5 Μύθοι Καθαρισμού που τους Πιστεύει και η Μαμά σας (και Γιατί Είναι Λάθος)

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Μύθοι Καθαρισμού που τους Πιστεύει και η Μαμά σας (και Γιατί Είναι Λάθος)

Yπάρχουν μερικοί μύθοι καθαρισμού που τους πιστεύουν οι περισσότεροι - ακόμα και η μαμά (σημαντικό: τα παρακάτω δεν ισχύουν για όλες τις μαμάδες)! Δείτε ποιοι είναι αυτοί και πώς θα έπρεπε να τους αντιμετωπίζετε.

«Αλλάζουμε τα σεντόνια κάθε 15 μέρες» Δυστυχώς στον ύπνο μας ιδρώνουμε πολύ ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουμε, ανεξαρτήτως εποχής. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο ιδρώτας να πηγαίνει στα σεντόνια μας και να δημιουργούνται αλλεργικά προβλήματα. Προσπαθήστε να αλλάζετε τα σεντόνια σας μια φορά την εβδομάδα.

Διαβάστε, επίσης, 5 βήματα για να διατηρήσετε καθαρό το στρώμα σας.

Φροντίστε να αλλάζετε τα σεντόνια σας κάθε βδομάδα.

Φροντίστε να αλλάζετε τα σεντόνια σας κάθε βδομάδα.

«Ο νεροχύτης της κουζίνας πλένεται εφόσον πλένουμε τα χέρια μας συνεχώς εκεί» Το ότι πλένετε τα χέρια σας ή τα ποτήρια στο νεροχύτη δε σημαίνει πως αυτόματα καθαρίζεται. Στον νεροχύτη πλένονται επίσης τα ωμά κρέατα που είναι γεμάτα μικρόβια. Γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να τον καθαρίζετε και να τον απολυμαίνετε κάθε φορά που πλένετε ωμά κρέατα.

«Αφήνουμε το σφουγγάρι να στεγνώσει στο μπάνιο» Τα υγρά σφουγγάρια είναι το τέλειο περιβάλλον για την ανάπτυξη βακτηρίων. Καλό είναι να τα απλώνετε στο μπαλκόνι να στεγνώσουν και να τα αλλάζετε μία φορά τον μήνα.

Κάντε Απολύμανση στο Σφουγγάρι για τα Πιάτα σε Λιγότερα από 5 Λεπτά!

Μην αφήνετε το σφουγγάρι να στεγνώνει στο μπάνιο!

Μην αφήνετε το σφουγγάρι να στεγνώνει στο μπάνιο!

«Το ξίδι καθαρίζει τα πάντα» Και όμως το ξίδι δεν είναι κατάλληλο για κάθε επιφάνεια. Για παράδειγμα αποφύγετε να βάλετε ξίδι σε ξύλινες επιφάνειες ή σε φυσική πέτρα γιατί θα τα αλλοιώσετε.

Δείτε τα Σούπερ Δυνατά και Φυσικά Καθαριστικά που Έχετε ήδη Σπίτι σας.

Το ξύδι απολυμαίνει πολλές επιφάνειες αλλά δεν κάνει για παντού.

Το ξύδι απολυμαίνει πολλές επιφάνειες αλλά δεν κάνει για παντού.

«Ρίχνουμε το απορρυπαντικό πιάτων στο πλυντήριο» Υπάρχουν κάποια υφάσματα όπως το μαλλί ή το μετάξι που θέλουν ειδική περιποίηση στο πλύσιμο. Γι' αυτό, αν μαζί πλένετε και κάποιο ρούχο με λιπαρό λεκέ στο οποίο έχετε βάλει απορρυπαντικό πιάτων, μην ρισκάρετε να το βάλετε μαζί με τα ευαίσθητα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα πιο Σοβαρά Λάθη που Kάνετε στο Καθάρισμα του Σπιτιού σας

.

Ακόμα και οι καλύτερες νοικοκυρές κάνουν αυτά τα συχνά λάθη κάθε μέρα στο καθάρισμα. Μάθετε ποια είναι και γλιτώστε κόπο και χρήματα!

Ξένοιαστη Απόδραση: Καθαρίστε το Εξοχικό σε Μόλις 90 λεπτά!

.

Ακολουθήσετε τις συμβουλές μας και κάντε το σπίτι στο χωριό ή το εξοχικό σας να λάμψει στο άψε-σβήσε!

Κρύψτε Έξυπνα στο Σπίτι Όλα Όσα Δεν Θέλετε να Φαίνονται

.

Κάθε σπίτι έχει αντικείμενα που καλό θα ήταν να μην βρίσκονται σε κοινή θέα. Δείτε ποια είναι αυτά και πώς να τα κρύψετε.

Πανεύκολοι Τρόποι για να Καθαρίσετε Γρήγορα το Σπίτι

.

Με τη σωστή οργάνωση οι δουλειές του σπιτιού γίνονται πιο εύκολες. Μάθετε πώς να γλιτώσετε χρόνο και κόπο ακολουθώντας ανώδυνους τρόπους για το καθάρισμα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά Είναι τα Δημοφιλέστερα Κοκτέιλ ανά Δεκαετία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

δωμάτιο
38 Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε Τώρα από Κάθε Δωμάτιο!