Πώς να Αποθηκεύσετε την Σκούπα και τη Σφουγγαρίστρα σας

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, TIPS

Πώς να Αποθηκεύσετε την Σκούπα και τη Σφουγγαρίστρα σας

Για να έχετε ένα καθαρό σπίτι χρειάζεστε και τα απαραίτητα εργαλεία, όπως την σκούπα, τη σφουγγαρίστρα, το φαράσι, το ξεσκονόπανο και πολλά ακόμη είδη οικιακής χρήσης που είναι απαραίτητα. Όταν, όμως, δεν τα χρησιμοποιείτε χρειάζεται να τα αποθηκεύετε σε ένα σημείο με αποτέλεσμα να σας σπαταλούν ελεύθερο χώρο ή να επικρατεί μία μόνιμη ακαταστασία στο χώρο που τα έχετε τοποθετήσει.

Αν δεν θέλετε να αντικρίζετε πια μια γωνιά του σπιτιού με στοιβαγμένες τη σκούπα, τη σφουγγαρίστρα και ό,τι άλλο καθαριστικό χρησιμοποιείτε, αλλά θέλετε να επικρατεί παντού οργάνωση και τάξη, εκμεταλλευτείτε τις παρακάτω ιδέες.

Κρεμάστρα Με μια κίνηση κρεμάστε το φαράσι, τη σκούπα σας και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείτε σε μια ειδική βάση στήριξης. Αν αποθηκεύετε τη σκούπα σε μια γωνία του μπαλκονιού, μπορεί να την καταστρέψει και να λυγίσει το κοντάρι της. Χρησιμοποιώντας μία κρεμάστρα για σκούπες, την οποία μπορείτε να αγοράσετε από καταστήματα με είδη καθαρισμού και οικιακής χρήσης, εξασφαλίζετε ελεύθερο χώρο στο πάτωμα, αφού όλα είναι κρεμασμένα, τακτοποιημένα και σε σειρά. Μπορείτε να τοποθετήσετε τη σκούπα σε όποιο ύψος θέλετε, χάρη στους μετακινούμενους κυλίνδρους που αγκαλιάζουν το κοντάρι. Κρεμάστε την ειδική βάση είτε πίσω από κάποια πόρτα, είτε σε μια γωνία ενός τοίχου του μπαλκονιού σας.

Χρησιμοποιήστε ειδική κρεμάστρα για σκούπες.

Χρησιμοποιήστε ειδική κρεμάστρα για σκούπες.

Ντουλάπι αποθήκευσης Αν δεν διαθέτετε έναν χώρο που λειτουργεί ως αποθήκη στο σπίτι σας, τότε μπορείτε να φτιάξετε εσείς ένα. Μια λύση είναι να μετρήσετε τις διαστάσεις που θέλετε και να παραγγείλετε σε έναν μαραγκό να σας φτιάξει ένα μακρόστενο ντουλάπι, ίδιο με τα υπόλοιπα ντουλάπια της κουζίνας. Κανείς δεν θα μπορεί να φανταστεί ότι μέσα εκεί έχετε τοποθετήσει τη σκούπα και τη σφουγγαρίστρα.

Φτιάξτε στην κουζίνα σας ντουλάπι αποθήκευσης σκούπας και ειδών καθαρισμού.

Φτιάξτε στην κουζίνα σας ντουλάπι αποθήκευσης σκούπας και ειδών καθαρισμού.

Μπάνιο Αν διαθέτετε μεγάλο μπάνιο, μπορείτε στο σημείο που έχετε τοποθετήσει το πλυντήριο ρούχων να προσθέσετε τα είδη καθαρισμού και να φτιάξετε μiα γωνιά αποθήκευσης. Και επειδή κανείς δεν πρέπει να ανακαλύψει αυτή τη μυστική σας γωνιά, μπορείτε να την κρύψετε κρεμώντας μια υφασμάτινη κουρτίνα... μπάνιου.

Μπάνιο Χωρίς παράθυρα: Δείτε τι να Κάνετε για να Μην Μυρίζει

Διάτρητοι Πίνακες Εργαλείων Αν δεν θέλετε να έχετε μiα κρυμμένη γωνιά, αλλά έχετε χώρο σε μiα μικρή αποθήκη, στο μπάνιο ή στο μπαλκόνι σας, μπορείτε να βιδώσετε σε έναν τοίχο έναν διάτρητο πίνακα. Μπορείτε να τον προμηθευτείτε από πολυκαταστήματα με εξαρτήματα εργαλείων. Κρεμάστε στη συνέχεια τη σκούπα σας και τα εργαλεία σας από ειδικά άγκιστρα βαρέος τύπου για διάτρητες επιφάνειες. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα μπορείτε να βρίσκετε και να παίρνετε αμέσως ό,τι χρειάζεστε, αλλά θα τα έχετε όλα και σε απόλυτη τάξη μιας και κάποιος θα μπορεί να τα δει, μόλις μπει στον χώρο που έχετε κρεμάσει τον πίνακα.

Κρεμάστε τη σκούπα σας από έναν διάτρητο πίνακα εργαλείων.

Κρεμάστε τη σκούπα σας από έναν διάτρητο πίνακα εργαλείων.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μειώστε τον Χρόνο Σφουγγαρίσματος στον Μισό!

.

Όλα είναι θέμα σφουγγαρίστρας και σωστής τεχνικής!

Tips Γενικής Καθαριότητας για Όλο το Σπίτι

.

Πανεύκολες συνταγές καθαριότητας για σπίτι που λάμπει!

7 Τρόποι για να Διπλασιάσετε τον Χώρο στη Ντουλάπα σας

.

Εάν έχετε απογοητευτεί με τον μικρό χώρο στη ντουλάπα σας, μην το βάζετε κάτω.

Κουίζ: Δείτε τι Αποκαλύπτει για Εσάς η Δουλειά του Σπιτιού που Μισείτε να Κάνετε!

.

Αγγαρεία και λαχτάρα; Κι όμως: η λιγότερη αγαπημένη σας δουλειά του σπιτιού λέει πολλά για το χαρακτήρα σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά Είναι τα 9 πιο Βρώμικα Σημεία της Κουζίνας σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Tips για να Εξαφανίσετε τις Κιτρινίλες από ένα Λευκό Πουκάμισο