7 Τρόποι για να Διπλασιάσετε τον Χώρο στη Ντουλάπα σας

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, TIPS

7 Τρόποι για να Διπλασιάσετε τον Χώρο στη Ντουλάπα σας

Εάν έχετε απογοητευτεί με τον μικρό χώρο στη ντουλάπα σας, αντί να απογοητεύεστε ήρθε η στιγμή να επανεξετάσετε αν όντως την έχετε οργανώσει σωστά. 

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να βελτιώσετε τον χώρο μέσα σε αυτή. Με κατάλληλα προϊόντα οργάνωσης, με μερικά κόλπα και λίγη υπομονή η ντουλάπα σας θα "μεγαλώσει" μέσα σε λίγη ώρα.

Δείτε τους 7 πιο εύκολους τρόπους:

Απαλλαγείτε από ρούχα που δεν σας ταιριάζουν Αν στην ντουλάπα σας έχετε ρούχα που έχετε να φορέσετε περισσότερο από 1 χρόνο τότε δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος να σας πιάνουν χώρο. Κρατήστε, λοιπόν, μόνο αυτά που σας αρέσουν και ταιριάζουν στο νούμερο σας και το στιλ σας. Έτσι η ντουλάπα σας θα γίνει σαφώς πιο ευρύχωρη και έτοιμη να δεχτεί τα νέα σας ρούχα!

Ένα καλό ξεκαθάρισμα των ρούχων θα αλαφρύνει αρκετά την ντουλάπα σας.

Ένα καλό ξεκαθάρισμα των ρούχων θα ελαφρύνει αρκετά την ντουλάπα σας.

Καθρέφτης στην ντουλάπα Οι καθρέφτες είναι ο τέλειος τρόπος που θα σας δώσει την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου. Τοποθετήστε, λοιπόν, έναν καθρέφτη είτε μέσα στην ντουλάπα, είτε στο πίσω μέρος της πόρτας της. Το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό και θα σας δίνει τη δυνατότητα για μια συνολική εικόνα του εαυτού σας λίγο πριν την έξοδο!

Βάψτε την ντουλάπα σας με φωτεινό χρώμα Οι φωτεινές αποχρώσεις μπορούν να κάνουν την ντουλάπα σας να φαίνεται μεγαλύτερη, καθαρότερη και ευάερη. Έτσι, πάρτε ένα ανθεκτικό, γυαλιστερό χρώμα κατά προτίμηση σε τόνους του λευκού, κίτρινου ή ροζ, και βάψτε το εσωτερικό της. Το εσωτερικό βάψιμο είναι αναγκαίο καθώς οι τοίχοι συνήθως φθείρονται από τα ρούχα και τα παπούτσια.

Εκμεταλλευτείτε τον κενό χώρο κάτω από τα ρούχα Εάν έχετε πολλά ρούχα που τα κρεμάτε σε κρεμάστρες κάντε το εξής: κρεμάστε πρώτα τα πιο μακριά και έπειτα κρεμάστε τα πιο κοντά. Με το τρόπο αυτό θα σας μείνει ελεύθερος χώρος στον πάτο της ντουλάπας, στον οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε μία μικρή συρταριέρα.

Μην ξεχνάτε τις γωνίες Οι γωνίες μέσα στις ντουλάπες είναι πάντα ανεκμετάλλευτοι χώροι. Τοποθετήστε, λοιπόν, γωνιακά ράφια, ή ράβδους έτσι ώστε να μπορέσετε να τους χρησιμοποιήσετε και να δημιουργήσετε επιπλέον χρήσιμο χώρο.

Προσθέστε led φωτισμό Φωτίστε την ντουλάπα σας ώστε να φαίνεται μεγαλύτερη. Αντικαταστήστε την απλή λάμπα με μια ράβδο LED, η οποία ενεργοποιείται με την κίνηση και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Για να βρίσκετε τα αγαπημένα σας ρούχα και μέσα στο σκοτάδι

Για να βρίσκετε τα αγαπημένα σας ρούχα και χωρίς να ανάβετε τον κεντρικό φωτισμό.

Χρησιμοποιείστε τις πόρτες Κάντε τις πόρτες χρήσιμες για τα αξεσουάρ σας. Τοποθετήστε γάντζους για να κρεμάσετε, τσάντες, πιτζάμες, κασκόλ και ζώνες. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε έναν διάτρητο πίνακα ώστε να κρεμάσετε τα κοσμήματα σας. Στην περίπτωση που οι πόρτες στην ντουλάπα σας είναι συρόμενες αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Εάν το σπίτι είναι ιδιόκτητο σας προτείνουμε απλά να αλλάξετε πόρτες.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φτιάξτε Αρωματικά Πουγκιά Για τα Συρτάρια σας Μόνο με 3 Υλικά

.

Τα αρωματικά πουγκιά είναι μια έξυπνη λύση για να διατηρείτε τα ρούχα σας μέσα σε ντουλάπες και συρτάρια καθαρά και φρέσκα.

2 Tips για να Διώξετε Άμεσα τη Μυρωδιά της Υγρασίας από την Ντουλάπα!

.

Εξαφανίστε την υγρασία στη ντουλάπα με τους πιο σίγουρους τρόπους.

Εύκολα Tips για να Βάλετε σε Τάξη τα Παπούτσια σας

.

Λύσεις υπάρχουν πολλές και εμείς σας τις έχουμε όλες εδώ.

Έξυπνες Χρήσεις της Κρεμάστρας που δεν Είχατε Σκεφτεί Μέχρι Σήμερα

.

Όχι μία, αλλά 7 ιδέες που θα σας εμπνεύσουν να βγάλετε τις κρεμάστρες από την αφάνεια και να τις μεταμορφώσετε σε χρηστικά και όμορφα αντικείμενα που θα δώσουν στο χώρο σας μία πινελιά πρωτοτυπίας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα Μεγάλα Μυστικά των Interior Designers στη Διακόσμηση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φοιτητικό Σπίτι: Έξυπνες Ιδέες να το Διακοσμήσετε εντός Προϋπολογισμού!