Πώς να Επιλέξτε το Κατάλληλο Χρώμα για το Σπίτι σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πώς να Επιλέξτε το Κατάλληλο Χρώμα για το Σπίτι σας

Αν δυσκολεύεστε να επιλέξετε χρώμα για το σπίτι σας, τότε μία καλή λύση είναι να πάρετε ιδέες από τα έπιπλα που ήδη έχετε. Δείτε όλους τους τρόπους που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να επιλέξετε την τέλεια απόχρωση που θα αναδείξει τον χώρο και τη διακόσμησή σας.

Έμπνευση από χαλί Το χαλί είναι το θεμέλιο για τη διακόσμηση ενός δωματίου. Παρατηρήστε το χρώμα ή τα χρώματα που έχει και επιλέξτε ένα από αυτά για να βάλετε στον τοίχο σας. Προσέξτε, όμως, να είναι σε απαλότερη απόχρωση, γιατί το σκούρο χρώμα σκοτεινιάζει τον χώρο.

Πάρτε ιδέες από υφάσματα Παρατηρήστε τα υφάσματα που έχετε στον χώρο σας και δείτε ποιο από αυτά σας ελκύει περισσότερο. Με αυτό σαν κριτήριο επιλέξτε και την απόχρωση που σας αρέσει πιο πολύ πάνω σε αυτό. Στη συνέχεια υιοθετήστε αυτό το χρώμα και στην υπόλοιπη διακόσμηση.

Έμπνευση από διακοσμητικά Μπορεί να έχετε στο σπίτι σας ένα βάζο σε έντονη ή παλ απόχρωση που να σας αρέσει πολύ. Δεν είναι κακό να εμπνευστείτε από αυτό το χρώμα και με βάση αυτό να φτιάξετε τη διακόσμηση ενός ολόκληρου δωματίου.

Ένα βάζο, ένα μπουκάλι ή κάποιο άλλο διακοσμητικό μπορούν να σας δώσουν ιδέες για τα χρώματα που θα επιλέξετε στο δωμάτιό σας

Ένα βάζο, ένα μπουκάλι ή κάποιο άλλο διακοσμητικό μπορούν να σας δώσουν ιδέες για τα χρώματα που θα επιλέξετε στο δωμάτιό σας

Ρούχα Μπορεί να σας φαίνεται λίγο παράλογο αλλά δεν είναι. Αν διαθέτετε κάποιο ρούχο που έχει μία απόχρωση που σας αρέσει πολύ, τότε γιατί να μην εμπνευστείτε το χρώμα της διακόσμησής σας από αυτό το ρούχο. Έτσι θα φοράτε συχνότερα και το αγαπημένο σας ρούχο καθώς θα ταιριάζει ιδανικά με τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Γιατί να μην πάρετε ιδέες και από την ντουλάπα με τα ρούχα;

Γιατί να μην πάρετε ιδέες και από την ντουλάπα με τα ρούχα σας;

Έμπνευση από έπιπλα Όταν ξεκινάτε να ανακαινίσετε ή να φτιάξετε από την αρχή ένα δωμάτιο, δείτε ποιο έπιπλο θέλετε να είναι το επίκεντρο του δωματίου. Με αυτό σαν κριτήριο, χτίστε σιγά-σιγά όλη τη διακόσμηση γύρω του με γνώμονα πάντα το χρώμα του.

Ξεκινήστε από την ταπετσαρία Ο περισσότερος κόσμος συνηθίζει να αγοράζει πρώτα έπιπλα και στη συνέχεια αποφασίζει τι είδους ταπετσαρία ταιριάζει. Μπορείτε να κάνετε το αντίθετο. Ξεκινήστε επιλέγοντας μια ταπετσαρία και αρχίστε να βάζετε έπιπλα και διακοσμητικά που ταιριάζουν σε αυτήν. Αυτή η αντίστροφη διαδικασία ίσως σας δυσκολέψει λιγάκι γι' αυτό καλό θα ήταν να έχετε στο μυαλό σας περίπου τι έπιπλα ψάχνετε και τι ταιριάζει με την ταπετσαρία σας πριν την τοποθετήσετε.

Aυτό το υπνοδωμάτιο 'έχτισε' τη διακόσμησή του γύρω από την ταπετσαρία

Σε αυτό το υπνοδωμάτιο χτίστηκε η διακόσμηση γύρω από την ταπετσαρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό Είναι το πιο Υπέροχο (και Τολμηρό) Χρώμα του 2018!

.

Το χρώμα αυτό θα το δούμε σε πολλά σπίτια μέσα στο 2018.

Αυτοί οι 5 Χρωματικοί Συνδυασμοί Ταιριάζουν σε Όλα τα Δωμάτια!

.

Αυτοί οι μοντέρνοι κι έξυπνοι χρωματικοί συνδυασμοί ταιριάζουν σε όλους τους χώρους τους σπιτιού σας και σας προκαλούν να τους τολμήσετε!

Τα Βλέπετε Όλα Καρό; Μάθετε τα Πάντα για την Πιο Hot Τάση του Φθινοπώρου!

.

Ακολουθούμε την ιστορία του καρό από την Σκωτία μέχρι σήμερα και σας παρουσιάζουμε έξυπνους τρόπους να το βάλετε σπίτι σας.

16 Διακοσμητικά Ρίσκα που Αξίζει να Πάρετε Μέσα στο 2016! (Μέρος Β’)

.

Αυτά τα 16 ρίσκα θα κάνουν το 2016 μια πιο όμορφη χρονιά για το σπίτι σας!

Δείτε όσα Πρέπει και δεν Πρέπει να Κάνετε στη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

.

Θέλετε το σπίτι σας να είναι φιλόξενο και να χαίρεστε που μένετε σε αυτό. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να πετύχετε τα παραπάνω.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ντουζιέρα
To Μυστικό για να Έχετε Πεντακάθαρη Ντουζιέρα Χωρίς να το Προσπαθήσετε!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Έξυπνα Κόλπα για να Έχετε σε Απόλυτη Τάξη το Ψυγείο σας