5 Έξυπνα Κόλπα για να Έχετε σε Απόλυτη Τάξη το Ψυγείο σας

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, TIPS

5 Έξυπνα Κόλπα για να Έχετε σε Απόλυτη Τάξη το Ψυγείο σας

Είναι γεγονός πως δεν είναι πολύ εύκολο να έχετε απόλυτη τάξη στο ψυγείο σας, ειδικά αν εργάζεστε πολλές ώρες και επιστρέφετε στο σπίτι κυρίως για να φάτε και να κοιμηθείτε. Ωστόσο εμείς βρήκαμε μερικά έξυπνα τρικς που θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα τέλεια οργανωμένο ψυγείο χωρίς πολλή προσπάθεια.

Καθαρά ράφια Βάλτε σε κάθε ράφι διαφανή μεμβράνη ώστε να μπορείτε εύκολα να την αντικαταστήσετε σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. Με τη διαφανή μεμβράνη δεν θα σας απασχολεί αν κάποιο τρόφιμο χαλάσει και αφήσει βρωμιά στο ψυγείο σας. Απλά πετάτε τη μεμβράνη, βάζετε καινούρια και το ψυγείο σας είναι και πάλι καθαρό εύκολα και γρήγορα.

10 Περίεργα Αντικείμενα που Πρέπει να Βάζετε στο Ψυγείο σας!

Οργάνωση Χρησιμοποιήστε το χαρτόνι των αυγών για να βάλετε σε τάξη όλα τα πλαστικά μπουκάλια με μαγιονέζες, μουστάρδες και σως που έχετε στο ψυγείο σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε πιο εύκολα ακόμα και τα μπουκαλάκια που σχεδόν έχουν αδειάσει.

Αντί να έχετε όλα τα τρόφιμα χύμα στο ψυγείο σας οργανώστε τα σωστά ώστε να μην ξεχνάτε πράγματα που έχετε και αναγκάζεστε συνέχεια να τα πετάτε.

Χρησιμοποιήστε βαζάκια με μαγνητική βάση Αγοράστε βαζάκια με μαγνητική βάση ή κολλήστε μαγνήτη κάτω από βαζάκια ή ταπεράκια. Με αυτό το τρικ θα μπορείτε να εξοικονομείτε χώρο ακόμα και μέσα στο ψυγείο σας.

«Πώς μπορώ να εκμεταλλευτώ τον χώρο πάνω από το ψυγείο μου;»

Εκμεταλλευτείτε κάθε γωνιά του ψυγείου σας.

Φτιάξτε έναν μίνι πίνακα ανακοινώσεων στο πλαϊνό μέρος του ψυγείου σας Φτιάχνοντας έναν πίνακα πάνω στον οποίο θα μπορείτε να σημειώνετε όλα τα γεύματα που πρέπει να φάτε μέσα στην εβδομάδα θα σας είναι πιο εύκολο να καταναλώσετε τα τρόφιμα που πρέπει να καταναλωθούν άμεσα.

Κρεμάστε τα ανοιγμένα σακουλάκια Αν το ψυγείο σας έχει μεταλλικά ράφια τότε μπορείτε να κρεμάσετε από τις ράγες με binders όλα τα σακουλάκια με τα τρόφιμα που έχετε ανοίξει. Με αυτόν τον τρόπο τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο καιρό και θα αποφύγετε να στάξει κάποιο τρόφιμο μέσα στο ψυγείο σας.

10 Πολύ Παράξενα Πράγματα που Πρέπει να Βάλετε Κατευθείαν στο Ψυγείο σας!

Αντί να έχετε χύμα όλα τα σακουλάκια με τα τρόφιμα, οργανώστε τα σε ένα ράφι με κλιπς.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Σημεία Αποθήκευσης και Οργάνωσης που Ξεχνάτε στην Κουζίνα

.

Σας παρουσιάζουμε κάποιους αποθηκευτικούς χώρους που ποτέ δεν είχατε φανταστεί ότι έχετε στην κουζίνα σας.

Ποια Πράγματα Μπορείτε να Αποθηκεύσετε Πίσω από μια Πόρτα!

.

Δεν θα το πιστεύετε πόσα διαφορετικά πράγματα μπορείτε να αποθηκεύσετε πίσω από μια πόρτα. Σας δίνουμε τη λύση στο πρόβλημα της έλλειψης αποθηκευτικού χώρου.

6 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Tοποθετείτε στα Ντουλάπια της Κουζίνας

.

Εμείς σας παρουσιάζουμε μια λίστα πραγμάτων που είναι προτιμότερο να μην αποθηκεύονται στα ντουλάπια της κουζίνας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πανεύκολοι Τρόποι για να Καθαρίσετε Γρήγορα το Σπίτι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Απίστευτα Hacks για το Σπίτι!