8 Ιδέες για να Ανανεώσετε Κάθε Μικρό Μπάνιο

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

8 Ιδέες για να Ανανεώσετε Κάθε Μικρό Μπάνιο

Θέλετε να κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει μεγαλύτερο; Το ότι το μπάνιο σας είναι μικρό δεν σημαίνει πως πρέπει να υστερεί στην διακόσμηση. Υπάρχουν tips για να το κάνετε να δείχνει πανέμορφο - και μεγαλύτερο!

Αν νοιώθετε απογοητευμένοι με το μικρό σας μπάνιο τότε σας έχουμε τις λύσεις για να το ανανεώσετε και να μπορέσετε να του δώσετε την ψευδαίσθηση του πιο μεγάλου. Ακολουθώντας τα παρακάτω tips θα δώσετε μεγαλύτερο βάθος στο μπάνιο σας, θα του προσθέσετε φως αλλά και αποθηκευτικούς χώρους.

1 Δώστε χρώμα Τα μικρά μπάνια είναι οι τέλειοι καμβάδες για να βάλετε έντονα χρώματα. Προσέξτε μόνο να υπάρχει η σωστή ισορροπία και μην το παρακάνετε προσθέτοντας πολλά αξεσουάρ.

Σωστή επιλογή χρώματος Το λευκό μπάνιο μεγαλώνει τον χώρο, όπως και ο δυνατός φωτισμός. Αν το μπάνιο σας έχει παράθυρο τότε βάψτε το λευκό για να φανεί μεγαλύτερο κάτω από το φυσικό φως του ήλιου.

3 Η σωστή επιλογή του νιπτήρα Μην βάζετε ογκώδεις νιπτήρες σε μικρά μπάνια. Επιλέξτε έναν νιπτήρα με λεπτή βάση για εξοικονόμηση χώρου.

Οι νιπτήρες που στηρίζονται στον τοίχο αφήνουν τον χώρο πιο ελεύθερο.

Οι νιπτήρες που στηρίζονται στον τοίχο αφήνουν τον χώρο πιο ελεύθερο.

4 Τοποθέτηση ντουλαπιών στο σωστό σημείο Αν θέλετε να προσθέσετε ντουλάπια, τότε μπορείτε να τα βάλετε πάνω ακριβώς από την τουαλέτα. Εκεί μπορείτε να τοποθετήσετε ό,τι δε θέλετε να έχετε σε κοινή θέα.

5 Αποθηκευτικοί χώροι Επιλέξτε αποθηκευτικούς χώρους όπως καλάθια και κουτιά για να αποθηκεύετε εκεί όλα τα απαραίτητα και τοποθετήστε ανοιχτά ράφια για να γλυτώσετε χώρο και να προσθέσετε στιλ στο μικροσκοπικό μπάνιο σας.

Τα καλάθια θα σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε πολλά αντικείμενα αλλά θα "ζεστάνουν" και τον χώρο σας.

Τα καλάθια θα σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε πολλά αντικείμενα αλλά θα "ζεστάνουν" και τον χώρο σας.

6 Επέκταση του μπάνιου Αν θεωρείτε το μπάνιο σας υπερβολικά μικρό τότε μπορείτε να το επεκτείνετε απλά τοποθετώντας ακριβώς απ'έξω μερικά ράφια ή ντουλάπια με πετσέτες, σαμπουάν και απορρυπαντικά.

7 Τοποθέτηση κρυφών ραφιών Συνήθως τα μικρά μπάνια δείχνουν «μπουκωμένα» επειδή έχουν πολλά ράφια. Γι’ αυτό επιλέξτε να βάλετε νιπτήρα με λεπτή βάση και τοποθετήστε στο κενό από κάτω μερικά ράφια για έξτρα χώρο αποθήκευσης.

Αν μπορείτε να κρατήσετε το μπάνιο σας τακτοποιημένο τότε προτιμήστε έναν νιπτήρα που δεν έχει κλειστό έπιπλο από κάτω για να φαίνεται μεγαλύτερος ο χώρος.

Αν μπορείτε να κρατήσετε το μπάνιο σας τακτοποιημένο τότε προτιμήστε έναν νιπτήρα που δεν έχει κλειστό έπιπλο από κάτω για να φαίνεται μεγαλύτερος ο χώρος.

8 Επιλέξτε λίγα αλλά ποιοτικά κομμάτια Τα μικρά μπάνια χωράνε λιγότερα έπιπλα κι έτσι μπορείτε να επενδύσετε σε λίγα και καλά. Τοποθετήστε, για παράδειγμα, έναν μεγάλο καθρέφτη με led φωτισμό. Με αυτή την προσθήκη ο χώρος θα αποκτήσει περισσότερο στιλ, θα δείχνει μεγαλύτερος και σίγουρα θα φωτίζεται καλύτερα.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

3 Ενδείξεις ότι το Μπάνιο Σας Προκαλεί… Χασμουρητά

.

Σταματήστε ό,τι κάνετε και κοιτάξετε καλά το μπάνιο σας! Κρυμμένα σε αυτό υπάρχουν όλα τα σημάδια που υποδηλώνουν ότι χρειάζεται επειγόντως αλλαγή.

Κάντε το Μπάνιο σας να Αστράφτει με Αυτό το Κόλπο!

.

Αυτό το προϊόν που χρησιμοποιείτε συνεχώς στο σώμα σας μπορεί να κάνεις τις βρύσες σας να λάμψουν.

Ανανεώστε την Κουζίνα σας με Έξυπνες και Εύκολες Ιδέες!

.

Η κουζίνα είναι το δωμάτιο που χρησιμοποιείται περισσότερο και γι' αυτό τη βαριόμαστε εύκολα. Δείτε εύκολους και οικονομικούς τρόπους για να την ανανεώσετε!

3 Μπάνια Πριν & Μετά: Θα σας Εντυπωσιάσει η Αλλαγή!

.

Μπάνιο: Τρεις περιπτώσεις «Πριν και Μετά» που πρέπει να δείτε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φοιτητικό Σπίτι: Έξυπνες Ιδέες να το Διακοσμήσετε εντός Προϋπολογισμού!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μια Μικρή Αλλαγή που θα Μεταμορφώσει το Σπίτι σας!