Μικρό Υπνοδωμάτιο: Αυτές Είναι οι Ιδανικές Αποχρώσεις για να το Διακοσμήσετε

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

Μικρό Υπνοδωμάτιο: Αυτές Είναι οι Ιδανικές Αποχρώσεις για να το Διακοσμήσετε

Το χρώμα σε ένα υπνοδωμάτιο προβληματίζει πολύ κόσμο. Ειδικά αν ο χώρος σας είναι αρκετά μικρός και θέλετε να του δώσετε ύψος και βάθος, επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση μπορείτε να κάνετε θαύματα.

Ποια χρώματα είναι κατάλληλα για τους τοίχους του δωματίου σας; Ποια θα μεγαλώσουν το χώρο σας και θα σας βοηθήσουν να τον διακοσμήσετε πιο εύκολα;

Λευκό Όταν μιλάμε για μικρούς χώρους το πρώτο χρώμα που σκεφτόμαστε είναι το λευκό. Αυτή η φυσική απόχρωση αντανακλά το φως σε όλο το χώρο και δημιουργεί τον τέλειο λευκό καμβά για να διακοσμήσετε στη συνέχεια όπως επιθυμείτε. Αν είστε fan των πιο δυνατών αποχρώσεων μπορείτε να βάψετε λευκούς τους τοίχους και να διακοσμήσετε με έπιπλα, διακοσμητικά και λουλούδια σε πιο δυναμικές αποχρώσεις.

Η Απόχρωση που θα Κυριαρχήσει στο Σπίτι μας Αυτή τη Σεζόν

Το λευκό χρώμα στους τοίχους είναι ιδανική επιλογή για μικρά δωμάτια.

Το λευκό χρώμα στους τοίχους είναι ιδανική επιλογή για μικρά δωμάτια.

Πράσινο Σε ένα μικρό δωμάτιο δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο απαλές αποχρώσεις. Επιλέξτε ένα ωραίο, γλυκό πράσινο και συνδυάστε το με λευκά πατώματα και έπιπλα σε λευκό και πράσινο. Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, το πράσινο κομοδίνο δείχνει σαν να είναι ένα με τον τοίχο δίνοντας την ψευδαίσθηση του βάθους στο χώρο.

Το πρασινο και το μπλε είναι δύο χρώματα που δίνουν βάθος σε ένα υπνοδωμάτιο.

Το πρασινο και το μπλε είναι δύο χρώματα που δίνουν βάθος σε ένα υπνοδωμάτιο.

Σκούρο λευκό Άλλη μια υπέροχη απόχρωση για υπνοδωμάτιο είναι το πολύ σκούρο λευκό (που γκριζίζει ελαφρώς). Πρόκειται για ένα χρώμα που είναι επίσης πολύ φωτεινό και βοηθάει στο να διακοσμήσετε το χώρο σας σε ό,τι αποχρώσεις θέλετε. Συνδυάστε το με διάφορες αποχρώσεις του γκρι, του λευκού και του μαύρου για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το πιο Απλό και Όμορφο Χρώμα στο Υπνοδωμάτιό σας!

Το λευκό διαθέτει αμέτρητες αποχρώσεις ανάλογα με τα χρώματα που ανακατεύεται. Μια ελαφρώς πιο σκούρα version του είναι επίσης μια καλή πρόταση για τους τοίχους μικρών δωματίων.

Μια ελαφρώς πιο σκούρα version του λευκού είναι επίσης μια καλή πρόταση για τους τοίχους μικρών δωματίων.

Παλ γκρι Αν το δωμάτιό σας έχει έλλειψη τετραγωνικών μέτρων, τότε αυτή η απόχρωση είναι πολύ καλή επιλογή για να προσθέσετε ύψος και βάθος στο χώρο σας. Ενισχύστε τη διακόσμηση του δωματίου με ωραία υφάσματα στα σεντόνια του κρεβατιού σας και παλ αποχρώσεις στην υπόλοιπη διακόσμηση.

Tip Αποφύγετε τις σκούρες γκρι αποχρώσεις για τους τοίχους σας καθώς σύμφωνα με έρευνες δεν σας βοηθούν στον ύπνο.

Το απαλό γκρι ταιριάζει πολύ σε υπνοδωμάτια σε αντίθεση με το σκούρο γκρι που δεν αποτελεί καλή επιλογή για τοίχους δωματίου.

Το απαλό γκρι ταιριάζει πολύ σε υπνοδωμάτια σε αντίθεση με το σκούρο γκρι που δεν αποτελεί καλή επιλογή για τοίχους δωματίου.

Γκρι-μπλε Οι τοίχοι στο δωμάτιο της παρακάτω φωτογραφίας είναι βαμμένοι σε ένα πολύ ωραίο γκρι μέσα στο οποίο υπάρχουν κρυμμένοι τόνοι του μπλε και του λιλά. Το χρώμα αυτό χαρίζει μια πολύ γλυκιά ατμόσφαιρα στο χώρο. Διακοσμήστε με παρόμοιες παλ αποχρώσεις του γκρι, του καφέ, του λευκού και του μπορντό.

13 Μοντέρνοι Τρόποι να Βάλετε το πιο Χαρούμενο Χρώμα στο Χώρο σας!

Αυτή η απόχρωση συνεχίζει να είναι κοντά στο λευκό που προσθέτει φωτεινότητα στον χώρο αλλά έχει επίσης μέσα αρκετό γκρι και λίγο μπλε.

Αυτή η απόχρωση συνεχίζει να είναι κοντά στο λευκό που προσθέτει φωτεινότητα στο χώρο αλλά έχει επίσης μέσα αρκετό γκρι και λίγο μπλε.

Λευκό-ροζ Άλλη μια απόχρωση που αγαπάμε πολύ και προτείνουμε σε δωμάτια με λίγα τετραγωνικά μέτρα είναι το λευκό που ελαφρώς ροζίζει. Αυτή η απόχρωση συνδυάζεται υπέροχα με ανοιχτόχρωμο ξύλο και καθαρό λευκό.

Αν το ροζ είναι η αγαπημένη σας απόχρωση τότε μπορείτε να το βάλετε στους τοίχους του δωματίου σας σε αυτή την παλ εκδοχή του.

Αν το ροζ είναι η αγαπημένη σας απόχρωση τότε μπορείτε να το βάλετε στους τοίχους του δωματίου σας σε αυτή την παλ εκδοχή του.

Μπλε Ένα απαλό μπλε είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για υπνοδωμάτιο. Εκτός του ότι μεγαλώνει το δωμάτιο, σύμφωνα με έρευνα αποτελεί την καλύτερη επιλογή χρώματος για όσους ανθρώπους έχουν προβλήματα αϋπνίας. Διακοσμήστε με λευκά έπιπλα και διακοσμητικά για να δείξει ο χώρος ακόμα πιο φωτεινός και μεγάλος.

Χρώμα στο Ταβάνι: Η Νέα Τάση που Ήρθε για να Μείνει!

Ιδανική απόχρωση για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα αϋπνίας.

Ιδανική απόχρωση για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα αϋπνίας.

Tip Όπως είπαμε και προηγουμένως τα ταβάνια είναι καλό να βάφονται λευκά για να προστίθεται ύψος στο χώρο. Τι είδους λευκό, όμως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε; Εδώ οι απόψεις διίστανται. Το λαμπερό-αστραφτερό λευκό αντανακλά το φως φωτίζοντας το χώρο και κάνοντάς τον να δείχνει μεγαλύτερος, ενώ το ματ λευκό «εξαφανίζει» το ταβάνι προσθέτοντας εκτός των άλλων και ύψος στο χώρο. Η επιλογή, λοιπόν, είναι δική σας.

Λιλά Το έντονο λιλά δεν αποτελεί καλή επιλογή για υπνοδωμάτιο, αλλά ένα απαλό, «σκονισμένο» λιλά δίνει μια ωραία ατμόσφαιρα στο χώρο και του προσθέτει δυναμισμό. Το συγκεκριμένο χρώμα συνδυάζεται ιδανικά με λευκό και γκρι, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη αντίθεση στο μάτι.

Δύο Χρώματα στον Τοίχο: Μια Νέα Μόδα και Πώς να την Υιοθετήσετε

Τα έντονα μοβ και λιλά δεν αποτελούν την καλύτερη επιλογή για υπνοδωμάτιο, αλλά μια πιο light εκδοχή τους θα μεγαλώσει τον χώρο σας δίνοντάς του μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Τα έντονα μοβ και λιλά δεν αποτελούν την καλύτερη επιλογή για υπνοδωμάτιο.

Μπλε-πετρόλ Αν δεν θέλετε να βάψετε όλο το υπνοδωμάτιο με μια έντονη απόχρωση μπορείτε να επιλέξετε να βάψετε μόνο τον έναν τοίχο σε ένα βαθύ μπλε-πετρόλ. Προτιμήστε τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι για ακόμα πιο ωραίο αποτέλεσμα και βάψτε τους υπόλοιπους τοίχους λευκούς. Ο χώρος θα μεγαλώσει και ταυτόχρονα θα αποκτήσει χρώμα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάτι άλλο. Επιλέξτε μίνιμαλ διακόσμηση χωρίς υπερβολές.

Ένας Ιδιαίτερος Συνδυασμός Χρωμάτων που θα σας Ξετρελάνει!

Βάψτε τον έναν τοίχο σε έντονο μπλε ή πετρόλ και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Βάψτε μόνο έναν τοίχο σε έντονο μπλε ή πετρόλ και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για το χρώμα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Έξυπνοι Τρόποι για να Κάνετε το Μπάνιο σας Ομορφότερο

.

Αυτά είναι τα trends που θα κυριαρχήσουν στο μπάνιο σας αυτή τη σεζόν!

10 Πράγματα που Χρειάζεται το Υπνοδωμάτιό σας και δεν το Ξέρετε

.

Με αυτά τα 10 πράγματα η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο όμορφη

Αυτή η Αλλαγή θα Φέρει τα Πάνω Κάτω στο Σπίτι σας και θα σας Κοστίσει Μόνο 15 Ευρώ

.

Πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε εύκολα το χώρο σας; Με μπογιά μαυροπίνακα φυσικά!

Έτσι θα Κάνετε τη Βεράντα σας να Μοιάζει με Παράδεισο

.

Δείτε πώς να κάνετε τη βεράντα σας να δείχνει πανέμορφη.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε Ποια Είναι τα 10 Χρώματα που Πάντα Χρησιμοποιούν οι Διακοσμητές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Πράγματα που Πρέπει να Ξέρετε πριν Βάλετε Μαυροπίνακα στο Σπίτι σας