Ξυλάκια Παγωτού: 9 Υπέροχες Χρήσεις για να μην Πετάξετε Ποτέ Ξανά Κανένα Ξυλάκι

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, DIY - ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Ξυλάκια Παγωτού: 9 Υπέροχες Χρήσεις για να μην Πετάξετε Ποτέ Ξανά Κανένα Ξυλάκι

Μπορεί να μην το είχατε σκεφτεί ποτέ μέχρι σήμερα αλλά τα ξυλάκια από τα παγωτά είναι πολύ χρήσιμα αντικείμενα και μπορείτε με αυτά να δημιουργήσετε ένα σωρό diy διακοσμητικά μέσα στο σπίτι. 

Δημιουργήστε κορνίζες Η κορνίζα είναι το πιο εύκολο diy αντικείμενο που μπορείτε να φτιάξετε με μερικά ξυλάκια παγωτού. Υπάρχουν αμέτρητες ιδέες για να φτιάξετε διαφόρων ειδών κορνίζες και εμείς σας έχουμε 3 από αυτές.

Φτιάξτε το πιο Νόστιμο Σπιτικό Παγωτό - και Μάλιστα Χωρίς Παγωτομηχανή

Η εύκολη version Βάλτε 4 ξυλάκια ώστε να σχηματίσουν ένα τετράγωνο και κολλήστε τα στις άκρες. Βάλτε φωτογραφία στη μέση και κολλήστε από πάνω ακόμα 4 ξυλάκια σε τετράγωνο σχήμα.

Φτιάξτε εύκολα μια κορνίζα.

Φτιάξτε εύκολα μια κορνίζα.

Η πιο δύσκολη version Τοποθετήστε δυο ξυλάκια οριζόντια και ανάμεσά τους τοποθετήστε ένα ξυλάκι κατακόρυφα. Κάντε το ίδιο και στην κάτω μεριά των κατακόρυφων ξύλων, βάζοντας οριζόντια δύο ακόμα ξυλάκια. Κολλήστε όλα τα ξυλάκια μεταξύ τους με κόλλα διαρκείας (θα βρείτε σε βιβλιοπωλεία) και κολλήστε μια βάση πάνω στην κορνίζα για να τη στερεώσετε στο τραπέζι σας. Εναλλακτικά μπορείτε να μην βάλετε βάση και να καρφώσετε την κορνίζα στον τοίχο.

Κορνίζα φτιαγμένη από πολλά ξυλάκια!

Κορνίζα φτιαγμένη από πολλά ξυλάκια!

Η πιο καλοκαιρινή version Βάψτε τα ξυλάκια σε ό,τι απόχρωση θέλετε ή κάντε πάνω σε αυτά σχέδια με μαρκαδόρους. Κολλήστε 8 ξυλάκια (ανά δύο) ώστε να σχηματιστεί τετράγωνο, βάλτε στη μέση τη φωτογραφία και ξανακολλήστε από πάνω άλλα 8 ξυλάκια για να δημιουργηθεί το πλαίσιο.

Για το παιδικό δωμάτιο!

Για το παιδικό δωμάτιο!

Αυτό το Κόλπο θα σας Χαρίσει το πιο Μαλακό Παγωτό!

Φτιάξτε ράφι Για να φτιάξετε ένα ράφι θα πρέπει να μαζέψετε αρκετά ξυλάκια (ζητήστε και από φίλους να κρατάνε τα ξυλάκια από τα παγωτά που τρώνε). Για το ραφάκι της παρακάτω φωτογραφίας χρειάστηκαν περίπου 80-100 ξυλάκια. Αφού βρείτε τα ξυλάκια, κολλήστε τα μεταξύ τους δημιουργώντας ένα εξάγωνο. Κολλήστε το κάθε ξυλάκι ανάμεσα στα δύο ξυλάκια της από πάνω πλευράς του εξαγώνου για να γίνει η κατασκευή πιο σταθερή.

Θα χρειαστείτε πολλά ξυλάκια για αυτό το ράφι!

Για να μαζέψετε αυτά τα ξυλάκια μόνοι σας θα πρέπει να τρώτε ένα παγωτό ξυλάκι κάθε μέρα για όλο το καλοκαίρι. Γι'αυτό ζητήστε καλύτερα και τη βοήθεια φίλων.

Κατασκευάστε μια υπέροχη μολυβοθήκη Πάρτε ένα απλό μεταλλικό βαζάκι ή κόψτε ένα πλαστικό μπουκάλι στη μέση και κολλήστε γύρω-γύρω ξυλάκια παγωτού. Κολλήστε οριζόντια πάνω στα ξυλάκια μια κορδέλα ή ένα κομμάτι ύφασμα της επλογής σας για να δώσετε καλοκαιρινό στιλ στη μολυβοθήκη σας.

Μολυβοθήκη φτιαγμένη από ξυλάκια παγωτού!

Μολυβοθήκη φτιαγμένη από ξυλάκια παγωτού!

Όλη η Αλήθεια για το Παγωτό (Και Γιατί Τελικά Μπορείτε Να τα Απολαμβάνετε Χωρίς Ενοχές)

Φτιάξτε σουβέρ Πάρτε 7 ξυλάκια παγωτού και τοποθετήστε τα σε ίση απόσταση μεταξύ τους. Κολλήστε κατακόρυφα στην πάνω, στην κάτω άκρη και στη μέση τρία ξυλάκια και το σουβέρ σας είναι έτοιμο. Αν θέλετε να το κάνετε λίγο πιο ψηλό μπορείτε να προσθέσετε ακόμα 7 ξυλάκια κατακόρυφα και άλλα 3 οριζόντια.

Σουβέρ από ξύλο!

Σουβέρ από ξύλο!

Αφήστε το παιδάκι σας να δημιουργήσει μοναδικά σουβέρ για το σαλόνι στα πιο καλοκαιρινά χρώματα. Ενώστε 11 ξυλάκια κατακόρυφα και κολλήστε από τη μια μεριά 3 ξυλάκια (πάνω, κάτω και στη μέση) για να σταθεροποιηθεί το σουβέρ. Δώστε τα στα παιδάκια σας μαζί με μαρκαδόρους στις πιο ζωηρές αποχρώσεις για να δημιουργήσουν μοναδικά σουβέρ για το τραπεζάκι του σαλονιού.

Το πιο χαριτωμένο σουβέρ!

Το πιο χαριτωμένο σουβέρ!

Δημιουργήστε σελιδοδείκτες Ζωγραφίστε πάνω στα ξυλάκια ό,τι σχέδια, σχήματα και ζωγραφιές θέλετε και φτιάξτε εύκολα και γρήγορα τους πιο όμορφους και καλοκαιρινούς σελιδοδείκτες.

Οι πιο ιδιαίτεροι σελιδοδείκτες.

Οι πιο ιδιαίτεροι σελιδοδείκτες.

Χρησιμοποιήστε ξυλάκια στο μπαλκόνι Για να μπορείτε να ξεχωρίζετε τα φυτά που έχετε στη βεράντα σας χρησιμοποιήστε ξυλάκια πάνω στα οποία μπορείτε να ζωγραφίσετε διάφορα σχέδια και να γράψετε το όνομα κάθε φυτού που υπάρχει στη βεράντα σας.

Εξαφανίστε Εύκολα τους Λεκέδες από Παγωτό!

Αναγνωριστικό για γλάστρες!

Αναγνωριστικό για γλάστρες!

Φτιάξτε πολυέλαιο Μέχρι και πολυέλαιο μπορείτε να φτιάξετε χρησιμοποιώντας μερικά ξυλάκια. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τρία ξύλινα στεφάνια για κεντήματα (σε διαφορετικά μεγέθη), σχοινί, ξυλάκια και βερνίκι εμποτισμού για ξυλεία. Μπορείτε να βρείτε τα στεφάνια κεντήματος σε καταστήματα με είδη ραπτικής και το βερνίκι σε χρωματοπωλεία. Ενώστε τα τρία στεφάνια με σχοινί αφήνοντας περίπου 12 εκατοστά απόσταση ανάμεσα στα στεφάνια. Βάψτε τα ξυλάκια με βερνίκι εμποτισμού προτιμώντας διάφανο βερνίκι ή επιλέξτε ένα χρωματιστό βερνίκι εμποτισμού για πιο σκουρόχρωμο αποτέλεσμα.

Φτιάξτε πολυέλαιο από ξυλάκια παγωτού.

Φτιάξτε πολυέλαιο από ξυλάκια παγωτού.

8 Χρήσιμα Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε Παγάκια

Χρησιμοποιήστε τα ξυλάκια στα καλοκαιρινά πάρτι Αν οργανώσετε πάρτι για τα παιδάκια σας μέσα στο καλοκαίρι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ξυλάκια ως διακοσμητικά πάνω σε κάθε λιχουδιά. Κολλήστε πάνω στη μια άκρη αστέρια που μπορείτε να φτιάξετε από τσόχα (θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας) ή χαρτόνι και έτσι εύκολα θα έχετε διακοσμήσει το τραπέζι σας.

Διακοσμήστε τις λιχουδιές του παιδικού πάρτι.

Διακοσμήστε τις λιχουδιές του παιδικού πάρτι.

Χωνάκια Παγωτού: 7 Απίστευτα Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με Αυτά!

Δημιουργήστε κολιέ Με ένα ξυλάκι, λίγη αλυσίδα και φαντασία μπορείτε να φτιάξετε τα πιο περίεργα κολιέ. Κάντε δύο μικρές τρύπες στο ξυλάκι σας (στις 2 άκρες) και περάστε μέσα από τις τρύπες δύο κρικάκια μέσα από τα οποία θα περάσετε και την αλυσίδα σας. Ζωγραφίστε πάνω στο ξυλάκι ό,τι σχέδια θέλετε ή κολλήστε ένα κομμάτι ύφασμα που σας αρέσει.

Φτιάξτε ένα περίεργο και ιδιαίτερο κολιέ.

Φτιάξτε ένα περίεργο και ιδιαίτερο κολιέ.

Do It Yourself! Δείτε έξυπνες, εύκολες και πανέμορφες κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίστευτες Χρήσεις με Φλούδες Μπανάνας που δεν Έχετε Σκεφτεί Ποτέ!

.

Μάθετε τις 8 λόγους που κάνουν την μπανάνα το πιο χρήσιμο φρούτο στην κουζίνα σας.

Βαμβάκι: 9 Απίστευτες Χρήσεις που δεν Σκεφτήκατε Ποτέ

.

Αυτές τις χρήσεις του βαμβακιού δεν τις έχετε σκεφτεί. Κι όμως, θα σας λύσουν τα χέρια.

Παλιά Οδοντόβουρτσα: 9 Χρήσεις της Που θα σας Κάνουν τη Ζωή Ευκολότερη

.

Μην πετάξετε την παλιά σας οδοντόβουρτσα. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με αυτούς τους 9 εκπληκτικούς τρόπους.

Τσίμπημα Κουνουπιού: Εξαφανίστε τη Φαγούρα και την Κοκκινίλα στο Λεπτό!

.

Εξαφανίστε το τσίμπημα κουνουπιού με υλικά που έχετε στην κουζίνα σας!

Αυτά τα Πράγματα δεν Πρέπει Ποτέ να Καθαρίσετε με Ξίδι

.

Αν καθαρίσετε κάποια συγκεκριμένα αντικείμενα στο σπίτι σας με ξίδι, θα καταστραφούν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ταπετσαρία
Αυτό Είναι το πιο Περίεργο Σημείο που Μπορείτε να Βάλετε Ταπετσαρία στο Σπίτι σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Γρήγορο DIY: Φτιάξτε ένα Φανταστικό Κεφαλάρι για το Κρεβάτι σας!