Αυτό Είναι το πιο Περίεργο Σημείο που Μπορείτε να Βάλετε Ταπετσαρία στο Σπίτι σας!

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Αυτό Είναι το πιο Περίεργο Σημείο που Μπορείτε να Βάλετε Ταπετσαρία στο Σπίτι σας!

Όταν η δημιουργικότητα και η φαντασία βρίσκονται σε εγρήγορση δεν μπορούμε παρά να έχουμε μοναδικά και πολύ ιδιαίτερα διακοσμητικά αποτελέσματα. Απόδειξη; Αυτό το ζευγάρι που αποφάσισε να επενδύσει το πάτωμα με ταπετσαρία. Και το έκανε με μεγάλη επιτυχία.

Κάντε το Πάτωμα σας Ξεχωριστό Εύκολα και Οικονομικά

Η Medina (εδώ βρίσκεται το προσωπικό της website) και ο σύζυγός της κληρονόμησαν μερικά όχι και τόσο θελκτικά χαρακτηριστικά όταν ενοικίασαν το νέο τους σπίτι. Βρήκαν, ωστόσο, τον τρόπο να τα μεταμορφώσουν σε πολύ όμορφα διακοσμητικά στοιχεία. Χαρακτηριστικό αυτής της δημιουργικής προσπάθειας ήταν το πάτωμα της εισόδου. Εκτός από το γεγονός ότι η είσοδος ήταν μικρή, το πάτωμα ήταν από… βαρετό σκούρο καφέ laminate. Τα πολλά χρόνια χρήσης, μάλιστα, δεν παρέλειψαν να αφήσουν γρατσουνιές πάνω του. Η Medina όμως βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει αυτό το μικρό εμπόδιο: επένδυσε το πάτωμα με ταπετσαρία.

ταπετσαρία

Το πάτωμα ήταν από… βαρετό σκούρο καφέ laminate.

Αυτός Είναι ο πιο Οικονομικός Τρόπος για να Ανανεώσετε το Πάτωμα της Κουζίνας σας

«Χρησιμοποίησα μια ταπετσαρία με κολλητική επιφάνεια. Στην Αμερική η συγκεκριμένη ταπετσαρία είναι γνωστή ως «contact paper», στην Αγγλία ως «Fablon». Στην Ελλάδα μπορείτε να την βρείτε ως «πλαστικοποιημένο βινυλικό αυτοκόλλητο». Σε περίπτωση, όμως, που προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε κλασσική ταπετσαρία χωρίς αυτοκόλλητο μπορείτε να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με μια κόλλα για ταπετσαρίες που θα εφαρμοστεί στο πάτωμα πριν την τοποθετήσετε.

ταπετσαρία

Χρησιμοποιήστε μια ταπετσαρία με κολλητική επιφάνεια.

Το κλειδί είναι να εξασφαλίσετε πως η επιφάνεια θα είναι λεία, χωρίς να εγκλωβιστεί αέρας και να δημιουργηθεί κάποια τσάκιση. Αυτός είναι και ο λόγος που ενδεχομένως να μην μπορείτε να εφαρμόσετε αυτή την τεχνική σε μεγάλους χώρους. Μικροί χώροι, όμως, όπως η είσοδος ή ένα wc είναι ιδανικοί. Αφού την τοποθετήσετε περάστε την με ένα βερνίκι πολλαπλών χρήσεων και αφήστε την να στεγνώσει καλά.

ταπετσαρία

Εξασφαλίστε πως η επιφάνεια θα είναι λεία.

Αυτές Είναι οι Νέες Τάσεις στις Ταπετσαρίες (και Είναι Πανέμορφες!)

Αν σκέφτεστε πως με τη χρήση η ταπετσαρία θα «σηκωθεί» ή θα ξεκολλήσει από το έδαφος θα σας πούμε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Το βασικό, όπως ήδη είπαμε, είναι να μην εγκλωβιστεί αέρας από κάτω. Ακόμα, όμως, και αν κάτι τέτοιο συμβεί μπορείτε να «χαλαρώσετε» τις ζάρες εφαρμόζοντας θερμότητα απευθείας πάνω τους. Τέλος, όσον αφορά το καθάρισμα μπορείτε να σφουγγαρίζετε το πάτωμα ακριβώς όπως κάνετε στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού!

Πατήστε εδώ για να βρείτε όλα τα υλικά και τις μεθόδους που αφορούν διαφορές κατασκευές στο σπίτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάλτε Ταπετσαρία Εκεί που δεν Φαντάζεστε

.

Μάθετε που αλλού μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε, γιατί η ταπετσαρία προσφέρεται για όμορφες διακοσμητικές ιδέες και εκτός των... τοίχων.

«Πώς Μπορώ να Διακοσμήσω Έναν Τοίχο από Γυψοσανίδα;»

.

Δείτε όλα όσα μπορείτε να βάλετε πάνω στη γυψοσανίδα σας!

Ξύλινα Ντουλάπια Κουζίνας: 5 Tips για να τα Βάψετε!

.

Βάψτε τα ντουλάπια σας λευκά και απολαύστε μια μοντέρνα κουζίνα.

Όλοι οι Τρόποι για να Αφαιρέσετε την Ταπετσαρία σας!

.

Δείτε τις επιλογές που έχετε για να αφαιρέσετε την ταπετσαρία σας εύκολα και γρήγορα!

«Πώς θα Καλύψω τη Συρόμενη Πόρτα στο Σαλόνι μου;»

.

Υπάρχουν μερικοί πολύ απλοί τρόποι για να κρύψετε τη συρόμενη πόρτα που βρίσκεται στο σαλόνι σας και σας χαλάει την αισθητική. Δείτε ποιοι είναι αυτοί.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

καθρέφτης
Φτιάξτε Μόνοι σας Έναν Χρυσό Καθρέφτη για την Είσοδο του Σπιτιού σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ξυλάκια Παγωτού: 9 Υπέροχες Χρήσεις για να μην Πετάξετε Ποτέ Ξανά Κανένα Ξυλάκι