας προσθήκη στην καθημερινή μας διατροφή καθώς ευθύνεται για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού.

4 Σημάδια Ότι Καταναλώνετε Πολύ Αλάτι

.

Το επιτραπέζιο αλάτι, γνωστό και ως χλωριούχο νάτριο, περιέχει περίπου 40% νάτριο, ένα απαραίτητο για τον οργανισμό θρεπτικό συστατικό.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κερκυραϊκό Σοφρίτο Από τον Γιώργο Τσούλη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αξιοποιήστε τους Ανεκμετάλλευτους Χώρους του Σπιτιού με Αυτούς τους Έξυπνους Τρόπους