7 Τρόποι για να Διπλασιάσετε τον Χώρο στη Ντουλάπα σας

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, TIPS

7 Τρόποι για να Διπλασιάσετε τον Χώρο στη Ντουλάπα σας

Εάν έχετε απογοητευτεί με τον μικρό χώρο στη ντουλάπα σας, μην το βάζετε κάτω.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι έτσι ώστε να οργανώσετε και να βελτιώσετε τον χώρο μέσα σε αυτή. Με κατάλληλα προϊόντα οργάνωσης, με μερικά κόλπα και λίγη υπομονή η ντουλάπα σας θα "μεγαλώσει" μέσα σε λίγη ώρα.

Μεταμορφώστε τη Ντουλάπα σας Μέσα σε 1 Εβδομάδα

Ορίστε 7 εύκολοι τρόποι:

Απαλλαγείτε από ρούχα που δεν σας ταιριάζουν Αν στην ντουλάπα σας έχετε ρούχα που έχετε να φορέσετε περισσότερο από 1 χρόνο τότε δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος να σας πιάνουν χώρο. Κρατήστε, λοιπόν, μόνο αυτά που σας αρέσουν και ταιριάζουν στο νούμερο σας και το στιλ σας. Έτσι η ντουλάπα σας θα γίνει σαφώς πιο ευρύχωρη και έτοιμη να δεχτεί τα νέα σας συνολάκια!

Ένα καλό ξεκαθάρισμα των ρούχων θα αλαφρύνει αρκετά την ντουλάπα σας.

Ένα καλό ξεκαθάρισμα των ρούχων θα ελαφρύνει αρκετά την ντουλάπα σας.

Ιδέες για Εξωτερική Ντουλάπα Μέσα στο Υπνοδωμάτιο

Καθρέφτης στην ντουλάπα Οι καθρέφτες είναι ο τέλειος τρόπος που θα σας δώσει την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου. Τοποθετήστε, λοιπόν, έναν καθρέφτη είτε μέσα στην ντουλάπα, είτε στο πίσω μέρος της πόρτας της. Το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό και θα σας δίνει τη δυνατότητα για μια συνολική εικόνα του εαυτού σας λίγο πριν την έξοδο!

Βάψτε την ντουλάπα σας με φωτεινό χρώμα Οι φωτεινές αποχρώσεις μπορούν να κάνουν την ντουλάπα σας να φαίνεται μεγαλύτερη, καθαρότερη και ευάερη. Έτσι, πάρτε ένα ανθεκτικό, γυαλιστερό χρώμα κατά προτίμηση σε τόνους του λευκού, κίτρινου ή ροζ, και βάψτε το εσωτερικό της. Το εσωτερικό βάψιμο είναι αναγκαίο καθώς οι τοίχοι συνήθως φθείρονται από τα ρούχα και τα παπούτσια.

Εκμεταλλευτείτε τον κενό χώρο κάτω από τα ρούχα Εάν έχετε πολλά ρούχα που τα κρεμάτε σε κρεμάστρες κάντε το εξής: κρεμάστε πρώτα τα πιο μακριά και έπειτα κρεμάστε τα πιο κοντά. Με το τρόπο αυτό θα σας μείνει ελεύθερος χώρος στον πάτο της ντουλάπας, στον οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε είτε μία μικρή συρταριέρα, είτε μία μικρή παπουτσοθήκη.

Τοποθετώντας τα ρούχα σας από το πιο μακρύ μέχρι το πιο κοντό θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το χώρο όπως στη φωτογραφία.

Τοποθετώντας τα ρούχα σας από το πιο μακρύ μέχρι το πιο κοντό θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χώρο όπως στη φωτογραφία.

Μην ξεχνάτε τις γωνίες Οι γωνίες μέσα στις ντουλάπες είναι πάντα ανεκμετάλλευτοι χώροι. Τοποθετήστε, λοιπόν, γωνιακά ράφια, ή ράβδους έτσι ώστε να μπορέσετε να τους χρησιμοποιήσετε και να δημιουργήσετε επιπλέον χρήσιμο χώρο.

Οργανώστε Τέλεια την Ντουλάπα σας με 5 Ιδέες που Μπορείτε να Κλέψετε από το Instagram

Προσθέστε led φωτισμό Φωτίστε την ντουλάπα σας ώστε να φαίνεται μεγαλύτερη. Αντικαταστήστε την απλή λάμπα με μια ράβδο LED, η οποία ενεργοποιείται με την κίνηση και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Για να βρίσκετε τα αγαπημένα σας ρούχα και μέσα στο σκοτάδι

Για να βρίσκετε τα αγαπημένα σας ρούχα και χωρίς να ανάβετε τον κεντρικό φωτισμό.

Χρησιμοποιείστε τις πόρτες Κάντε τις πόρτες χρήσιμες για τα αξεσουάρ σας. Τοποθετήστε γάντζους για να κρεμάσετε, τσάντες, πιτζάμες, κασκόλ και ζώνες. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε έναν διάτρητο πίνακα ώστε να κρεμάσετε τα κοσμήματα σας. Στην περίπτωση που οι πόρτες στην ντουλάπα σας είναι συρόμενες αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Εάν το σπίτι είναι ιδιόκτητο σας προτείνουμε απλά να αλλάξετε πόρτες.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έξυπνες Χρήσεις της Κρεμάστρας που δεν Είχατε Σκεφτεί Μέχρι Σήμερα

.

Όχι μία, αλλά 7 ιδέες που θα σας εμπνεύσουν να βγάλετε τις κρεμάστρες από την αφάνεια και να τις μεταμορφώσετε σε χρηστικά και όμορφα αντικείμενα που θα δώσουν στο χώρο σας μία πινελιά πρωτοτυπίας.

Tips για να Καταπολεμήσετε την Υγρασία στην Ντουλάπα!

.

Εξαφανίστε την υγρασία στη ντουλάπα με τους πιο σίγουρους τρόπους.

Εύκολα Tips για να Βάλετε σε Τάξη τα Παπούτσια σας

.

Λύσεις υπάρχουν πολλές και εμείς σας τις έχουμε όλες εδώ.

Φτιάξτε Αρωματικά Πουγκιά Για τα Συρτάρια σας Μόνο με 3 Υλικά

.

Τα αρωματικά πουγκιά είναι μια έξυπνη λύση για να διατηρείτε τα ρούχα σας μέσα σε ντουλάπες και συρτάρια καθαρά και φρέσκα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

8 Πράγματα που Ξεχνάτε να Καθαρίσετε στο Σπίτι!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τι να Προσέξετε Όταν Κρεμάτε Πίνακες στους Τοίχους