Το Greek Blue Είναι το Χρώμα που έχει Γίνει Ανάρπαστο σε όλο τον Κόσμο!

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

Το Greek Blue Είναι το Χρώμα που έχει Γίνει Ανάρπαστο σε όλο τον Κόσμο!

Το Greek Blue είναι ένα χρώμα που έχει γίνει τεράστια μόδα σε όλο τον κόσμο και συνεχώς εξαπλώνεται. Πρόκειται για ένα πακέτο αποχρώσεων με πιο δημοφιλείς τους πιο έντονους μπλε και σκουρόχρωμους τόνους.

Σε πολλά σπίτια στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα συνδυάζεται το μπλε χρώμα με γεωμετρικά σχέδια ώστε να είναι πιο σαφής η αναφορά στο ελληνικό στοιχείο. Το σύμβολο του μαιάνδρου είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν.

Επιλέξαμε διάφορα σημεία του σπιτιού για να σας δώσουμε ιδέες σχετικά με το πού και πώς να διακοσμήσετε με το Greek Blue χρώμα αλλά και τα γεωμετρικά σχέδια που τόσο είναι της μόδας φέτος.

Χρώμα στο δωμάτιο Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Greek Blue με πολλούς τρόπους μέσα στο υπνοδωμάτιο. Μια επιλογή είναι να βάψετε τους τοίχους σε μια όμορφη έντονη μπλε απόχρωση που παραπέμπει σε Ελλάδα. Κρατήστε το δωμάτιο σε απλές διακοσμητικές γραμμές. Τα μεταλλικά έπιπλα και αντικείμενα θα ταιριάξουν πολύ με το έντονο χρώμα στους τοίχους.

Το μπλε γενικά είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε υπνοδωμάτια.

Το μπλε είναι πάντα μια καλή επιλογή για το υπνοδωμάτιο (Κωδικός χρώματος: KR1675 Secret Oyster).

Φυσικά μπορείτε να βάλετε το greek blue και σε όποιο άλλο χώρο του σπιτιού θέλετε.

Βάψτε την κουζίνα σας από τη μέση και πάνω... μπλε (Κωδικός χρώματος: KR1690 F Santorini Rich)!

Βάλτε το σε έναν τοίχο στο σαλόνι σας (Κωδικός χρώματος: KR1712 Greek Islan).

Προτιμήστε μια πιο σκούρα απόχρωσή του στο μπάνιο σας (Κωδικός χρώματος: KR1663 Antlantic Beach).

Μια άλλη λύση είναι να επιλέξετε ένα πολύ απαλό χρώμα για τους τοίχους και να ενισχύσετε τη διακόσμηση με έντονα μπλε διακοσμητικά που θα δώσουν ζωντάνια στον χώρο σας.

Το παλ μπλε είναι η καλύτερη επιλογή για τους τοίχους του δωματίου σας. Ενισχύστε με πιο έντονα μπλε διακοσμητικά.

Το παλ μπλε -για τους τοίχους του δωματίου σας- είναι μια διαχρονική επιλογή. Ενισχύστε με μπλε διακοσμητικά (Κωδικός χρώματος: KR1679 F Athena's Dream).

Αν σκέφτεστε ότι θα βαρεθείτε γρήγορα το μπλε χρώμα στους τοίχους (κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί εύκολα), επιλέξτε το μπλε για τα σκεπάσματα στο κρεβάτι σας που μπορείτε να τα αλλάζετε όποτε θέλετε.

Greek Blue και στα σκεπάσματα του κρεβατιού.

Ένα λευκό υπνοδωμάτιο χρειάζεται όμορφα και έντονα χρώματα στα υφάσματα.

Το σκούρο μπλε σε συνδυασμό με υφάσματα με γεωμετρικά σχέδια είναι μια υπέροχη επιλογή - κυρίως αν τα επιπλά σας είναι λευκά.

Τα σχέδια του μαιάνδρου είναι must και ταιριάζουν πολύ με σκούρες Greek Blue αποχρώσεις.

Τα σχέδια του μαιάνδρου είναι must και ταιριάζουν πολύ με σκούρες Greek Blue αποχρώσεις.

Πίνακες Οι πίνακες πάντα κάνουν τη διαφορά σε έναν χώρο και δίνουν απίστευτο στιλ ακόμα και στα πιο άδεια δωμάτια. Επιλέξτε έναν πίνακα με αποχρώσεις του Greek Blue και συνδυάστε τα χρώματα του πίνακα στη διακόσμησή σας. Διαλέξτε μία απαλή απόχρωση για τον τοίχο και κρατήστε τα έντονα μπλε για τα διακοσμητικά αντικείμενα του χώρου.

Τι πιο ωραίο για διακόσμηση από έναν πίνακα με όλες τις αποχρώσεις του Greek Blue.

Τι πιο ωραίο για διακόσμηση από έναν πίνακα με όλες τις αποχρώσεις του Greek Blue.

Χρώμα στο σαλόνι Μια άλλη ιδέα που μας αρέσει πολύ και είναι πάρα πολύ της μόδας στο εξωτερικό είναι οι Greek Blue καναπέδες που κάνουν τον χώρο σας να δείχνει πολύ μοντέρνος και ζωντανός. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω, το μπλε του καναπέ δεν περιορίζει καθόλου τις χρωματικές επιλογές για το υπόλοιπο δωμάτιο.

Αυτή η απόχρωση του καναπέ είναι εκείνη που συνήθως στο εξωτερικό αποκαλούν ως Greek Blue.

Αυτή η απόχρωση του καναπέ είναι εκείνη που συνήθως στο εξωτερικό αποκαλούν ως Greek Blue.

Συνδυάστε το μπλε του καναπέ με την πόρτα σας βάφοντάς την επίσης σε μια σκούρα μπλε απόχρωση.

Το μπλε του καναπέ συνδυάζεται με το μπλε της πόρτας,

Δώστε ζωντάνια στον χώρο σας δημιουργώντας αντιθέσεις χρωμάτων.

Κουρτίνες Στο σαλόνι της παρακάτω φωτογραφίας έχουν επιλεγεί πολυθρόνα και μαξιλάρια σε μπλε αποχρώσεις και κουρτίνες με το σύμβολο του μαιάνδρου. Το αποτέλεσμα είναι πολύ σικ και όμορφο.

Οι κουρτίνες σε αυτό το σαλόνι είναι λευκές και στις άκρες έχουν σχέδια μαιάνδρου.

Οι κουρτίνες σε αυτό το σαλόνι είναι λευκές και στις άκρες έχουν σχέδια μαιάνδρου.

Μπλε διακοσμητικά Οι κανάτες σε μπλε χρώμα που έχουν το σχήμα αρχαίων σκευών ή αγγείων σε συνδυασμό με μπλε τοίχους ή έπιπλα θα κάνουν τον χώρο σας να δείχνει πιο ελληνικός και σικ ταυτόχρονα.

Greek Blue και στις διακοσμητικές κανάτες.

Μπλε και στα διακοσμητικά αντικείμενα.

Χρώμα στην κουζίνα Στην κουζίνα έχετε επίσης πολλές επιλογές για να διακοσμήσετε με το Greek Blue. Μπορείτε να επιλέξετε μια από τις μπλε αποχρώσεις για τα ντουλάπια σας και να τα συνδυάσετε με κάποιο άλλο μπλε στοιχείο μέσα στον χώρο.

Τα μπλε ντουλάπια σε αυτήν την κουζίνα συνδυάζονται φανταστικά εμ τις μπλε καρέκλες. Ο λευκός πάγκος σπάει λίγο τη μονοτονία.

Τα μπλε ντουλάπια σε αυτήν την κουζίνα συνδυάζονται με τις μπλε καρέκλες. Το λευκό χρώμα κάνει αντίθεση με το μπλε και "δένει" με τις inox και γκρι επιφάνειες (Κωδικός χρώματος: KR1675 Secret Oyster).

Αν θέλετε κάτι πιο μοντέρνο επιλέξτε ανοιχτά ντουλάπια και βάψτε το εσωτερικό τους σε μπλε απόχρωση. Το μπλε ταιριάζει πολύ με το κίτρινο, όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα.

Μια εναλλακτική ιδέα για την κουζίνα σας.

Μια εναλλακτική ιδέα για την κουζίνα σας (Κωδικός χρώματος: KR1694 F Feather Weight).

Χρώμα στο μπάνιο Κάντε το μπάνιο σας να ξεχωρίζει φάβοντάς το σε μια έντονη μπλε απόχρωση. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και δώστε στο μπάνιο τη διακοσμητική προσοχή που στερείται αυτός ο χώρος του σπιτιού!

Το σκούρο μπλε ταιριάζει πολύ και στο μπάνιο.

Το σκούρο μπλε ταιριάζει πολύ και στο μπάνιο.

Χρώμα στη βεράντα Το Greek Blue ταιριάζει φανταστικά και στη διακόσμηση της βεράντας. Επιλέξτε έπιπλα με μπλε μαξιλάρια και διακοσμήστε με φούξια και κίτρινες πινελιές που θα δώσουν ζωντάνια και χαρακτήρα στον χώρο σας.

Χρησιμοποιήστε το Greek Blue και στη βεράντα σας. Αυτό το χρώμα δείχνει τέλεια χειμώνα καλοκαίρι.

Χρησιμοποιήστε το Greek Blue και στη βεράντα σας. Αυτό το χρώμα δείχνει τέλεια χειμώνα ή καλοκαίρι.

Όπως είδατε το Greek Blue είναι ένα χρώμα που θα δούμε πάρα πολύ στη διακόσμηση αυτή τη χρονιά. Να θυμάστε να το συνδυάζετε και με άλλες έντονες αποχρώσεις για πιο μοντέρνο αποτέλεσμα ή με απαλά χρώματα για πιο μίνιμαλ διακόσμηση.

Αναζητήστε την απόχρωση που επιλέξατε και ζητήστε να δείτε τη βεντάλια KRAFT Inspired Collection στο κοντινότερο χρωματοπωλείο. Εάν έχετε απόκλιση στην απόδοση της απόχρωσης που επιλέξατε, αυτό οφείλεται στην οθόνη της συσκευής σας ( υπολογιστής, tablets, κινητές συσκευές) αλλά και στις τεχνικές εκτύπωσης, τη γυαλάδα του χρώματος, το φωτισμό ή τη φύση της βαφόμενης επιφάνειας. Συνιστούμε δειγματισμό της επιθυμητής απόχρωσης επί της βαφόμενης επιφάνειας μιας και έτσι θα έχετε την ακριβή πιστότητα της απόχρωσης στον αγαπημένο σας χώρο. 

Οι αποχρώσεις που έχουν το σύμβολο F είναι ειδικά επιλεγμένες για εξωτερικές επιφάνειες με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στην ηλιακή ακτινοβολία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Μεγάλα Μυστικά των Interior Designers στη Διακόσμηση

.

Μάθετε τα μυστικά των διακοσμητών: δείτε πώς θα κάνετε το χώρο σας να δείχνει σαν να έχει φτιαχτεί από χέρι ειδικού, προσέχοντας ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες.

7 Τρόποι για να Κάνετε Ανανέωση στον Χώρο σας Χρησιμοποιώντας Πράγματα που Ήδη Έχετε

.

Χρησιμοποιήστε ό,τι έχετε ήδη για να κάνετε ανανέωση στο σπίτι σας σήμερα κιόλας!

Πώς να Διαλέξετε τη Σωστή Απόχρωση Λευκού για το Σπίτι σας

.

Αυτές είναι οι off white αποχρώσεις που φέτος είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς για τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

To Πράσινο της Ελιάς είναι Ένα Ιδανικό Χρώμα για το Σπίτι

.

Αυτό το χρώμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν για τη διακόσμηση του σπιτιού μας.

7 Τρόποι για να Γίνει ο Καναπές σας το Κέντρο της Διακόσμησης

.

Έχετε διάθεση για ανανέωση; Ο καναπές θα σας βοηθήσει να αλλάξετε το καθιστικό πειράζοντας μόνο το χρώμα και τα μαξιλάρια του.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χρώμα
Αυτό Είναι το Χρώμα που θα Δείτε στους Τοίχους Φέτος!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

αποχρώσεις
Χημικά Τέλος! Οι πιο Ωραίες και Οικολογικές Αποχρώσεις για Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού