Αξιοποιήστε τους Ανεκμετάλλευτους Χώρους του Σπιτιού με Αυτούς τους Έξυπνους Τρόπους

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Αξιοποιήστε τους Ανεκμετάλλευτους Χώρους του Σπιτιού με Αυτούς τους Έξυπνους Τρόπους

Κρύβονται μέσα στο σπίτι, σε γωνίες, σε κοιλότητες, σε περιοχές που ποτέ δεν είχατε προσέξει – ο λόγος για τους ανεκμετάλλευτους χώρους του σπιτιού, που αν τους εκμεταλλευτείτε σωστά θα καταφέρετε, όχι μόνο να εντυπωσιάσετε φίλους και γνωστούς, αλλά και να βάλετε τάξη και οργάνωση στην καθημερινότητά σας.

Οι στενοί χώροι, όπως για παράδειγμα ένα μικρό χολ ή ένας διάδρομος μένουν συχνά ανεκμετάλλευτοι και κενοί. Αυτό συνήθως συμβαίνει γιατί φαίνονται αρκετά περιορισμένοι και μικροί για να φιλοξενήσουν οτιδήποτε. Ωστόσο, ένα διακριτικό έπιπλο κατά μήκος τους, όπως για παράδειγμα μια παπουτσοθήκη, μπορεί να φιλοξενήσει τα παπούτσια σας και να τα κρατήσει μακριά από το... πάτωμα.

7 Τρόποι με τους Οποίους το Χρώμα Βοηθάει στην Οργάνωση του Σπιτιού

Μια παπουτσοθήκη, όπου κι αν χωράει, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει.

Απίστευτα Tips για Τέλεια Οργάνωση σε Κάθε Σημείο του Σπιτιού

Εάν σκεφτόσασταν να αποκτήσετε μια βιβλιοθήκη αλλά δεν είχατε χώρο, η περιοχή κάτω από τις σκάλες είναι ιδανική. Ένα απλό σύστημα από κουτιά που να ταιριάζουν με το χρώμα και το υλικό της σκάλας είναι αρκετά για να δημιουργήσουν τον χώρο που θα φιλοξενήσει τα βιβλία σας, εύκολα και οικονομικά. Εναλλακτικά, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χώρο για να φτιάξετε τη δική σας σύνθεση, τοποθετώντας κρεμάστρες για παλτό, δημιουργώντας ράφια και ντουλάπια για αποθηκευτικό χώρο ή οτιδήποτε άλλο εσείς σκεφτείτε και σας εξυπηρετεί.

Αν έχετε σκάλες, ο χώρος κάτω από αυτές μπορεί να γίνει η τέλεια βιβλιοθήκη.

Οργάνωση Κουζίνας: 10 Τρόποι για να Κάνετε τη Ζωή σας πιο Εύκολη

Αν παλεύετε να βρείτε έναν αποθηκευτικό χώρο στο μικρό σας μπάνιο, τότε τα κατάλληλα μικροέπιπλα και βάσεις θα σας δώσουν τη λύση. Ο χώρος κάτω από τον νιπτήρα συχνά ενδείκνυται για να αποθηκεύσετε χρηστικά αντικείμενα της καθημερινότητάς σας και να κρατήσετε το μπάνιο σας καθαρό και τακτοποιημένο.

Ο χώρος κάτω από τον νιπτήρα είναι ιδανικός για την αποθήκευση πολλών αντικειμένων του μπάνιου.

Οργάνωση Σπιτιού: Δείτε τα Tips Αποθήκευσης που Βλάπτουν Σοβαρά τη Διακόσμηση

Οι ανεκμετάλλευτοι χώροι της κουζίνας συχνά οδηγούν σε περιττό κόπο και χρόνο καθημερινά. Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τη λειτουργικότητά της είναι να εντοπίσετε αυτούς τους χώρους και να τους οργανώσετε. Μια μεταλλική ράβδος με γάντζους είναι αρκετή για να κρεμάσετε τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Είναι ιδανική για σκεύη ή ακόμα και για φυτά.

Ο χώρος κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση σκευών και εργαλείων της κουζίνας.

Οι πόρτες υπάρχουν σχεδόν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Υπάρχει λοιπόν και αρκετός ανεκμετάλλευτος χώρος που μπορείτε να τον οργανώσετε ώστε να αποθηκεύσετε αντικείμενα που θέλετε να μην φαίνονται με την πρώτη ματιά. Εκμεταλλευτείτε τις, κερδίζοντας έτσι αρκετούς επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους!

7 Συμβουλές για την Απόλυτη Οργάνωση στο Υπνοδωμάτιο

Όλες ή οι περισσότερες από τις πόρτες μπορούν να γίνουν η βάση για την αποθήκευση πολλών αντικειμένων του σπιτιού.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Σημεία Αποθήκευσης που δεν Χρησιμοποιείτε ενώ θα Έπρεπε

.

Μάθετε πώς να βάλετε σε τάξη όλο το σπίτι με έξτρα χώρους αποθήκευσης.

7 Πράγματα που θα Πέταγε ένας Διακοσμητής από το Σπίτι σας Τώρα! 

.

Να τι θα σας πρότεινε κάθε διακοσμητής να κάνετε στο σπίτι σας.

Έξυπνες Ιδέες για να Δημιουργήσετε Είσοδο στο Μικρό σας Διαμέρισμα!

.

Αν έχετε μικρή είσοδο, τότε είναι σίγουρο ότι αυτές οι ιδέες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οι τροφές που θα σας Βοηθήσουν να Μειώσετε την Όρεξή σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Θεϊκή Ντοματόσουπα με Φέτα! Το Απόλυτο Comfort Food