Οι πιο Οικονομικές Ιδέες Διακόσμησης για τον Διάδρομο και το Χολ!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Οι πιο Οικονομικές Ιδέες Διακόσμησης για τον Διάδρομο και το Χολ!

Δείτε υπέροχες, εύκολες και έξυπνες ιδέες για να διακοσμήσετε το χολ και το διάδρομο του σπιτιού σας.

Το χολ και ο διάδρομος ήταν και θα είναι πάντα χώροι του σπιτιού πολύ σημαντικοί παρόλο που οι περισσότεροι από εμάς δεν τους δίνουμε και ιδιαίτερη σημασία και αξία. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι πως στα περισσότερα σπίτια (ανάμεσα σε αυτά μπορεί να είναι και το δικό σας) το χολ και ο διάδρομος είναι οι πρώτοι χώροι που βλέπει κάποιος με το που μπαίνει στο σπίτι παίρνοντας έτσι μια πρώτη γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

ΧΟΛ

Βάλτε μια παλιά πρόσοψη Εάν δεν υπάρχει χώρος για μια κονσόλα, ούτε καν για ένα πολύ στενό έπιπλο, αντί να βάλετε μόνο ένα ράφι, κολλήστε στον τοίχο κάτω από το ράφι την πρόσοψη από ένα παλιό τραπέζι. Αμέσως ο χώρος σας θα αποκτήσει χαρακτήρα ενώ πάνω στο μικρό ραφάκι θα μπορείτε να ακουμπήσετε και τα απολύτως απαραίτητα.

Τα Μυστικά Διακόσμησης που Γνωρίζουν Μόνο οι Επαγγελματίες

χολ

Μια πρόσοψη από ένα παλιό τραπέζι μπορεί να αλλάξει εντελώς το χολ σας.

Ταπετσαρία Βάλτε σε όλο τον τοίχο μια ταπετσαρία με πολύ έντονο μοτίβο. Μια ασπρόμαυρη είναι ιδανική για να δείχνει στιλάτο ενώ δυο-τρια αποθηκευτικά κουτιά ή ένα παγκάκι θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα. Από την άλλη μπορείτε να δώσετε περισσότερο στιλ με μια πρωτότυπη κρεμάστρα.

χολ

Βάλτε μια πολύχρωμη ταπετσαρία που θα δημιουργεί ενδιαφέρον στο χώρο.

Βάλτε πλέγμα Πάρτε από ένα μαγαζί με οικοδομικά υλικά ένα κομμάτι πλέγμα έχοντας στο μυαλό σας πως όσο πιο μεγάλες είναι οι διαστάσεις των τετραγώνων τόσο πιο στιλάτο θα δείχνει. Βρείτε μεταλλικά γαντζάκια και απλα κρεμάστε τα παλτό σας και ό,τι άλλο θέλετε στο πλέγμα σας. Μπορείτε να βάψετε το πλέγμα με σπρέϋ ακόμα και σε ένα έντονο χρώμα εάν ο τοίχος σας είναι λευκός.

Πώς να Κάνετε ένα Μικρό Χολ Άκρως Λειτουργικό

χολ

Τοποθετήστε ένα πλέγμα και κρεμάστε σε αυτό τα παλτό και τις τσάντες σας.

Βάλτε ταινία Ένας υπέροχος και σούπερ οικονομικός τρόπος για να δώσετε χαρακτήρα στο χολ ή το διάδρομό σας είναι να πάρετε τη μαγική washitape (μπορείτε να τη βρείτε online στο washitape.gr) σε ό,τι χρώμα θέλετε και να κάνετε με αυτήν απίστευτα σχέδια και ακανόνιστα γεωμετρικά σχήματα. Αυτή η χάρτινη διακοσμητική ταινία κολλάει και ξεκολλάει πανεύκολα χωρίς να αφήνει σημάδια.

χολ

Φτιάξτε ό,τι σχέδια θέλετε με ειδικές χάρτινες ταινίες που κολλάνε και ξεκολλάνε εύκολα.

Ράφια Εάν δεν υπάρχει τοίχος ενιαίος για να διακοσμήσετε και διακόπτεται από μια ενοχλητική γωνία που δεν έχει καμία χρηστικότητα, ζητήστε από το μαραγκό να σας κόψει ράφια τριγωνικά. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να γεμίσετε τη γωνία και να την κάνετε χρήσιμη.

Έχετε Στενό και Μικρό Χολ; Μάθετε πώς θα το Αγαπήσετε!

χολ

Αξιοποιήστε ακόμα και έναν γωνιακό τοίχο βάζοντας ραφάκια που σχηματίζουν γωνία.

Το μυστικό του James Bond Μιας και δεν είναι πολύ ωραίο να κρεμάτε τα κλειδιά στον τοίχο δίπλα από την πόρτα μπορείτε να δημιουργήσετε μια μυστική κλειδοθήκη πίσω από ένα κάδρο. Κρεμάστε το κάδρο και αντί να το κάνετε με τον κλασικό τρόπο, βιδώστε το με μικρούς μεντεσέδες (θα τους βρείτε σε ήδη κιγκαλερίας). Από πίσω κρεμάστε τα κλειδιά σας.

χολ

Κρύψτε τα κλειδιά σας πίσω από ένα καδράκι.

Πίνακας Φτιάξτε τον δικό σας πίνακα για το χολ. Πάρτε πολύ μικρές ίδιες, μίνιμαλ, λευκές κορνίζες και βάλτε χαρούμενες, έγχρωμες φωτογραφίες που αγαπάτε. Μπαίνοντας στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα οι χαρούμενες φωτογραφίες που έχετε κρεμάσει θα σας υποδέχονται και θα σας φτιάχνουν τη διάθεση.

Είσοδος Σπιτιού για να Κάνετε Εντύπωση!

χολ

Βάλτε έγχρωμες φωτογραφίες που σας φτιάχνουν τη διάθεση σε έναν από τους τοίχους του χολ σας.

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ

Βάψτε τον Βάψτε τον διάδρομό σας δημιουργώντας με τη βοήθεια μιας χαρτοταινίας φαρδιές οριζόντιες ρίγες δυο χρωμάτων. Προτιμήστε το ένα από τα δυο χρώματα να είναι το λευκό. Δεν θα σκοτεινιάσει το χώρο και θα δώσει βάθος και μήκος στο σπίτι σας. Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε μια ταπετσαρία.

χολ

Βάψτε τον διάδρομό σας δημιουργώντας ρίγες.

Κάδρα Μια άλλη λύση είναι να τοποθετήσετε κάδρα σε διαφορετικά μεγέθη βάζοντας ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τοπία ή και κάποια φράση που σας εκφράζει. Τυπώστε τις σε μικρότερο μέγεθος από την κορνίζα (τουλάχιστον 20 πόντους). Βάλτε κάδρα από πάνω μέχρι κάτω δημιουργώντας ένα είδος γκαλερί που θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες σας.

Δείτε Πανέξυπνες Ιδέες και Λύσεις για Μικρά Διαμερίσματα!

χολ

Δημιουργήστε μια γκαλερί με φωτογραφίες που σας εμπνέουν και εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας.

Φτιάξτε μικρές βιβλιοθήκες Χρησιμοποιήστε κορνίζες με βάθος και φτιάξτε θεματικές πρωτότυπες μικρές βιβλιοθήκες. Για να δημιουργήσετε κορνίζες με βάθος μπορείτε απλά να φτιάξετε ένα ξύλινο πλαίσιο στο μέγεθος της κορνίζας στον τοίχο και να κολλήσετε πάνω σε αυτό την κορνίζα. Μέσα σε αυτές θα μπορείτε να αποθηκεύετε τα βιβλία σας.

Δείτε όσα Πρέπει και δεν Πρέπει να Κάνετε στη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

χολ

Δημιουργήστε μικρές βιβλιοθήκες με ένα κομμάτι ξύλου και μερικές κορνίζες.

Ταβάνι ίδιο χρώμα με το χαλί Στους περισσότερους μεγάλους διαδρόμους τους χειμερινούς μήνες τοποθετείται ένα μακρόστενο χαλί. Μπορείτε να βάψετε το ταβάνι του διαδρόμου σε ένα από τα χρώματα του χαλιού. Έτσι θα δώσετε βάθος στο χώρο σας. Ακουμπήστε και μερικές κορνίζες οριζοντίως πάνω σε ένα μικρό ραφάκι και ο σούπερ καλλιτεχνικός διάδρομός σας είναι έτοιμος.

χολ

Βάψτε το ταβάνι του διαδρόμου σας με ένα από τα χρώματα του χαλιού για να δώσετε βάθος στο χώρο σας.

Διακοσμητικές ταμπελίτσες Αν ο διάδρομός σας έχει δεξιά και αριστερά πόρτες τότε μπορείτε να βάλετε πάνω από κάθε πόρτα μια όμορφη ταμπελίτσα που να έχει πάνω της το χώρο που υπάρχει πίσω από την κλειστή πόρτα. Μπορείτε, μάλιστα, να αγοράσετε σιδερένιες βάσεις που κρεμάνε τα φαναράκια (θα τις βρείτε σε μαγαζιά με είδη κιγκαλερίας) και να κρεμάσετε με αλυσίδα μια ξύλινη επιφάνια σε σχήμα της επιλογής σας.

Oι πιο Έξυπνες Ιδέες για να Οργανώσετε το Σπίτι σας

χολ

Δεν είναι υπέροχη ιδέα να βάλετε ταμπελάκι έξω από κάθε δωμάτιο;

Ιδιαίτερα φωτιστικά Βρείτε φωτιστικά με διάτρητα σχέδια και δημιουργήστε υπέροχα σχέδια στους τοίχους του διαδρόμου σας με το πάτημα ενός διακόπτη.

χολ

Αυτά τα υπέροχα φωτιστικά μπορούν να γεμίσουν το διάδρομό σας με όμορφα σχέδια.

Ράφι και κάδρα Διακοσμήστε τον διάδρομό σας με κάδρα αλλά και με ένα λεπτό ραφάκι πάνω στο οποίο πορείτε να στερεώσετε βιβλία (με ωραία εξώφυλλα), κάδρα, κεριά ή ό,τι άλλο θέλετε.

Διακοσμήστε τον διάδρομό σας εύκολα και οικονομικά.

Διακοσμήστε τον διάδρομό σας εύκολα και οικονομικά.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Υπέροχες Ιδέες για να Διακοσμήσετε το Καθιστικό Σας!

.

Αυτές είναι οι καλύτερες ιδέες για να διακοσμήσετε φέτος το καθιστικό σας.

Διακοσμήστε την Είσοδο του Σπιτιού σας Πρακτικά και Οικονομικά!

.

Είσοδος σπιτιού: Εκμεταλλευτείτε την για να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

4 Βήματα για να Ζωντανέψετε την Τραπεζαρία σας!

.

Οι τραπεζαρίες συχνά αντιμετωπίζονται ως αποστειρωμένοι και στάσιμοι χώροι, με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιούνται παρά μόνον στις πλέον επίσημες περιστάσεις. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να δώσετε νέα ζωή στην τραπεζαρία σας.

Χρώμα στο Μπάνιο: Οι Καλύτερες Προτάσεις της Σεζόν

.

Αυτές είναι οι πιο δυνατές αποχρώσεις για να βάψετε τους τοίχους του μπάνιου σας φέτος.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ένα Απλό Διακοσμητικό Κόλπο που Κάνουν Όλοι οι Γάλλοι στα Σπίτια τους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ρετρό
Πριν & Μετά: Αυτή η Κουζίνα θα σας Αφήσει με το Στόμα Ανοιχτό