Ένας Ιδιαίτερος Συνδυασμός Χρωμάτων που θα σας Ξετρελάνει!

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

Ένας Ιδιαίτερος Συνδυασμός Χρωμάτων που θα σας Ξετρελάνει!

Το μουσταρδί και το ροζ είναι δύο χρώματα που δεν θα σκεφτόσασταν εύκολα να συνδυάσετε. Φέτος όμως οι δύο αυτές αποχρώσεις ενώνονται για να διακοσμήσουν το σπίτι σας μοναδικά και πρωτότυπα.

Θα σας δείξουμε, λοιπόν, πώς να συνδυάσετε μέσα στο σπίτι σας ένα βαθύ μουσταρδί-το οποίο είναι η πιο μουντή εκδοχή του κίτρινου-με ένα παλ ροζ για να πετύχετε όσο το δυνατόν πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Υπνοδωμάτιο Για τους τοίχους σας μπορείτε να επιλέξετε ένα λευκό χρώμα ή ένα πολύ απαλό ροζ. Επιλέξτε μίνιμαλ διακόσμηση σε απλές γραμμές και απαλά χρώματα για το υπόλοιπο δωμάτιο και δώστε περισσότερη έμφαση στο κρεβάτι. Ένα ροζ πάπλωμα συνδυασμένο με μουσταρδί μαξιλάρια είναι ένας πολύ ωραίος και δυναμικός συνδυασμός που δεν περνάει απαρατήρητος.

Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στο Βάψιμο των Τοίχων

Το ροζ και το μουσταρδί είναι δύο κόντρα χρώματα που όμως συνδυάζονται φανταστικά μεταξύ τους.

Το ροζ και το μουσταρδί είναι δύο κόντρα χρώματα που όμως συνδυάζονται υπέροχα μεταξύ τους.

Όπως θα δείτε στο υπνοδωμάτιο της παρακάτω φωτογραφίας το κρεβάτι έχει διακοσμηθεί τέλεια με μουσταρδί και ροζ αλλά η διακόσμηση στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι είναι αυτή που χαλάει όλο το αποτέλεσμα. Βάλτε στον τοίχο σας έναν όμορφο πίνακα ή 2-3 πινακάκια σε παρόμοιες αποχρώσεις με το κρεβάτι σας.

Το ροζ πάπλωμα δημιουργεί πολύ ιδιαίτερη αντίθεση με το μουσταρδί των μαξιλαριών.

Το ροζ πάπλωμα δημιουργεί πολύ ιδιαίτερη αντίθεση με το μουσταρδί των μαξιλαριών.

Σαλόνι Στο σαλόνι οι επιλογές είναι περισσότερες. Μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε ένα ροζ χρώμα για τους τοίχους (λίγο πιο σκούρο αυτή τη φορά), να το συνδυάσετε με έναν μουσταρδί καναπέ και να ολοκληρώσετε τη διακόσμηση με ένα βάζο με μερικά ροζ λουλούδια. Το σαλόνι, άλλωστε, είναι ένας χώρος που ταιριάζουν τα πιο δυνατά χρώματα, καθώς σύμφωνα με το φενγκ σούι αυτό το δωμάτιο είναι χώρος κοινωνικοποίησης και συζήτησης.

Αυτές Είναι οι πιο Στιλάτες Αποχρώσεις για τους Τοίχους του Σπιτιού σας

Ροζ τοίχοι, μουσταρδί καναπές και ροζ λουλούδια σε ένα βάζο αρκούν για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα στο σαλόνι σας.

Ροζ τοίχοι, μουσταρδί καναπές και ροζ λουλούδια σε ένα βάζο αρκούν για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα στο σαλόνι σας.

Μια άλλη ιδέα είναι να επιλέξετε μουσταρδί πολυθρόνες και να βάψετε έναν μικρό τοίχο στο σαλόνι σε ένα πιο απαλό μουσταρδί, επιλέγοντας λευκό για τις υπόλοιπες επιφάνειες. Ένα ροζ καδράκι, όπως αυτό της φωτογραφίας, δίνει χρώμα και χαρακτήρα σε όλο το χώρο. Μια λεπτομέρεια που μας αρέσει ιδιαίτερα στο σαλόνι της παρακάτω φωτογραφίας είναι τα φλοράλ μαξιλάρια στις πολυθρόνες που περιέχουν ροζ λεπτομέρειες και οδηγούν σε ένα ακόμα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Παστέλ στο Υπνοδωμάτιο: Πώς να Διακοσμήσετε με τις πιο Ωραίες Αποχρώσεις!

 

Μουσταρδί καναπέδες, μουσταρδί τοίχος, ροζ καδράκι και γκρι λεπτομέρειες δημιουργούν ένα πολύ μοντέρνο και στιλάτο αποτέλεσμα στο σαλόνι της φωτογραφίας.

Μουσταρδί καναπέδες, μουσταρδί τοίχος, ροζ καδράκι και γκρι λεπτομέρειες δημιουργούν ένα πολύ μοντέρνο και στιλάτο αποτέλεσμα.

Αν φοβάστε να βάλετε μουσταρδί στους καναπέδες σας (υπάρχει πάντα η πιθανότητα να το βαρεθείτε εύκολα) επιλέξτε κάτι πιο «κοινό», όπως λευκό ή παλ ροζ και συνδυάστε με ένα χαλί με μουσταρδί λεπτομέρειες. Μην φοβάστε να συνδυάσετε διαφορετικά prints μεταξύ τους. Όπως θα δείτε στην  παρακάτω φωτογραφία, έχει χρησιμοποιηθεί άλλο σχέδιο για το χαλί, διαφορετικό για τους καναπέδες και άλλο για την ταπετσαρία των τοίχων - όλα, όμως, έχουν έναν κοινό παρονομαστή... τη γεωμετρία.

Μην φοβάστε να συνδυάσετε διαφορετικά prints μεταξύ τους.

Μην φοβάστε να συνδυάσετε διαφορετικά prints μεταξύ τους.

Το απαλό γκρι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει επίσης με το μουσταρδί και το ροζ. Αν θέλετε να το υιοθετήσετε και αυτό στη διακόσμησή σας, βάλτε το στο μεγαλύτερο μέρος του δωματίου και δώστε χρώμα στο χώρο προσθέτοντας έναν μικρό μουσταρδί καναπέ με ροζ και γκρι μαξιλαράκια.

Ένας Εκπληκτικός Συνδυασμός Χρωμάτων για Κάθε Δωμάτιο!

Το γκρι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει επίσης με μουσταρδί και ροζ.

Το γκρι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει επίσης με μουσταρδί και ροζ.

Έξτρα tip Η πιο ασφαλής επιλογή για να διακοσμήσετε με μουσταρδί και ροζ είναι να επιλέξετε για το 60% του χώρου σας λευκό χρώμα, στη συνέχεια να βάλετε το ροζ σε ποσοστό 30-35% και να επιλέξετε μια πιο μικρή λεπτομέρεια σε μουσταρδί απόχρωση. Έτσι η επιτυχία στη διακόσμηση του χώρου σας θα είναι πιο σίγουρη και το αποτέλεσμα πολύ πιο ασφαλές.

Στο σαλόνι της εικόνας έχει τοποθετηθεί λευκό στο μεγαλύτερο μέρος του, μερικές πινελιές ροζ και μια μικρή μουσταρδί

Στο σαλόνι της εικόνας έχει τοποθετηθεί λευκό στο μεγαλύτερο μέρος του, μερικές πινελιές ροζ και ένα μικρό μουσταρδί μαξιλάρι που δίνει ζωντάνια στο χώρο.

Γραφείο Για το γραφείο σας μπορείτε να επιλέξετε ένα πολύ απαλό ροζ χρώμα για τους τοίχους και λευκό για τα έπιπλα. Ολοκληρώστε τη διακόσμηση με μια μουσταρδί καρέκλα που θα κάνει όλη τη διαφορά στη διακόσμηση. Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, το μουσταρδί της καρέκλας έχει συνδυαστεί υπέροχα με μερικά χρυσά φύλλα που διακοσμούν τον τοίχο αλλά και δύο φωτιστικά με χρυσές λεπτομέρειες. Να θυμάστε πως το μουσταρδί είναι μια απόχρωση που βρίσκεται πολύ κοντά στο χρυσό πράγμα που σημαίνει πως αυτά τα δύο χρώματα συνδυάζονται πολύ όμορφα μεταξύ τους.

Έτσι είναι η Διακόσμηση με τα πιο Ερωτικά Χρώματα!

Ένα από τα πιο ωραία διακοσμημένα γραφεία που έχουμε δει.

Ένα από τα πιο ωραία διακοσμημένα γραφεία που έχουμε δει.

Τραπεζαρία Ο συνδυασμός ροζ-μουσταρδί όπως είπαμε και προηγουμένως ταιριάζει τέλεια με λευκό και γκρι. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να τον συνδυάσετε με μια ακόμα έντονη απόχρωση. Στην τραπεζαρία της παρακάτω φωτογραφίας έχει χρησιμοποιηθεί για τους τοίχους ροζ και πράσινο, ενώ το υπόλοιπο δωμάτιο διακοσμήθηκε με ροζ, μαύρο και μουσταρδί. Οι κάσες στις πόρτες έχουν βαφτεί ροζ και μουσταρδί.

Χρώμα στο Μπάνιο: Ποιος Είπε πως δεν Είναι Μόδα;

Συνδυάστε το μουσταρδί και το ροζ με μερικές ακόμα έντονες αποχρώσεις, όπως είναι το πράσινο και το θαλασσί.

Συνδυάστε το μουσταρδί και το ροζ με μερικές ακόμα έντονες αποχρώσεις, όπως είναι το πράσινο και το θαλασσί.

Κουζίνα Το ροζ και το μουσταρδί είναι δύο χρώματα που ταιριάζουν και στη διακόσμηση της κουζίνας. Όπως θα δείτε στην κουζίνα της φωτογραφίας, οι τοίχοι έχουν βαφτεί ροζ και στο τραπεζάκι έχουν τοποθετηθεί μουσταρδί καρέκλες. Ο κίτρινος πίνακας στον τοίχο δίνει μια πιο μοντέρνα πινελιά στο χώρο. Βρείτε εσείς ποιο συνδυασμό θα επιλέξετε για την κουζίνα σας και στο τέλος δείτε ποια έξτρα διακοσμητικά θα μπορούσαν να τοποθετηθούν διάσπαρτα στο χώρο για να δείχνει η διακόσμηση πιο ομοιόμορφη.

Κάντε την Απόλυτη Αλλαγή Μόνο με Αυτό το Χρώμα!

Δείτε πόσο όμορφη δείχνει αυτή η κουζίνα στην οποία έχουν συνδυαστεί 3 αποχρώσεις: λευκό, μουσταρδί και ροζ.

Δείτε πόσο όμορφη δείχνει αυτή η κουζίνα στην οποία έχουν συνδυαστεί 3 αποχρώσεις: λευκό, μουσταρδί και ροζ.

Τip Δεν είναι απαραίτητο να συνδυάσετε παλ ροζ χρώμα με έντονο μουσταρδί. Οι χρωματικοί συνδυασμοί ανάμεσα σε αυτά τα δύο χρώματα είναι απεριόριστοι. Μπορείτε, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε μια πιο σκούρα ροζ απόχρωση και να συνδυάσετε με ένα μουσταρδί που πλησιάζει περισσότερο προς το χρυσό ή να επιλέξετε ένα πιο παλ μουσταρδί και να το συνδυάσετε με έντονο ροζ. Διαλέξτε τα χρώματα που σας αρέσουν περισσότερο και στη συνέχεια βάλτε τα μέσα στο σπίτι σας για να το ανανεώσετε και να του δώσετε φρέσκια πνοή.

Πάρτε έμπνευση και βρείτε τις αποχρώσεις που σας ταιριάζουν εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δώστε Στιλ στο Σπίτι σας με Αυτές τις Αποχρώσεις!

.

Αυτές είναι οι καλύτερες αποχρώσεις για το σπίτι σας αυτή τη σεζόν.

7 Υπέροχες Ιδέες για να Διακοσμήσετε τον Τοίχο Πίσω από τον Καναπέ

.

Υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε τον τοίχο πίσω από τον καναπέ.

Όμορφες Ιδέες Διακόσμησης με Ελάχιστο Κόστος για να Ερωτευτείτε το Σπίτι σας και Πάλι από την Αρχή

.

Δείτε πώς θα καταφέρετε με ελάχιστα χρήματα να ανανεώσετε το σπίτι σας και να το ερωτευτείτε και πάλι από την αρχή.

5 Χρώματα Που Θα Κάνουν το Υπνοδωμάτιό σας το Πιο Χαλαρό Μέρος στον Κόσμο!

.

Ξεχωριστές αποχρώσεις και υπέροχα παστέλ χρώματα φέρνουν μια αίσθηση γαλήνης στα υπνοδωμάτιό σας.

50 Ευρώ Είναι Αρκετά για να Διακοσμήσετε Κάθε Χώρο του Σπιτιού!

.

Υπέροχες ιδέες διακόσμησης με απίστευτα χαμηλό κόστος!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά τα 3 Χρώματα θα Κυριαρχήσουν το 2016!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Απόχρωση που θα Κυριαρχήσει στο Σπίτι μας Αυτή τη Σεζόν